Älska mig säsong 1. Älska Mig: Säsong 1 (2019) 2019-12-01

Hatten av för Josephine Bornebusch och dramakomedin

älska mig säsong 1

Josephine står för idé, manus och regi och spelar dessutom en av huvudrollerna. Vi är snarare i någon sorts amerikansk halvindievärld där filmskapare som Jason Reitman, Diablo Cody och Noah Baumbach känns som närmare referenser än Josephines svenska serier. Säsong 2 har premiär 2020. Det här låter ju inte så kul, men det är det faktiskt, och smart, mänskligt och tryggt genomfört med fingertoppskänsla för de orimliga krav vi nutidsmänniskor ställer på livet och kärleken. Nu kan Spoiler alert berätta att serien redan har förnyats och att ytterligare sex avsnitt ska spelas in under hösten.

Next

contacto.disneylatino.com

älska mig säsong 1

Sverige i samproduktion med Viaplay och Film Capital Stockholm fund. Samtidigt får vi även följa Claras lillebror Aron Gustav Lindh , som precis ska ge sig ut på arbetsmarknaden och försöker balansera sitt skakiga men känslofulla förhållande med sin flickvän. Josephine Bornebusch är exekutiv producent för den amerikanska versionen. Josephine Bornebusch, som är seriens manusförfattare, regissör och huvudrollsinnehavare, berättar: — När jag skrev Clara tänkte jag att hon var en skön tjej som man ville hänga med. På det stora hela känner jag verkligen att Josephine Bornebusch har lyckats sätta ihop en oerhört finstämd första säsong, där de tre olika berättelserna vävs samman på ett bra sätt. Eva Fritjofson gör en fantastiskt realistisk och obehaglig roll som Ulla, en vän till Kersti och Sten, som lägger sig i något fruktansvärt och säger plumpa saker i all välmening. Säsong 2 har planerad premiär hösten 2020.

Next

contacto.disneylatino.com

älska mig säsong 1

Hon träffar då Peter, spelad av Sverrir Gudnason. Seriens huvudensemble — Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Ia Langhammer, Görel Crona samt Gustav Lindh, Dilan Gwyn och Sofia Karemyr — medverkar även i de nya avsnitten. Clara är strulig och velig, och man vill bara skaka om henne. Säsong 2 har planerad premiär hösten 2020. Därför uppmuntrar hon pappan att åka iväg på den där lyxresan själv. Johan Ulveson, som alltid är en fröjd att se, är om möjligt bättre än vanligt, som Claras ännu olyckligare pappa Sten, men sämst mår nog ändå Gustav Linds lillebror Aron. När man är tillsammans dygnet runt i tre månader måste det vara skön stämning och där har jag fått full pott, för det har bara varit snällisar och det har varit så härligt.

Next

Älska mig av Josephine Bornebusch får säsong 2, premiär 2020 på Viaplay

älska mig säsong 1

Seriens huvudensemble — Bornebusch, Sverrir Gudnason, Johan Ulveson, Ia Langhammer, Görel Crona samt Gustav Lindh, Dilan Gwyn och Sofia Karemyr — medverkar även i de nya avsnitten. Handlingen i Älska migutgår från överläkaren Clara Bornebusch , som arbetar på förlossningsavdelningen vid ett sjukhus. Josephine, teamet och skådespelarna har skapat en magisk första säsong och vi är inte på långa vägar färdiga med att följa de underbara karaktärernas jakt på lyckan. Säsong 2 har premiär 2020. Alla de personerna tackade, tack gode Gud, ja till att vara med, vilket är otroligt förstås, säger Josephine Bornebusch och fortsätter: — Det som också är så viktigt när man jobbar ihop så länge, och som jag verkligen vill poängtera vikten av, är att det är sköna människor man har att göra med, som inte krånglar eller som är as och håller på.

Next

Älska Mig: Säsong 1 (2019)

älska mig säsong 1

Sverige i samproduktion med Viaplay och Film Capital Stockholm fund. Josephine Bornebush står för hela paketet; idé, manus, regi och huvudroll och hon har själv berättat att hon sålde in serien som en romantisk komedi. Nya läsare tillkommer med varje ny generation och filmerna är lika populära. Hon träffar då Peter, spelad av Sverrir Gudnason. Josephine Bornebusch har skrivit seriens manus och regisserar. Jag är så pass imponerad att det helt enkelt får bli full pott! Säsongen rymmer sex avsnitt och en andra säsong med lika många avsnitt till kommer hösten 2020 enligt planen just nu.

