Antti kasko. Marimekon uusi toimitusjohtaja Tiina Alahuhta 2019-12-05

Antti Kasko Career Bests and Rankings, Loyola Marymount, NCAA Stats, Game Logs, Awards

antti kasko

Sen hän aikoo tehdä rohkeasti. Providence kukisti vieraskentällä Connecticutin, joka on tällä hetkellä arvostettu koko Yhdysvaltain neljänneksi kovimmaksi yliopistojoukkueeksi. Alahuhdan perhe suuntasi usein laskettelemaan läheisille rinteille. Koulussa hän ahmi kieliopintoja: ruotsia, englantia, saksaa, ranskaa, italiaa ja espanjaa. Nopeasti mieleen jäi sana jos toinenkin, ja pian Tiina sai toimia tulkkina myös muulle perheelleen. Hän halusi tutustua lapsiin ja uuteen kieleen paremmin.

Next

All about Antti Kasko

antti kasko

Sieltäkö se innostus johtamiseen on tullut, Tiinalta aina jaksetaan udella. Sveitsin vuoden jälkeen ranskan kieli soljui Tiinan puhuessa jo sujuvasti. Tämän kevään mallisto oli ensimmäinen, joka on kokonaan Marimekon ruotsalaisen luovan johtajan Anna Teurnellin luotsaama. Ehkä kotoa on sitten tullut sellainen nöyryys työtä kohtaan. On hienoa, jos pystyn esimerkilläni inspiroimaan naisia, joita kiinnostaa tämäntyyppinen ura, Tiina sanoo. Suunnittelija Maija Isola pääsi kiellon läpi Unikolla.

Next

2003

antti kasko

Hän on joutunut käsittelemään epätäydellisyyttä myös omalla kohdallaan. Tällä hetkellä, ennen Tiinan pestin alkua, vain yhtä niistä johtaa nainen, Suominen-yrityksen Nina Kopola. Tappio katkaisi Providencen kuuden ottelun mittaiseksi venyneen voittoputken. Oli globaalia ja sopivaa tai ei, New Yorkissa Tiina ei voinut kuin nauraa, kun osa muotiviikkojen yleisöstä luikki näytöksestä kainalossaan Marimekon istuintyynyt. Hän huomauttaa, ettei tie huipulle ole ollut täysin vailla kuoppia.

Next

Antti Kasko Career Bests and Rankings, Loyola Marymount, NCAA Stats, Game Logs, Awards

antti kasko

Arvostan arjen perusasioita, kuten hyvää ruokaa. Se on paras tapa päästä uuden paikan sieluun. Samassa rakennuksessa on työhuone, jonka pöydällä odottaa kaksi kynää. Se oli hyvä paikka nähdä muotia ja designia yritysmaailman kautta. Miksi naisia on niin vähän huippupaikoilla? Uuden luovan johtajan Anna Teurnellin ensimmäiset työt tulevat näkymään myös siellä. Nyt se on Marimekon johtaminen. Sitten he kävelivät käsi kädessä naapurin kanalaan.

Next

Antti Kasko Career Bests and Rankings, Loyola Marymount, NCAA Stats, Game Logs, Awards

antti kasko

Hän tiesi jo ennalta, mihin lähtisi mukaan. Tiina halusi tietää, mitä ulkomaisissa lehdissä kirjoitettiin vaatteista ja muodista. Niissä hän käy aviomiehensä Antti Kaskon, 33, kanssa. Alahuhta-Kasko painottaa, että kaikki on yhteisten ponnistelujen tulosta, tiimityötä. Pahinta olisi, jos minut pantaisiin töissä johonkin huoneeseen istumaan ja työskentelemään vain yksin. Oho, se on nainen ja pomo! Otan vastuuta siitä, että olimme viestinnässämme liian hitaita, mutta se johtui siitä, että myös marimekkolaiset olivat shokissa.

Next

Antti Kasko NCAA Stats, Loyola Marymount, Game Logs, Bests, Awards

antti kasko

Asuu Helsingissä miehensä Antti Kaskon kanssa. Yhteisten tuttujen kautta tavannut pari on ollut yhdessä kymmenen ja naimisissa seitsemän vuotta. Tiinan ollessa markkinointijohtajan työnsä ohella puoli vuotta Marimekon luovan johtajan sijaisena häneltä loppuivat päivistä tunnit. Tuukka Kotin edustama Providence on hyvässä tikissä kauden ratkaisuotteluiden kynnyksellä. Tuukka Kotin edustama Providence nappasi varhain tiistai-aamuna Suomen aikaa herkullisen 63-60-vierasvoiton maineikkaasta Seton Hallista. Hän tarjosi vastavalmistuneelle maisterille Marimekon kansainvälisen pr-päällikön paikkaa. Silloin pienenä lapsena opettelin ranskaa ihan omaksi ilokseni.

Next

2003

antti kasko

Vihaajille tiedoksi: oli vaarana, ettei Unikko olisi koskaan nähnyt päivänvaloa. Luonteva jatko uralla Ulkopuolisen silmiin näyttää siltä, että Tiinan urapolku on kulkenut Marimekossa määrätietoisesti kesätyöntekijästä pr-päälliköksi, markkinointijohtajaksi, operatiiviseksi johtajaksi ja lopulta toimitusjohtajaksi. Ensimmäisenä päivänä toimitusjohtajana ollut Kirsti Paakkanen kertoi yrityksestä ja sen arvomaailmasta uusille kesätyöntekijöille. Johtajan ei pidä olla etäinen Miten kansainvälistä miljoonayritystä tullaan johtamaan? Opiskelijat pääsivät tutustumaan läheltä moniin eurooppalaisiin luksusmuotibrändeihin ja niiden toimintaan. Vaikka pidän työstäni erittäin paljon, elämässäni on paljon muutakin. Olen oppinut isältäni paljon esimerkiksi siitä, miten saada ihmiset innostumaan.

Next

Marimekon Tiina Alahuhta

antti kasko

Seuraavassa myös muita suomalaissähkeitä Yhdysvalloista. Mutta toivon, että toimitusjohtajuuden ja äitiyden voi yhdistää. Kun Alahuhdat muuttivat vuoden kuluttua takaisin Suomeen, Tiinalle oli jo jäänyt mielikuva, että takaisin ulkomaille oli päästävä. Kynissä on pöyhkeän vaaleanpunaisia höyheniä, ja ne kuuluvat sille avuliaalle naiselle. Hänelle oli kysyntää myös ulkomailla, ja haastatteluja sovittuna niin Lontooseen kuin Pariisiinkin. Kun tietää tekevänsä parhaansa ja elää omien arvojensa mukaan, mieli pysyy aika rauhallisena.

Next