Beibi lyrics. Beibi Juice Leskinen LYRICS 2019-12-03

Baby Shark Dance

beibi lyrics

Run away, doo doo doo doo doo doo. Follow us on Facebook for new updates and free promotions. Jos mä tähän lähden sua kätke en, vaan aion olla silminnähden onnellinen. Doo doo doo doo doo doo!. Safe at last, doo doo doo doo doo doo.

Next

Baby Shark Dance

beibi lyrics

Baby shark, doo doo doo doo doo doo. Sä et tarvii mitään muuta Jos saat suudella mun punaista suuta Beibi! Run away, doo doo doo doo doo doo. Grandma shark, doo doo doo doo doo doo. Grandpa shark, doo doo doo doo doo doo. Jos mä tähän lähden mitä en muiden tähden, niin ole sen arvoinen. Grandma shark, doo doo doo doo doo doo.

Next

Beibi Juice Leskinen LYRICS

beibi lyrics

Enjoy educational songs and stories for preschool kids created by experts in children's education. . Kuka sä oot Ja mitä teet mun edessäni kello viis On aamuyö ja uppoon taas sun silmiis Ja mietin mikä tunne tää on, oi ei Kello lyö kuus Muutetaan maailmaa ja naapuri huus Olkaa jo hiljempaa mut' meidän avaruus On tässä vaikka hiffaa muut ei Mitä sä teet Kun katsot mua se ohi ei mee Toisin kuin muut katseet joita niin pelkään Beibi, räjäytä mut tässä Beibi, aamuhämärässä Beibi, sä et tarvii mitään muuta Jos saat suudella mun punaista suuta Beibi, räjäytä mut tässä Beibi, puolielämässä Beibi, sä et tarvii mitään muuta Jos sä saat mut kiinni ei oo takas paluuta Suhteet ei muutu paremmaks Oli niitä takana tuhat tai kaks Mä kävin yhä uhkarohkeemmaks Ja rakastuin yli rautamuurin Ja kun tuli kohtaa Vihdoin ilman siitä tulee kuumaa Tää on meille kiellettyä huumaa Tää on voima kaikkein suurin Pyyhi pelko pois Ja näytä kuinka käsi tatuois Silmät mun selkään et' aina sut nään Beibi, räjäytä mut tässä Beibi, aamuhämärässä Beibi, sä et tarvii mitään muuta Jos saat suudella mun punaista suuta Beibi, tartu muhun kiinni Beibi, oon sun heroiini Beibi, sä et tarvii mitään muuta Jos sä saat mut kiinni ei oo takas paluuta Jos mä tähän lähden Mitä en tehnyt muiden tähden Niin ole mulle sen arvoinen Jos mä tähän lähden Sua piilon kätke en Vaan aion olla silminnähden onnellinen Beibi, räjäytä mut tässä Beibi, aamuhämärässä Beibi, sä et tarvii mitään muuta Jos saat suudella mun punaista suuta Beibi, tartu muhun kiinni Beibi, oon sun heroiini Beibi, sä et tarvii mitään muuta Jos sä saat mut kiinni ei oo takas paluuta Mä tiesin sä oot tehty mulle Sä tiesit mä oon tehty sulle Mä oon sun Sä oot mun, jee! Safe at last, doo doo doo doo doo doo. Baby shark, doo doo doo doo doo doo. Räjäytä mut tässä Aamuhämärässä Sä et tarvii mitään muuta Jos saat suudella mun punaista suuta Tartu muhun kiinni Sä et tarvii mitään muuta Jos sä saat mut kiinni, ei oo takas paluuta. The video will stop till all the gaps in the line are filled in.

Next

Haloo Helsinki

beibi lyrics

Sä et tarvii mitään muuta Jos sä saat mut kiinni ei oo takas paluuta Mä tiesin sä oot tehty mulle Sä tiesit mä oon tehty sulle Mä oon sun Sä oot mun Jeeeeeeeee-e-e-eeeee-ee-eeeeeee. Pyyhi pelko pois Ja näytä kuinka käsi tatuois Silmät mun selkään Että aina sut nään. Subscribe and watch new videos uploaded every week. Mä sä oot mulle, sä mä oon sulle. Open your hands to make Mommy Shark! Mommy shark, doo doo doo doo doo doo.

