Big brother talo. Big Brother 2019-12-05

Suomen uusi Big Brother

big brother talo

Koneistajana työskentelevä mies on iloinen ja eläinrakas kaikkien kaveri, joka yllyttää usein ystäviään hauskanpitoon. Itseään täynnä olevia ihmisiä hän ei voi sietää. Katsojat voivat äänestää puhelimitse ja tekstiviestein. Emmaa koukuttavat kännykkäpelit ja Mountain Dew -juoma. Ohjelmalla oli esimerkiksi viime vuoden aikana käynnissä yhteensä 28 eri tuotantoa 21 eri alueella, mikä on eniten koko ohjelman 20-vuotisessa historiassa. Sauli on ylpeä perheestään, erityisesti ihanista siskoistaan, sekä ystävistään. Ulkopuolelta heiteltyä tavaraa ei saa ottaa vastaan, eikä siihen saa koskea.

Next

Suomen uusi Big Brother

big brother talo

Satu käyttäisi 50 000 euron voiton kiinteistöihin ja shoppailuun. Maria Nimi: Maria Ikä: 23 v. Asukkaan on jokaisessa nimeämistilanteessa perusteltava, miksi juuri näiden kahden on hänen mielestään lähdettävä pois Big Brother -talosta. Riippumatta siitä, miten asukas on poistunut talosta, hänen täytyy osallistua suoraan lähetykseen, joka esitetään sunnuntaina sekä sen lisäksi Big Brother Extra -ohjelmaan. Jo pienenä Marian haaveammatti oli olla tunnettu ja rikas laulaja tai näyttelijä ja edelleen hän haaveilee laulu-urasta. Big Brother -taloon Einari lähtee etupäässä palkinnon vuoksi, mutta mieltä kohottaa myös hänen itsensä tuoma viihteellinen lisäarvo.

Next

Big Brother

big brother talo

Big Brother Suomessa joukko toisilleen tuntemattomia ihmisiä viettää 10 viikkoa suljetuissa oloissa saman katon alla, mutta vain yksi voi voittaa. Päiväkirjahuoneen ovi ei aina välttämättä avaudu heti. Lapsena Jarkko haaveili itsekin jääkiekkoilijan ammatista. EnPituus: 184 cmPaino: 65 kgMotto: Toiset kulkevat edellä ja tekevät. Vapaa-aikaansa Satu viettää tavallisesti kuntosalilla tai ystävien kanssa kahviloissa. Asukkaat voivat kasvattaa budjettiaan lyömällä vetoa viikkotehtävän onnistumisesta. KylläPituus: 169,7 cmPaino: 67 kg Motto: Elämänilot koostuvat pienistä asioista! Kuumaksi puumaksi tituleerattu Anu on toiminnan ihminen eikä kestä haaveilijoita, jotka eivät saa mitään aikaiseksi.

Next

Mitä tapahtui Suomen Big Brother

big brother talo

Asukkaan vihjailua tai viittausta siitä, keitä talon asukkaita hän on nimennyt. Talossa on palosammuttimet, varastohuoneen oven vieressä ja terassilla. Asukkaiden jokaista liikettä seurataan vuorokauden ympäri lukuisista taloon asennetuista kameroista, eikä heillä ole mitään kontaktia ulkomaailmaan. Asukkaiden on muistettava sulkea terassin ovi nukkumaan mennessään. Flirttaileva Jukka on nuorin kuudesta veljeksestä ja kova Tinder-deittailija.

Next

Mitä tapahtui Suomen Big Brother

big brother talo

Parhaiten hän viihtyy hauskojen, avarakatseisten ihmisten seurassa, jotka osaavat keskustella erilaisista asioista. Myöskään uudet ystävät tai 50 000 euron voittosumma eivät olisi pahitteeksi. Jos asukas on vähänkään epävarma, hänen ei pidä yrittää sammuttaa tulta vaan hänen on mentävä lähimmän hätäuloskäynnin luo. Tuolit, kengät tai muu terassilla oleva irtain on pidettävä irti seinästä. Ville on työskennellyt aiemmin rekkakuskina ja ajaa paljon autoa myös nykyisessä työssään.

