Birken løp. Resultater HalvBirken Løp 2017 2019-11-30

UngdomsBirken løp (4,2 km)

birken løp

Arrangør Lillehammer Skiklubb - Hedmark Datoer Årets dato: 16. Dobbelt så lang som 10km som gjør at du virkelig må trene for å kunne gjennomføre på en god måte. Gjennomfør i motbakke eller kupert terreng. Oppvarming 20 min, deretter 20 min kontinuerlig i småkupert eller lett terreng. Minimalt med røtter og stein der.

Next

Resultater Birken Fjellmaraton Løp 2019

birken løp

Løp vel ca en gang i uken i sykkelsesongen og litt mer i mellom rittet og løpet. Fridag eller lett løpetur 45 min. Sjekk at du klarer å holde samme fart eller høyere utover i økta og at du avslutter slik at du kunne klart et drag til, men heller ikke mer. Distanseøkt: 45 min kontinuerlig i småkupert terreng slik det er mye staking og dobbeltak med fraspark, i sone 3. Her kan du variere intensiteten litt etter terrenget og du trenger ikke slavisk følge pulssonene.

Next

Vasastakerne: Seedingrenn til Birken og Vasaloppet

birken løp

Hvis du har løpt en 10K på 50 minutter som trening, så burde du absolutt klare birken på under 2 timer! Fra Sjøseterveien til litt forbi Mesnasaga går løypa delvis på godt tråkket skogssti med endel røtter og stein, dels på skogsbilvei. Avslutt gjerne denne økta med å gjennomføre de 3-4 viktigste styrkeøvelsene for mage og rygg. Ruth sier at hun elsker å løpe, men at 10km kan bli litt kort. Jeg håper jeg skal klare å bryte 1. Men med din dårlige mengdetrening så vil antageligvis det er jo lov å håpe. Avslutt med styrketrening eller 10 hurtighetsdrag på 20 sekunder der du går så raskt du klarer uten å miste teknikken. Nå er det bare ett spørs,ål igjen: Finnes det noen måte å slå av smertene i leggene, så jeg kan få sove? Om Velkommen til HalvBirken løp 13.

Next

Birken ritt + løp

birken løp

Hold god marsjfart på flatene mellom 8 og 15 kilometer. Ikke drikk for mye ved Kroken, for det følger noen skikkelige nedoverbakker rett etterpå. Avslutt med 10 hurtighetsdrag på 20 sekunder der du går så raskt du klarer uten å miste teknikken. Ta det litt rolig første 7-8 km - gå gjerne siste halvdel av bakkene; du taper ikke så mye på dette. Kort rolig skitur 1 time i sone 2. · — Rolig trening: Vær bevisst på å gjennomføre med god teknikk. Program nummer 3, «supermosjonisten», passer for deg som hevder deg i toppen i din klasse.

Next

BarneBirken løp

birken løp

Jeg mener du i de første 8 km av løpet bør holde ganske høy intensitet oppover kneikene, og holde igjen nedover for å spare lårene. Jeg tror ikke du får noen fin opplevelse siste halvdel av birken, men du har en fair sjans til å komme under to timer. Innta mat og drikke så raskt som mulig etter økta. Dere velger selv når dere vil starte og hvilken pulje dere ønsker å starte i. Min erfaring i nedoverbakke er forøvrig ikke at musklene blir så veldig kjørt av dette - dette merker jeg først etter løpet og dagene etterpå. Treningsprogram halvmaraton Trening: Her får du tre treningsprogrammer som i løpet av ni uker vil forberede deg til halvmaraton.

Next

Treningsprogram halvmaraton

birken løp

Jeg tok det ganske pent med mye gåing i motbakkene, og det tror jeg var lurt, både fordi jeg da faktisk klarte å dampe på i resten av løypa, og fordi jeg ble ganske stiv i leggene på toppen likevel. Gjennomfør i kupert eller motbakke terreng. Men du får eventuelt følge rådet til Roger, så kan du få kona di til å følge mitt råd - så kan vi få en uhøytidelig erfaringsutveksling fra dere etterpå? Er redd for at løpingen skal ødelegge for syklingen. Gratulerer til alle sammen med gode prestasjoner og gjennomførte løp i dag! Jeg er til dels uenig i det oahoah skriver. Gjennomfør i konkurransespesifikt terreng og teknikk — Mellomlange intervaller: 4-5 x 4-5 min innsatsperioder i sone 4, med 2-3 min pause i sone 1. Videre håper vi at dere deler deres bilder med oss, ved å tagge oss på ulike kanaler. For mange er Birken og Vasaloppet vinterens store høydepunkt.

Next

BarneBirken løp

birken løp

Onsdag Fridag Fridag Torsdag Styrketrening ikke kommentert her. For å se hvilke løp som arrangeres i år, kan dere trykke på våre arrangementer på Facebook! Hele familien kan løpe sammen Nå kan hele familien - voksne og barn f. Løp med god pust i motbakkene uten å hive etter pusten, og få igjen pusten og skån lårene ved å løpe rolig i nedoverbakkene. Hm, nei,10-15 km per uke høres beskjedent ut, men virkeligheten er vel mer 0-40. Hvis du har løpt halvmaraton tidligere — og kanskje til og med maraton — og har et snitt på 55 til 60 kilometer løping i uka de siste seks månedene, så er dette programmet for deg. Og lårene gikk det greit med i medbakkene, kanske fordi jeg sykler en del? Spør fordi jeg er litt usikker på hvordan det kan være lurt å trene uten at det skal gå utover løpingen. Utrolig lett å dra på seg kramper - og første året løp jeg de siste 6 km med krampe i begge lår og begge legger.

Next

Resultater HalvBirken Løp 2017

birken løp

Lengre har jeg aldri løpt i mitt liv 40 år. · — Rolig trening: Vær bevisst på å gjennomføre med god teknikk på alle økter. Gjennomfør i kupert terreng med variert teknikk. Tirsdag 4-5 x 8 min innsatsperioder i sone 3 det er lov med litt innslag av sone 4 mot slutten av økta , med 2 min pause i sone 1. Jo, det lot seg gjøre. På lørdag går Birkebeinerløpet, 21 km i skogsterrenget over Lillehammer. Det kan godt hende jeg tar feil, og at du suser gjennom på en eventyrlig måte.

Next