Ammattipätevyys netissä. Ajokortit ja lupapalvelut 2019-12-04

Kuljettajan ammattipätevyys

ammattipätevyys netissä

Ammattipätevyyskoulutuksessa yhdistetään videoita, interaktiivisia tehtäviä ja muita verkon mahdollisuuksia. Koulutuksen kuuluu viiden päivän lähijakso, jonka aikana suoritetaan 30 teoriatuntia ja 10 ajotuntia. Tarkista omat tietosi tunnistautumalla tai. Kurssin käytännön toteutus ja aikataulu sovitaan ilmoittautumisen jälkeen. Koulutus antaa monelle osallistujalle hyviä oppeja ihan jokapäiväiseen elämään ja arkipäivän tilanteisiin.

Next

Ammattipätevyys

ammattipätevyys netissä

Tämä on tulevaisuutta ja meidän innovatiivinen yrityksemme on mielellään mukana tällaisessa kehityksessä. Monilla umpeutuu oma tieliikenteen tavarakuljetuksia varten vaadittava ammattipätevyys syyskuussa 2019. Voimassaoleva ammattipätevyys on vaadittu henkilöliikenteen ammattikuljettajilta 10. Saatamme käyttää rekisteröidyn tietoja käyttäjätilastojen keräämiseen ja näiden analysointiin. Asiat tulee opittua myös tällä tavalla. Henkilötietojen käsittelijät Henkilötietoihin on pääsy vain asiakassuhteen hallinnoinnista ja markkinoinnista vastaavilla henkilöillä.

Next

Koulutuskalenteri

ammattipätevyys netissä

Osta oma koulutuspäivä yrityksellesi ja varaa oma koulutuspäivä työntekijöillesi. Tarkasti valvottua etäopiskelua Opiskelu etäyhteydellä helpottaa osallistumista pitkienkin matkojen päästä, mutta on yhtä tarkasti tai jopa tarkemmin valvottua kuin tavallinenkin opetus. Ammattipätevyyden laajennuksen koulutuksen kesto on 70 tuntia. Kuitenkin, jotta saat jatkaa tarkoitettuja kuljetuksia, on sinun suoritettava laissa säädetty jatkokoulutus 5 vuoden kuluessa edellä mainitusta päivämäärästä. Mukaan liitetään myös kopio ajokortista, jos ajokortti on myönnetty muualla kuin Suomessa. Hakemuksen liitteenä tulee olla kaksi valokuvaa, jotka täyttävät passivalokuvan vaatimukset ja ovat digitoitavissa.

Next

Mecom

ammattipätevyys netissä

Virtuaalikoulutukset ovat siis aina viranomaistarkastusten alaista koulutusta. Myös perustason suorittaneet ylläpitävät ammattipätevyyttä jatkokoulutuspäivillä 5 vuoden jaksoissa, joista ensimmäinen jakso alkaa ammattipätevyyskokeen suorittamisesta. Koulutuksen kuuluu viiden päivän lähijakso Oulussa tai Raahessa, jonka aikana suoritetaan 30 teoriatuntia ja 10 ajotuntia. Vaadittavat opetusmäärät Jatkokoulutuksessa opetuksen kokonaismäärä on 35 tuntia viidessä vuodessa. Jatkokoulutuksessa opetuksen kokonaismäärä on 35 tuntia.

Next

Ammattipätevyys netissä: Testikurssi

ammattipätevyys netissä

Varaa aika etukäteen sähköisesti: tai puhelinpalvelustamme p. Tietokannat ja niiden varmuuskopiot sijaitsevat lukituissa ja vartioiduissa tiloissa ja tietoihin pääsevät käsiksi vain tietyt, ennalta nimetyt henkilöt. Olemme myös tällä mittarilla katsottuna luotettava kumppani. Mainosmiehillä hommaa tuossa tietoisuuden tuomisessa esille, että virtuaalinenkin kurssi kelpaa. Perustason ammattipätevyyttä ei vaadita linja-auton kuljettajalta, jonka ajo-oikeus on alkanut ennen 10.

Next

Ajokortit ja lupapalvelut

ammattipätevyys netissä

Molemmissa tilanteissa jatkokoulutustiedot lähetetään asiakkaalle postitse. Jokainen voi valita kurssitarjonnasta mieleisensä päivät sopivana ajankohtana. Vuorovaikutusta oli yllättäen enemmän kuin yleensä näissä luokkakoulutuksissa. Mukavaa kun pystyy chatissa keskusteleen aiheesta koko ryhmän kanssa. Testiluokassa ei kuulu ääntä eikä näy opettajaa tai videoita.

Next

Ammattipätevyys verkossa? Mitä ihmettä?

ammattipätevyys netissä

Laajennuskoulutuksissa on 25 tuntia etäopetusta ja 10 tuntia lähiopetusta tai 70 tunnin laajennuskoulutuksessa 55 ja 15 tuntia. Henkilö voi milloin tahansa peruuttaa suostumuksensa ilmoittamalla siitä edellä mainitulle yhteyshenkilölle. Jos olet suorittanut perustason ammattipätevyyden, jatkokoulutukset on suoritettava ensimmäisen kerran viiden vuoden kuluessa ammattipätevyyden saavuttamisesta. Verkkojulkaisun tarkoitus on lisätä tietoisuutta erilaisista liikennesäännöistä ja lainsäädännöllisistä uudistuksista ja muista ajankohtaisista liikenneaiheista sekä tuoda esiin Suomen Ammattiliikenne Akatemian toimintaa. Evästeet Käytämme sivustollamme evästeitä ja muita vastaavia tekniikoita. Palvelu on maksuton ja tunnistautumiseen vaaditaan verkkopankkitunnukset.

Next

Koulutuskalenteri

ammattipätevyys netissä

Henkilötietojen säilytysaika ja hävittäminen Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin niitä tarvitaan siihen tarkoitukseen, jota varten ne on kerätty ja käsitelty, tai sopimuksen täytäntöön panemiseen tai niin kauan kuin laki ja säännökset niin edellyttävät. Voit tarkistaa käymäsi kurssit Liikenne- ja viestintäviraston. Suosittelemme, että kokeilet kirjautua tälle kurssille ennen ensimmäistä oikeaa kurssipäivää. Tämä on koko ajan avoinna oleva testikurssi. Hakemukseen liitetään valokuva, joka täyttää passivalokuvan vaatimukset ja on digitoitavissa.

Next

Antin Autokoulu Oy

ammattipätevyys netissä

Tietojen luovutus Henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, eikä siirretä Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle, ellei se ole palvelun teknisen toteuttamisen vuoksi tarpeellista. Koulutuksen perustana on sähköiseen oppimisympäristöön rakennetut ammattipätevyys jatkokoulutuspäivät. Keräämme koulutuksista nimettömät palautteet ja ne osoittavat 30. Ammattipätevyyden perustason koulutus » Perustason ammattipätevyyskoulutuksessa annetaan opetusta kuljetusten kuljettajalle asettamista vaatimuksista, liikenneturvallisuuteen sekä kuljettajan ja kuljetusten turvallisuuteen vaikuttavista seikoista sekä hyvästä ammatin hoitamisesta ajoneuvoa kuljetettaessa ja muissa kuljettajan tehtävissä. Poikkeuksena on moottoripyörän harjoituslupa, jonka saa heti mukaansa. Ammattipätevyyspäivät käyvät niin henkilö- kuin tavaraliikenteen kuljettajille.

Next