Beranders fÀrg. Om 2019-12-03

Colorama Falkenberg

beranders fÀrg

VĂ„rt mĂ„l Ă€r att alltid ge dig bĂ€sta service och kunskap. Ny frĂ€sh butik invigdes 2013 med en butiksyta pĂ„ 1500 mÂČ. Beranders FĂ€rg grundades 1948 av Georg och Britta Berander. Eftersom Georg i början inte hade tillgĂ„ng till nĂ„gon bil, ter sig leveranserna av fĂ€rg idag nĂ€stan komiska. FörsĂ€ljningen var i huvudsakligen till mĂ„lerikunder i mellersta Halland och leverans skedde av Georg pĂ„ cykel.

Next

Colorama Falkenberg

beranders fÀrg

Sen 2002 drivs företaget av barnbarnen Henrik och Fredrik med en personalstyrka pÄ 7 personer och turcykeln har ersatts av en turbil istÀllet. VÀlkommen till oss pÄ Colorama Beranders FÀrg Falkenberg! Beranders FÀrg grundades 1948 av Georg och Britta Berander i en liten skala mer som ett extrajobb, dÄ Britta jobbade som korrekturlÀsare pÄ Hallands Nyheter och Georg som busschafför. Företaget har lÄngsamt vÀxt och skillnaden Àr stor nu och dÄ. Vi pÄ Beranders FÀrg önskar er alla varmt vÀlkomna! Vi har ett stort utbud för alla smaker och hjÀlper dig gÀrna att hitta det som passar just ditt hem. Leverans skedde tre gÄnger i veckan.

Next

Om

beranders fÀrg

. Företaget blev lÄngsamt större och började Àven sÀlja fÀrg till industrier, fortfarande med turbil tre gÄnger i veckan som ett försÀljningsargument. VÀlkommen till oss pÄ Beranders FÀrg! FörsÀljning var huvudsakligen till mÄlerikunder i mellersta Halland. Idag har Beranders FÀrg huvudsakligen tre kundkategorier; mÄleri, industri och privatpersoner som vi förser med fÀrg, tapeter, golv och inspiration. Nu sÀljer vi allt frÄn fÀrg och snygga tapeter till golv och inredning till bÄde mÄlerikunder och privatkunder. Beranders var inte lÀngre ett extrajobb, utan en verksamhet med sju anstÀllda.

Next

Colorama Falkenberg

beranders fÀrg

NÀr dottern Ragni och hennes make Börje tog över 1975 sÄ övergick Beranders FÀrg frÄn att vara ett lager för bara mÄlerikunder till att Àven vara en butik för privatpersoner som ville mÄla och tapetsera sina hem. I April 2013 slog vi upp dörrarna i vÄr nybyggda och frÀscha butik med 1500m 2 butiksyta! Lokalen var dÄ ett gammalt danspalats som tillbyggdes med extra lager. DÄ var det bara i liten skala, mer som ett extrajobb. Henrik och Fredrik med personal. GÄ gÀrna in pÄ vÄr hemsida för lite inspiration och vad som Àr aktuellt just nu. . .

Next

Om

beranders fÀrg

. . . . .

Next

Colorama Falkenberg

beranders fÀrg

. . . . .

Next

Om

beranders fÀrg

. . . . . .

Next

Colorama Falkenberg

beranders fÀrg

. . . . . . .

Next