Next

baby te quiero video lyrics

beibi lyrics

Mitä sä teet kun mua se ohi ei mee, muut joita niin pelkään. Mä oon sun Ssä oot mun. Grandpa shark, doo doo doo doo doo doo. Jos mä tähän lähden Mitä en tehnyt muiden tähden Niin ole mulle sen arvoinen Jos mä tähän lähden Sua piiloon kätke en Vaan aion olla silminnähden onnellinen Räjäytä mut tässä Aamuhämärässä Sä et tarvii mitään muuta Jos saat suudella mun punaista suuta Tartu muhun kiinni Sä et tarvii mitään muuta Jos sä saat mut kiinni, ei oo takas paluuta Sä tiesit mä oon tehty sulle. Ja kun tuli kohtaa Vihdoin ilman siitä tulee kuumaa Tää on meille kiellettyä huumaa Tää on voima kaikkein suurin. If the video stops your life will go down, when your life runs out the game ends.

Next

Beibi Lyrics

beibi lyrics

Groundless pleas may be liable for damages caused. Grandma shark, doo doo doo doo doo doo. You can also drag to the right over the lyrics. The dance will help children develop fine motor skills as they have fun! Safe at last, doo doo doo doo doo doo. You can also drag to the left over the lyrics.

Next

Haloo Helsinki!:Beibi Lyrics

beibi lyrics

Mä en tarvii mitään muuta Jos sä saat mut kiinni ei oo takas paluuta Suhteet ei muutu paremmaks Oli niitä takana tuhat tai kaks Mä kävin yhä uhkarohkeemmaks Ja rakastuin yli rautamuurin Ja kun tuli kohtaa Vihdoin ilman siitä tulee kuumaa Tää on meille kiellettyä huumaa Tää on voima kaikkein suurin Pyyhi pelko pois Ja näytä kuinka käsi tatuois Silmät mun selkään Että aina sut nään Beibi! Sä et tarvii mitään muuta Jos saat suudella mun punaista suuta Beibi! When you fill in the gaps you get points. Daddy shark, doo doo doo doo doo doo. Mommy shark, doo doo doo doo doo doo. Daddy shark, doo doo doo doo doo doo. . Sä et tarvii mitään muuta Jos sä saat mut kiinni ei oo takas paluuta Jos mä tähän lähden Mitä en tehnyt muiden tähden Niin ole mulle sen arvoinen Jos mä tähän lähden Sua piiloon kätke en Vaan aion olla silminnähden onnellinen Beibi! In this case you may fill out the plea form below and send it to within 14 days of becoming informed of the takedown notice.

Next

Beibi Haloo Helsinki! LYRICS

beibi lyrics

Sun täytyy paremmaks oli niitä tuhat tai kaks, mä kävin yhä ja yli rautamuurin. Mommy shark, doo doo doo doo doo doo. Lyrics for Beibi are removed based on a request by Tekijänoikeuden tiedotus- ja valvontakeskus ry. Mä oon sun, sä oot mun. Grandpa shark, doo doo doo doo doo doo.

Next

Beibi Juice Leskinen LYRICS

beibi lyrics

Run away, doo doo doo doo doo doo. Kuka sä oot ja mitä teet mun edessäni viis, on aamuyö ja taas sun ja mikä tää on — oi ei. Join Pinkfong's Baby Shark Challenge by uploading your own videos on social media! Räjäytä mut tässä Aamuhämärässä Sä et tarvii mitään muuta Jos saat suudella mun punaista suuta Räjäytä mut tässä Puolielämässä Mä en tarvii mitään muuta Jos sä saat mut kiinni, ei oo takas paluuta Suhteet ei muutu paremmaks Oli niitä takana tuhat tai kaks Mä kävin yhä uhkarohkeemmaks Ja rakastuin yli rautamuurin. Daddy shark, doo doo doo doo doo doo. Be aware: both things are penalized with some life. If you make mistakes, you will lose points, live and bonus.

Next

Baby Shark Dance

beibi lyrics

Spread your arms wide to make Daddy Shark! Use your fingers to make little Baby Shark! Sä et tarvii mitään muuta Jos saat suudella mun punaista suuta Beibi! The number of gaps depends of the selected game mode or exercise. Has access been prevented to content uploaded by you for no reason? Ja kun tuli vihdoin siitä kuumaa, tää on kiellettyä huumaa, tää on kaikkein suurin. . . .

Next