Adressa nyheter. Abonnement 2019-12-01

Abonnement

adressa nyheter

Innlegg som bryter med våre grunnregler, blir ikke publisert. Alle innlegg blir kontrollert før publisering. Denne sendes direkte fra Stortinget på adressa. Du kan sitere korte utdrag av andre tekster eller artikler, men husk kildehenvisning. Vi starter sendingen med å presentere valgdagsmålingen, som vil gi de første indikasjonene på hvordan valget ender. Dette gjør du ved å bruke hashtag adressavalg på Twitter eller Instagram.

Next

‎contacto.disneylatino.com on the App Store

adressa nyheter

Vi vil være til stede på disse partienes valgvaker. Meningsmålingene viser at Arbeiderpartiet har et klart forsprang, fortsetter hun. Vi forbeholder oss retten til å stenge ute debattanter som ikke overholder reglene. Men også i randkommunene rundt Trondheim kan mye skje. Underveis i dekningen vil alle våre reportere delta i direkterapporteringen med rapporter fra alle valgvakene vi er til stede på.

Next

Nyheter

adressa nyheter

Ditt fulle navn må enten gå fram av Disqus-brukernavn eller Facebook-profil. Vi har med oss nestleder Trond Giske i Arbeiderpartiet og stortingspolitiker for Høyre Frank Jenssen fra Trondheim i studio. Vi forbeholder oss retten til å forkorte, redigere og fjerne innlegg. Debatten er åpen kl 07 08 - 24. Stor spenning Tone Sofie Aglen forteller at det er flere kommuner hvor det vil bli veldig jevnt. Du kan også stille spørsmål eller kommentere inne i vårt direktestudio på adressa. Hele kvelden holder vi deg oppdatert på valgresultatene og med kommentarer fra de ulike valgvakene.

Next

Slik dekker vi valget

adressa nyheter

Vi godtar bare norsk, svensk, dansk eller engelsk tekst. Her vil Harry Tiller og Tone Sofie Aglen være programledere. Her er det utrolig jevnt, og det kan gå i hvilken som helst retning. Regler for debatt her på adressa. I tillegg får du reaksjoner fra partiledere og sentrale personer i de ulike partiene fra de ulike valgvakene gjennom kvelden. Da vil vi dra inn utvalgte bilder og kommentarer i vårt direktestudio og forsøke å besvare dine spørsmål. Så har vi blant annet Roan, Vikna, Leksvik og Ørlandet, hvor det ligger an til å bli veldig spennende, sier Aglen.

Next

Nyheter

adressa nyheter

Det er ikke tillatt å hetse eller trakassere meddebattanter. . Du kan også følge med på landsoversikten. Deretter tar partilederne på Stortinget over i partilederrunden. Våre programledere vil kommentere utviklingen i hver enkelt kommune etter hvert som valgresultatene siger inn. Klokken 21 starter vi en egen tv-sending. Klokken 20, én time før valglokalene stenger, starter vi direktestudioet vårt.

Next

trondheim

adressa nyheter

Dekningen av valget starter på adressa. . . . . .

Next

Adresseavisens Kundeservice

adressa nyheter

. . . . . . .

Next

Slik dekker vi valget

adressa nyheter

. . . . .

Next