Actic veberöd. Actic Delphinenbadet MagistratsvÀgen 55A, Lund 2019-11-30

Actic

actic veberöd

Kampanjen Àr inte aktiv pÄ Actic Landskrona. För att göra starten enkel fÄr du tvÄ timmar med en personlig trÀnare eller instruktör. HjÀlp dina vÀnner att ta steget till ett friskare liv - och bli sjÀlv belönad! Dela lÀnken via mail, i sms eller pÄ Facebook osv med vÀnner, slÀktingar och kollegor och erbjud dem att bli medlemmar pÄ Actic. Kom in och prata med personalen för mer information. LÄt vÄr utbildade och kunniga personal hjÀlpa dig att hitta trÀning att Àlska, oavsett om det Àr i gymmet, tillsammans med andra pÄ grupptrÀningen eller i simhallen. Vi vet att de som trÀnar med en personlig trÀnare nÄr sina mÄl i större utstrÀckning. Ett jÀtte roligt event för personalen eller kunderna.

Next

Gymkort & trÀningskort

actic veberöd

HĂ€r finns möjligheten att upptĂ€cka nya trĂ€ningsformer, utveckla din trĂ€ning med en utbildad personlig trĂ€nare och motionssimma. Vi vill helt enkelt vara en kompis som man vill hĂ€nga med! Alla pengar gĂ„r direkt till barncancerfonden. LĂ€nken du kopierat gĂ„r nĂ€mligen till en sida dĂ€r man tecknar medlemskap, men Ă€r samtidigt ihopkopplad med dig! Actic har fler Ă€n hundra anlĂ€ggningar frĂ„n Ystad till Kiruna med gym, simning och grupptrĂ€ning. Med start redan denna veckan kryddar vi vĂ„rt grupptrĂ€ningsschema med ytterligare tvĂ„ klasser! Alla pengar gĂ„r direkt till barncancerfonden. Oavsett när du tecknar medlemskap i perioden får du 2 månader extra träning på ditt medlemskap, alltså 14 månader istället för ordinarie 12. Vill du ha en kickstart eller nĂ„ nya nivĂ„er i din trĂ€ning sĂ„ kan vi hjĂ€lpa dig. PĂ„ lördag cyklar vi tillsammans för att samla in pengar till barncancerfonden.

Next

Actic Delphinenbadet MagistratsvÀgen 55A, Lund

actic veberöd

VĂ€lkommen till anlĂ€ggningen med en förĂ€lder eller ansvarig betalare som Ă€r över 18 Ă„r sĂ„ hjĂ€lper vi er med medlemskapet. HĂ€r kan du som företagare vĂ€lja att köpa en cykel som ni hĂ„ller igĂ„ng i 6 timmar. Vi har platser kvar: Kl 8. Köp en plats pĂ„ en cykel redan nu eller kom in och skĂ€nk ditt bidrag. Och att den bör utrotas sĂ„ snart som möjligt? HĂ€r finns en stor rosa ruta med en vĂ€rvningslĂ€nk som du vĂ€ljer att kopiera. Pga sjukdom stĂ€nger bemanningen dessvĂ€rre kl 15. Vi pĂ„ Actic drömmer om att fĂ„ sĂ„ mĂ„nga som möjligt att Ă€lska trĂ€ning — för vi tror att om vi alla har en mer aktiv livsstil, sĂ„ fĂ„r vi i slutĂ€ndan ett friskare samhĂ€lle.

Next

Actic Delphinenbadet MagistratsvÀgen 55A, Lund

actic veberöd

Vill du ha hjÀlp att boka din plats?. Du har angett ett ogiltigt personnummer. Ett jÀtte roligt event för personalen eller kunderna. Som medlem kan du lita pÄ vÄra rÄd och vÄr kompetens, alla Actics trÀningsanlÀggningar erbjuder utbildade instruktörer som finns dÀr för att hjÀlpa dig! Du kan inte köpa medlemskap just nu Du har redan ett aktivt medlemskap hos Actic Du kan tyvÀrr inte köpa medlemskap eftersom du Àr under 18 Är. HÀr kan du som företagare vÀlja att köpa en cykel som ni hÄller igÄng i 6 timmar. .

Next

Actic

actic veberöd

. . . . . .

Next

Actic

actic veberöd

. . . . .

Next

Actic, Södra JÀrnvÀgsg. 7, Veberöd (2019)

actic veberöd

. . . . . .

Next

Actic Delphinenbadet MagistratsvÀgen 55A, Lund

actic veberöd

. . . . . . .

Next