Aj tuote. AJ 2019-12-05

Ota yhteyttä

aj tuote

Tootevaliku koostamisel keskendume ergonoomikale ja funktsionaalsusele, et aidata muuta keskkond töötajatele turvalisemaks, tervislikumaks ja mugavamaks. Tutkimusten mukaan staattinen työasento yhdessä nykypäivän työn liikkumattomuuden kanssa voi johtaa terveysongelmiin kuten ylipainoon, kakkostyypin diabetekseen ja erilaisiin lihasten rasitustiloihin. Teollisuustuotteet raskaaseen käyttöön Teollisuuteen tarjoamme vankkarakenteisia työvälineitä kuten kuljetusvaunuja turvallisen ja tehokkaan työympäristön toteuttamiseksi. Tuotantolaitoksemme sijaitsee Pornaisissa n 40 km päässä Helsingistä. Varastohyllyt ja varastokalusteet kaikkiin kohteisiin ja tarpeisiin. Leidke laiast valikust ergonoomiline töölaud heaolu ja produktiivsuse suurendamiseks, maksimeerige laopinda ruumisäästlike riiulisüsteemidega ning vähendage tööõnnetuste riski õigete transport- ja tõstevahenditega.

Next

Oy AJ

aj tuote

Esimesed kataloogid jõudsid Eesti 1995. Yritys Laatua ja toimivuutta vuodesta 1980 Mikko Tools Oy on pitkän linjan suomalainen perheyritys. Chattaa kanssamme verkkosivuillamme, laita sähköpostia info at ajtuotteet. Heaolu töökeskkonnas Üha enam ettevõtte juhte teadvustavad, kui oluline on tagada töötajatele keskkond, mis toetaks nende heaolu ja tervist. Raskas työpöytä soveltuu sekä yksityiseen, että ammattikäyttöön. Reaaliaikainen julkisuusraportti antaa kattavan ja ajantasaisen kuvan yrityksen saamasta medianäkyvyydestä sekä toimitetussa että sosiaalisessa mediassa. Suomen Vahvimmat Pro-paketti Suomen Vahvimmat Pro-paketilla otat sertifikaatit ja logot näyttäväksi osaksi yrityksesi sähköistä ja painettua viestintää.

Next

Varasto & Teollisuus

aj tuote

Raportin tulkintaa helpottaa numeeristen arvojen rinnalla oleva selkeä grafiikka. Jos oman yrityksesi tietoja muutetaan tietämättäsi, osaat heti reagoida tilanteeseen ja estät yrityksesi nimissä tehtävät petosyritykset. Toimistotyössä on paljon myyttejä ja totuuksia liikunnasta ja terveydestä. Vuoteen 2013 asti yritys tunnettiin nimellä Koneistamo Hakkarainen Oy. Valmistamme lähes kaikki tuotteet omissa tiloissamme. Panostamme jatkuvasti myös entistä turvallisempien ja ympäristöystävällisempien tuotteiden kehittämiseen.

Next

AJ

aj tuote

Mikä on totta ja mikä tarua? Uskomme vankkaan alan asiantuntemukseen, koulutukseen ja korkeaan tietotaidon tasoon. Raportin tunnusluvut kertovat, kuinka suuren yleisön yritys tavoittaa ja kuinka merkityksellistä sen saama julkisuus on. Olemme toimineet jatkuvasti kasvavalla menestyksellä jo 15 vuotta. Käytössämme on ja edustajamme palvelevat valtakunnallisesti. Julkisuusraportin avulla voit pureutua yrityksen maineeseen vaikuttaviin tapahtumiin jopa yksittäisen uutisen tai some-kommentin tasolla. Lai tootevalik kombineeritult ekspertteadmiste, enda disaini- ja tootmisüksuste ning suurepärase teenindusega võimaldab meil pakkuda läbimõeldud sisustuslahendusi erinevatesse töökeskkondadesse. Valitse ergonominenja laajasta valikoimastamme työhyvinvoinnin ja tuottavuuden parantamiseksi.