Next

Älska mig av Josephine Bornebusch får säsong 2, premiär 2020 på Viaplay

älska mig säsong 1

Kersti Ia Langhammer råkade för två år sedan ut för en bilolycka som tog hennes ben, humör och livsglädje. Otroligt bra på alla sätt. Josephine Bornebusch har skrivit seriens manus och regisserar. . I serien spelar Josephine Bornebusch och Gustav Lindh syskonen Clara och Aron, medan Johan Ulveson och la Langhammer gör rollerna som deras föräldrar. När man är tillsammans dygnet runt i tre månader måste det vara skön stämning och där har jag fått full pott, för det har bara varit snällisar och det har varit så härligt.

Next

Recension: (säsong 1)

älska mig säsong 1

I serien spelar Josephine Bornebusch och Gustav Lindh syskonen Clara och Aron, medan Johan Ulveson och la Langhammer gör rollerna som deras föräldrar. Älska mig har sålts in som en modern tappning av en romantisk dramakomedi, vilket snarare beskriver bristen på svenska liknelser än själva serien. En väldigt bra tv-serie och helt klart en av 2019 års stora höjdpunkter. I två mindre roller hittar vi Henrik Schyffert och Shebly Niavarani där den sistnämnda spelar en usel Tinder-dejt Clara har i början av serien, men som ska visa sig ha en liten poäng trots allt. Väl där hamnar Sten mellan sorgen och ensamheten och nya känslor som väcks till liv när han lär känna den varma och vänliga Anita Görel Crona , men hur snabbt kan man egentligen gå vidare? När vi började filma var det flera personer, inklusive jag själv, som upplevde henne som väldigt jobbig. Ser du det som att manus, regi och skådespeleri göder varandra? Älska mig bryter sig nämligen in i en genre som normalt sätt inte görs här i vår land. Kerstis död drabbar Aron hårdast medan Clara pragmatiskt ser det som en boja som släppt runt pappa Stens ben och han kan få börja leva igen.

Next

Älska mig Hela filmen

älska mig säsong 1

Josephine Bornebusch, som är seriens manusförfattare, regissör och huvudrollsinnehavare, berättar: — När jag skrev Clara tänkte jag att hon var en skön tjej som man ville hänga med. Vi är alla vana vid att se honom i olika komediroller eller som rösten bakom någon skojig figur i ett barnprogram, men här får Ulveson visa upp hela sin skådespelartalang i rollen som pappan, vars liv pausats när hans fru varit med om en olycka och praktiskt taget legat inför döden under de senaste två åren. Ser du det som att manus, regi och skådespeleri göder varandra? Foto: Viaplay Det råder ingen tvekan om att Älska mig kommer att uppskattas av de som förstår vad de ger sig in på. Viaplays originalserie har förnyats för en andra säsong, som har planerad premiär hösten 2020. Josephine, teamet och skådespelarna har skapat en magisk första säsong och vi är inte på långa vägar färdiga med att följa de underbara karaktärernas jakt på lyckan. Josephine Bornebusch är exekutiv producent för den amerikanska versionen. Vi gör det här för att det är kul, det är inte hjärnkirurgi, utan underhållning.

Next

Älska mig av Josephine Bornebusch får säsong 2, premiär 2020 på Viaplay

älska mig säsong 1

Vilket alltså är en dramaserie, med komiska situationer. När vi började filma var det flera personer, inklusive jag själv, som upplevde henne som väldigt jobbig. Vi följer en familj om tre personer som på olika vis kämpar med kärleken. Jag gillar framför allt att se Gustav Lindh i ett sådant här sammanhang. Det är också fullt logiskt att hon plockat inspiration från de kvalitetsserier hon själv konsumerar och därmed landat i en serie som känns väldigt annorlunda för att vara svensk. Detta är förstås långt ifrån något negativt utan snarare extremt positivt, speciellt för mig som gillar den här typen av dramakomedi där skratt och tårar varvas och karaktärerna känns väldigt levande, trots att några faktiskt är döda.

Next

Älska mig Hela filmen

älska mig säsong 1

En dag springer hon plötsligt på Peter Sverrir Gudnason , vid lösgodiset i en affär, som nästan verkar vara för bra för att vara sann. Vi gör det här för att det är kul, det är inte hjärnkirurgi, utan underhållning. Alla de personerna tackade, tack gode Gud, ja till att vara med, vilket är otroligt förstås, säger Josephine Bornebusch och fortsätter: — Det som också är så viktigt när man jobbar ihop så länge, och som jag verkligen vill poängtera vikten av, är att det är sköna människor man har att göra med, som inte krånglar eller som är as och håller på. Hon har det nämligen inte lätt, Burnebuschs förlossnings-överläkakare Clara, vars egen äggklocka ringer i samma snabba takt som de misslyckade nätdejter hon genomlider. Karriärmässigt går allt som på räls, men på den privata sidan har hon fastnat i en oändlig spiral av dåliga dejter sprungna ur diverse dejting-appar. Men kanske bäst av allt, får vi följa Claras pappa som spelas av en helt fantastisk Johan Ulveson.

Next