Autobusni kolodvor split polasci. Vozni red 2019-12-02

Vozni red

Autobusni kolodvor split polasci

Kombiji plaćaju 16 kn po satu, tj. Na samom kolodvoru smješteno je više različitih sadržaja: trgovine, restoran, caffe barovi, cvjećarnica, sportske kladionice, salon namještaja, mjenjačnica, agencija za prodaju međunarodnih karata i ostali sadržaji. Autobusni kolodvor Split nalazi se u samom središtu grada Splita, neposredno pored gradske luke i željezničkog kolodvora. Kad smo kod busa, većina prijevoznika teži tome da se u poslovanju i opremi autobusa prate međunarodni standardi. Putujete li ljeti, to učinite prije nego dođete do vaše konačne stanice, tj.

Next

AK SPLIT Online :: Dobro došli! :: Welcome :: Willkommen :: Benvenuti

Autobusni kolodvor split polasci

Autobusni kolodvor Split Vam nudi sljedeće usluge: kupovina karata, mjenjačnica i kiosk. Uz Rivu ćete naići i na bezbroj kafića s predivnim pogledom na more! Jednako kao i Split i Zagreb ima puno interesantnih klubova. Sadržaj autobusnog kolodvora Trogir Izvan zgrade autobusnog kolodvora nalazi se nekoliko bankomata pripremite sitni novac ako imate dodatnu prtljagu, jer se naplaćuje extra od strane konduktera Također u blizini su mnogobrojni kafići restorani stara jezgra grada koju je šteta propustiti vidjeti. Međužupanijska linija Županijska linija Međunarodna linija. Ove stranice koriste različite vrste kolačića. Preko sezone održavaju se veze za , Novalju, Supetar i Bol na Braču. Unutar njenih prostorija nalazi se Cargo servis za prijem i otpremu pošiljki.

Next

Vozni red

Autobusni kolodvor split polasci

Uvijek se može dogoditi da stan ili kuća ostanu prazni dok su stanari na putu. Također postoje autobusne veze prema Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Njemačkoj. Najpopularnije rute Autobusnog kolodvora Dubrovnik Iz Dubrovnika možete autobusom putovati prema većini gradova u Hrvatskoj. Autobusni kolodvor Split je redovitim autobusnim linijama povezan sa mnogim hrvatskim gradovima kao što su , Osijek, , Pula, Rovinj, , Šibenik, Trogir, Makarska, , Korčula i Vela Luka; ali i stranima poput Trsta i. Zbog čak 2700 sunčanih sati godišnje, može se pohvaliti epitetom jednog od najsunčanijih gradova u Europi! U Ploče smo pronašli 1 autobusni kolodvor: Ploče, Kolodvor se nalazi otprilike 302 m od centra grada, što je samo 4 minuta pješice. Lokacija autobusnog kolodvora: View in a larger map. No čim počnete hodati putem centra grada, naići ćete na željezničku stanicu, poštanski ured i drogeriju, gdje si kupite, u slučaju da već niste, ulje za sunčanje i ostalu kozmetiku.

Next

Promet Split > Vozni red > Autobusni kolodvor Trogir

Autobusni kolodvor split polasci

Novi vozni red, važeći od 10. Kako bi Vas što bolje informirali, izradili smo i novu verziju naših Web stranica koja je pred Vama. Split i njegovi ljudi vole se za sve pobrinuti tako i ovdje stoji na usluzi toalet čije se korištenje naplaćuje korektne 3 kune. Sadržaj autobusnog kolodvora Split Čekaonica se nalazi unutar zgrade autobusnog kolodvora, ali zbog velikog kapaciteta putnika katkad je tešlo pronači slobodno mjesto, a kao alternative tu su mnogi kafići u susjedstvu. Putnicima je dostupno čak pet tramvajskih linija dnevnog prijevoza koje povezuju Autobusni kolodvor s gotovo svim dijelovima grada. Najpopularnije rute Autobusnog kolodvora Zagreb Zagreb, kao glavni grad, pruža prijevoz do svih odredišta u Republici Hrvatskoj tako i do svih većih europskih metropola. Ovdje također možete naći prostora za ostavljanje prtljage, ako se želite uputiti u kratku šetnjicu gradom prije odlaska u hotel.