Next

Mikko Tools Oy

aj tuote

Meie eesmärk on püsinud 40 aastat: pakkuda õigeid tooteid õigete hindadega ning kogu terviklahendust ühest kohast. Kalustamme menestyksesi Laaja yli 15. Raskaat työpöydät ovat kestäviä kaikissa raskaissa olosuhteissa kuten konepajat, korjaamot ja teollisuus. Kvaliteetsed tooted lattu ja tööstusele Tootmisettevõtetele, kes kasutavad oma tegevuse toetamiseks erinevaid seadmeid, pakume kõike vajalikku turvalise ja tõhusa töökeskkonna loomiseks. Sävyanalyysi paljastaa yrityksen maineeseen myönteisesti tai kielteisesti vaikuttaneet tapahtumat, joilla voi olla merkitystä tulevaisuuden toimintaedellytysten kannalta. Sõltumata sellest, kas vajate lihtsat plastiktooli, teadetetahvlit, pakikäru või hoopis täisteenus kontori sisustuslahendust — meie aitame! Arkiliikunta työaikana on yhtä hyvä kuin lyhyt ja intensiivinen treeni työn jälkeen. Tämä mahdollistaa myös hyvän ja tarkan laadunvalvonnan.

Next

CrossiBlogi

aj tuote

Varmista että näytät houkuttelevammalta kuin kilpailijasi! Palvelu sopii hyvin oman yrityksen tietojen valvomiseen, mutta sen avulla voi seurata myös yhteistyökumppanin tai esimerkiksi kilpailijan tietoja. Näin tuotekehittely ja tuotanto sujuvat saumattomassa yhteistyössä. Estä työtapaturmat oikeilla nosto- ja siirtovälineillä. Tutustu tarkemmin, pyydä tarjousta tai osta heti nettikaupastamme. Halutessanne lisätietoja yrityksestämme, palveluistamme tai tuotteistamme, voitte ottaa Tampereella sijaitsevaan toimistoomme. Työpöydät ovat heti saatavilla E-kaupastamme. Kaasaegne nutikate omadustega mööbel on disainitud nii, et see parandaks ergonoomikat, tõstaks tööheaolu ja tõhusust ning kestaks pikki aastaid.

Next

AJ

aj tuote

Arvoraportin tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Pieniin toimistotiloihin tai monikäyttöiseen toimistokalustukseen löydät laajan valikoiman erilaisia ja. Kaikille Mikko-tuotteillemme on myönnetty Avainlippu, joka viestii vahvasta panostuksestamme suomalaisuuteen. Meie juurest leiab nii taskukohast mööblit kui ka premium klassi kontorisisustus. Jos sinulla on toiveita mitä meidän pitäisi testa, niin jätä kommentti.

Next

AJ Tooted AS koduleht

aj tuote

Kaipaako valaisin muita muokkauksia ennen käyttöönottoa? Voit halutessasi tarkastella esimerkiksi vain tietyn sävyistä julkisuutta. Koska aerosoliteollisuus on luvanvarainen toimiala, on lakien ja asetusten tuntemus ja niiden noudattaminen yrityksessämme ehdottoman arvostettu asia. Arvestades pikki tunde, mida täiskasvanud veedavad töölaua taga, tuleks selle probleemiga tegeleda otse tekkekohas. Korkea ammattitaito, oma tuotesuunnittelu ja tuotanto sekä erinomainen asiakaspalvelu palvelevat työpaikkoja ympäri Eurooppaa. Valitse aktivoivat ja ergonomiset vaihtoehdot myös työpajaan, teollisuuteen ja varastoon. Valitse työpöydäksi hinta-laatusuhteeltaan hyvä sähköpöytä ja sen kaveriksi muita aktivoivia kalusteita kuten tasapainotuoleja.

Next

AJ Tooted AS koduleht

aj tuote

Koska tänä päivänä istumme niin paljon töissä, on tärkeää, että hyvinvointiin panostetaan myös työpaikoilla. Halutessasi räätälöimme valaisimesi toiveittesi ja tilan tarpeiden mukaan. Jos sinulla on tuotteita joita haluaisit antaa meille testiin, niin CrossiBlogi. Tuotteistamme noin 80% on täysin kotimaisia ja alihankkijamme valmistavat tuotteemme omien malliemme mukaisesti. Tähän osioon keräämme videoita erilaisten motocrossiin liittyvien tuotteiden ja tarvikkeiden esittelyistä. Tilikauden tulos oli 54000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 6,7 %.

Next