Bli kjent leker barn. Bli kjent 2019-12-02

Forslag til bli

bli kjent leker barn

Sett gjerne på musikk som gir god stemning! Den som holder avisen skal altså prøve å slå den som er nevnt — før denne eleven klarer å komme på et nytt navn. Eleven som står med avisa midt i ringen skal da slå eleven som ble nevnt, og det før denne eleven sier navnet til en annen som sitter i ringen. Før hun eller han får komme inn igjen, velger de andre hvem som skal gjemme seg under teppet i midten av ringen. Det er selvsagt enkelt å kvitte seg med klistremerkene sine ved å bare kaste dem i søpla. » Fortell om noe dere liker! Ta bort teppet slik at alle får studere gjenstandene.

Next

Leker inne

bli kjent leker barn

Kyss, klapp og klem Dette er en lek som er gøyal og spennende for litt store barn. Avisleken Utstyr: stoler og en sammenbrettet avis Sett stoler i en ring. Rive papirfigurer Velg 3-4 elever som får komme frem foran klassen. Etterhvert som flere og flere personer finner gjemmestedet skjønner man fort at leken lever opp til navnet «sardiner i boks». Eleven i midten skal finne seg en stol og sette seg ned.

Next

22 Selskapsleker

bli kjent leker barn

Denne navneleken hadde vi for at instruktøren skulle bli kjent med alle elevene på gruppa. Det laget som er først ferdig har vunnet. Alle sitter i en ring, så starter en å si navnet sitr. Antallet oppad er det bare plassen som avgjør. Barneleker kan også engasjere de voksne i jubileer, på fester og andre tilstedninger. Fargeleken Antall deltakere: Minst tre personer. Ideer til finner du her.

Next

Barneleker

bli kjent leker barn

Så lenge du har nok stoler… Telepati-leken Denne egner seg fint for litt større barn. Den første personen som i løpet av selskapet har klart å kvitte seg med alle sine klistremerker, har vunnet leken. Leken kan være hysterisk morsom, men passer ikke for de skvetne… Gjestene deles inn i par gjerne gutt og jente. Av og på teppet Utstyr: Man trenger en lang teppekant eller et frittliggende teppe. En elev står i midten med en avis som er rullet sammen i hånden.

Next

22 Selskapsleker

bli kjent leker barn

Jeg er elendig men kanskje vi kunne spille fotball i morgen? Førstemann på hvert av lagene kommer frem og får den første tegneoppgaven. Leken passer for barn fra 4 år og oppover. Forslag til vri på leken: Hvis det velges en mer personlig vri på temaet det spørres om, kan det virkelig føles som en «inkvisisjon». Før hun eller han får komme inn igjen, velger de andre hvem som skal gjemme seg under teppet i midten av ringen. Hvis den opprinnelige «eieren av personligheten» mener at svaret er fullstendig feil, skal vedkommende rope «psykolog», før man deretter basert på systemet som ble avtalt tidligere skrifter til neste personlighet. En i ringen starter med å si sitt eget navn. Og hvem sier at bare barn må delta? En stol tas vekk for hver runde.

Next

bli kjent leker

bli kjent leker barn

Dette kan være fint for de aller yngste. En person starter med å si navnet sitt og gjør en bevegelse. Deretter får eleven ute på gangen komme inn i klasserommet igjen. » mens de liksom skyter stråler av ildkuler mot sine fiender. Dere trenger nesten halvparten så mange stoler som dere er antall deltagere.

Next

Bli kjent

bli kjent leker barn

Dersom den som har avisen klarer å slå eleven som blir navngitt — før eleven sier et nytt navn — så må disse to bytte plass. Jeg skal starte opp med 1. Tegnemesteren En elev går ut på gangen, og får ikke se hva som foregår inne i klasserommet. Dette gjorde vi første dagen jeg var student og jeg husker fortsatt alle navnene på alle som var med. Det laget som først høres någenlunde samstemt ut alle deltagerne på laget må synge på samme sang , tildeles et poeng.

Next

Bli kjent

bli kjent leker barn

Dinosaur: Rett deg opp, samle hendene foran deg som små forbein, akkurat som tyrannosaurusen har. Alle skal se fremover og plassere beina sine på skulderen til personen som sitter foran. Her skal spillerne prøve å finne ut hvilke gjenstander som mangler. Her er det også rom for variasjon. Det er fint om læreren ser til at flest mulig av elevene blir prikket i løpet av leken. Alle elevene setter seg på en stol.

Next