Abbe abbelito. Abbe Blattelito 2019-11-30

abbes blogg

Abbe abbelito

Han visar också upp dyra bilar som han påstår sig äga och stora summor kontanter. I alla fall vistas han där på en daglig basis och har gjort det i över 1 år. Han bor dock inte i Barcelona, utan i Stockholmstrakten. Vi har precis lyckats fånga saxar och knivar ur hans hand. Att döma av lägenhetsinteriören gissar jag på ett miljonprogram i förorten. Tänk dig sen att man tillslut kommer till nutid i bloggen och ägaren har då åkt på långsemester och inläggen lyser med sin frånvaro.

Next

Abbe Blattelito

Abbe abbelito

Det bästa är att han skrattar redan när vi är på väg in i sovrummet. Gråter förtvivlat när han inte får vara med. . Han älskar att kramas och han gör det så fantastiskt bra. Han når till allt på diskbänk och bord, utan stol.

Next

abbes blogg

Abbe abbelito

Han kan äta hur många oliver som helst. Hör på det här: Pasta hör till favoritmaten okej, kanske inte så unikt för en treåring. Tack för det, ser ut att vara han - vet att han tidigare bott i Göteborg. Han älskar att bli buren. Han sa då att en som typ spred hans snap skulle få 15k från hand tävling. . Är det denna kille tro? Jag börjar så smått att tro på reinkarnation.

Next

Abbe Blattelito

Abbe abbelito

Njuter av att doppa vitt bröd i olivolja och balsamvinäger. Han har smakat på det mesta ur slasken. Och ibland riva sönder dem. Helena Sønnen din er aldeles skjønn. Jag minns en massa tecken från skolan när jag ser dina bilder av dem, och det är häftigt att man kommer ihåg nåt man inte hållit på med på 15 år. Någon som vet vem han är och var ifrån han får pengarna? Han gav sedan pengarna till hans vän Sebastian genom swish, där han la upp en screen på transaktionen.

Next

Annas utrymme: Abbelito.

Abbe abbelito

Att döma av hans inlägg på sociala medier verkar han besitta någon typ av infantil störning. Han måste fortfarande vara aktuell i flertalet förundersökningar då han stoltserade med att polisen gjorde en husrannsakan i hans lägenhet för ett par veckor sen. . Jag har stött på honom flera gånger i Stockholm, samtidigt som jag följt hans snap. Han älskar att dansa, både i famnen och själv på golvet. .

Next

Annas utrymme: Abbelito.

Abbe abbelito

Sebastian Stenberg tar in på ett hotell och receptionisten tvingas larma polisen pga stökiga -antar jag. Någon som vet vem han är och var ifrån han får pengarna? Men om de ær dær han bor vet jag inte. Han måste fortfarande vara aktuell i flertalet förundersökningar då han stoltserade med att polisen gjorde en husrannsakan i hans lägenhet för ett par veckor sen. Att döma av hans inlägg på sociala medier verkar han besitta någon typ av infantil störning. Det går till så att jag pussar honom på ansikte och hals tills han kiknar av skratt. Han visar också upp dyra bilar som han påstår sig äga och stora summor kontanter.

Next

Signor Abbe.

Abbe abbelito

. Sen pussas vi och jag säger sov gott och går ut. Just nu har vi en så otroligt mysig nattningsrutin, Abbe och jag. Det är vad jag tror Kollade nyss hans senaste instagram-story där han och hans kompisar bl. Blattelito visar upp mycket reklam för på sin Snapchat, en illegal leverantör av Melanotan 2. .

Next

Signor Abbe.

Abbe abbelito

Jag noterat det tidigare men nu ser jag det tydligare och tydligare. Att han sen umgås med jermiah tyder också på Sollentuna. Andra bloggar om , , , , Caroline Eftersom jag dök in i bloggen förra veckan och läste hela från början till slut så känner jag nu att jag lätt får abstinens. Han har idag bränt sig utan på vattenkokaren samt stoppat handen i kastrull med kokande vatten båda gick bra. Han älskar att titta i böcker. .

Next

Annas utrymme: Abbelito.

Abbe abbelito

Han posar med Guns osv. Hans knubbiga armar runt min hals. Jag tycker mig kænna igen byggnader på hans insta som Sollentuna o dæromkring. Blattelito visar upp mycket reklam för på sin Snapchat, en illegal leverantör av Melanotan 2. Hans föräldrar är säkert stolta. Han bor dock inte i Barcelona, utan i Stockholmstrakten.

Next