Next

Oho! Suomen uusi Big Brother

big brother talo

Suvin elämän tärkein henkilö on hänen nuorin veljensä, josta hän on pitänyt huolta vauvasta asti. Osa lukoista on kauko-ohjattuja ja niitä kontrolloi Big Brother. Aki uskoo ystäviensä kuvailevan häntä hullun hauskaksi, komeaksi suursyömäriksi, eikä action manin tittelikään häntä yllättäisi. Timo ei voi sietää rumia ja ärsyttäviä, rikkaiden ihmisten lapsia tai teinejä. Hyökkäävä käytös Jos talon asukas käyttäytyy rotuun, sukupuoleen, uskontoon tms. Huoneeseen ei saa mennä ennen kuin Big Brother on antanut luvan ja avannut oven.

Next

Suomen uusi Big Brother

big brother talo

Esimerkiksi kauppakeskuksen sulkemisajan jälkeen asukkailla voi olla mahdollisuus päästä ihan oikeaan kauppaan käyttämään viikkotehtävistä voittamiaan rahoja. Taide on tärkeä osa Kadin vapaa-aikaa ja hän arveleekin Big Brother -talossa kohtaavansa haasteita joutuessaan olemaan ilman kynää ja paperia. Vaikka Jukalta löytyy pilkettä silmäkulmasta, herrasmiesmäinen käytös on hänelle kunnia-asia. Big Brother -talo ei ole enää piilossa, se on näkyvällä paikalla keskellä kaupunkia. Big Brotherin voittorahoilla Eeva-Leena kustantaisi itselleen laajan geenitutkimuksen. Bisnesnainen ja tallinpitäjä olivat hänen haaveammattejaan jo lapsena. Hän saattaa myös olla kärttyinen, jos ei saa ruokaa.

Next

Suomen uusi Big Brother

big brother talo

Talon asukkailla on erilaisia arvoja ja vakaumuksia, joita he eivät peittele. Seinää vasten verhon kohdalle ei saa laittaa mitään nojaamaan. Jos Aki saisi olla päivän kuka tahansa maailman ihminen, olisi hän George Bush, koska silloin saisi mahdollisuuden nähdä lähempää, miten tyhmiä jenkit todellisuudessa ovat. Joukko toisilleen tuntemattomia tavallisia ihmisiä viettää yhdessä 10 viikkoa suljetuissa oloissa saman katon alla. Kaikkia liittoutumia, joilla voi olla suora vaikutus nimeämiseen tai äänestykseen, esim.

Next

Big Brother

big brother talo

Kauan takaisin tv-ruutuihin odotettu tosi-tv-ohjelma Big Brother palaa ohjelmistoon ensi syksynä Jimillä ja Ruudussa. EnPituus: 158 cmPaino: 51 kgMotto: Jokaisesta päivästä voi oppia jotain uutta Subject-yhteisön videohaun kautta Big Brother -taloon valittu raumalainen Piia sanoo tuovansa taloon tilannekomiikkaa, naurua, kokkaustaidottomuutta ja aamuäreyttä. Kun tehtävä annetaan, talon asukkailla on 15 minuuttia aikaa päättää, millä summalla seuraavan viikon budjetista he lyövät vetoa tehtävän onnistumisesta. Lue myös: Lue myös: Tykkää ja jaa artikkeli. Vahvuutenaan vantaalainen pitää kieroilemattomuutta ja aitoutta.

Next

Suomen uusi Big Brother

big brother talo

Kyll√§ Harrastukset: Lentopallo, mets√§stys, kavereiden kanssa hengailuPituus: 188 cmPaino: 110 kg Motto: Vain paras on kyllin hyv√§√§! Sein√§jokelaisen Timon vapaa-aika kuluu yst√§vien kanssa - usein kaupungilla hengaillen. H√§n nime√§√§ kaksossiskonsa t√§rkeimm√§ksi ihmiseksi ja parhaaksi yst√§v√§kseen. Helsingin Kalasatamassa sijaitsevan kauppakeskus Redin yhteyteen on rakennut aivan uusi Big Brother -talo, joka saa t√§n√§√§n sunnuntaina 14 uutta asukasta. Kaikki asukkaat voivat kertoa ajatuksistaan ja tuntemuksistaan yksityisesti p√§iv√§kirjahuoneessa nime√§mistilanteessa. Tilojen arkkitehtuuri on kudottu kaupungin ja rakennusty√∂maiden materiaali- ja energiavirroista ‚ÄĒ jotain koneen, raunion ja temppelin v√§lilt√§ ‚ÄĒ orwellilainen rakennusty√∂maa ja psykologinen komposti, ihmisr√§me.

Next