Next

Autobusni Kolodvor

Autobusni kolodvor split polasci

Za sve ostale vrste kolačića potrebno nam je vaše dopuštenje. Split je jedno od najpopularnijih mjesta u državi Hrvatska, zbog međugradskih linija prema 20 gradova unutar države kao npr. I sa ulaza Pile i sa glavnog autobusnog kolodvora voze autobusi prema gotovo svim djelovima Dubrovnika; ovdje možete vidjeti. Osim unutar same kolodvorske zgrade, kupovina putne karte može se ostvariti i putem interneta ili se naručiti telefonskim putem, nakon čega se po zahtjevu dostavlja na kućnu adresu. Glavni autobusni kolodvor u Splitu lociran je u centru grada, pokraj trajektne luke I glavne željezničke stanice, što uvelike olakšava putnicima transfer između razlićitih vrsta prijevoza.

Next

Autobusni Kolodvor

Autobusni kolodvor split polasci

Putuje li vas više ne sumnjamo da će vam vrijeme proći u trenu, a u Split, budimo realni, rijetko tko ide posve sam. Također, molimo Vas da obratite pozornost na činjenicu da ukoliko postoji više od 12 dnevnih linija, rezultat se vraća rastavljen na dvije ili više stranica. Šetajući sjevernim dijelom palače, bivšim obrambenim ophodom grada, dobit ćete sasvim novi pogled na splitske krovove i zvonike savršeno mjesto za slikanje selfieja! Ponudu za trenutno najpovoljniji najam automobila. Takav smještaj omogućava brzu i jednostavnu komunikaciju i transfer putnika. Definitivno najvišu cijenu plaćaju autobusi. Takav smještaj omogućava brzu i jednostavnu komunikaciju i transfer putnika. Pitate li nas to je nemalih 40 kn po jednome satu, odnosno 400 kn za dan.

Next

autobusni kolodvor

Autobusni kolodvor split polasci

Našom ostvarujete 5% popusta na kupovinu autobusnih karata. Karte se mogu kupiti putem. Kamp kućice 24 kn po satu, iliti 240 kn po danu. Ukoliko vam šetnja ne predstavlja problem, u tom slučaju preporučujemo smještaj u centru Zadra u nekom od hotela ili hostela. U tom slučaju dodatni će budžet dobro doći vašem noćnom izlasku. Na petnaest prodajnih mjesta smještenih u centralnom holu zgrade, ljubazno osoblje izdat će Vam putnu kartu za svega nekoliko sekundi. Kao alternativa lokalnim agencijama koje nude najam nije loše razmisliti o mogućnosti najma automobila na splitskom aerodromu koji je od Trogira udaljen samo 5 kilometara i do kojeg se bez problema može doći lokalnim gradskim autobusom.

Next

Autobusni Kolodvor Split, kontakt, vozni red i radno vrijeme

Autobusni kolodvor split polasci

U širem centru Trogira, u starom centru, na strani Čiova zaista ima veliki izbor hotela, hostela, apartmana i kuća za najam. Ponudu za trenutno najpovoljniji najam automobila iz Dubrovnika možete pronaći ovdje. Do 10:45h Do 10:55h Do 11:00h Do 11:15h Do 11:30h Do 12:00h Do 12:15h Do 12:30h Do 12:40h Do 13:00h Napomena: Nisu prikazani svi autobusi Popularne rute iz. Na autobusnom kolodvoru nalazi se jedina garderoba u Dubrovniku u kojoj možete ostaviti svoju prtljagu, a uvijek su vam na raspolaganju i obližnje taxi usluge. Novi vozni red, važeći od 03. Ipak dosta veći izbor smještaja je u blizini centra ili u dijelovima grada Lapad i Babin Kuk gdje je ujedno i smještena većina hotela. Doći u Split, a ne isprobati taj poseban ritual višesatnog ispijanja kave, jednostavno bi bilo pogrešno.

Next