Blodomloppet linköping. Anmälan 2019-12-06

Anmälan

blodomloppet linköping

Ordinarie anm√§lan fram till onsdag 20 maj. F√∂r st√∂rre f√∂retag eller organisationer finns ocks√• m√∂jlighet att f√• en egen inloggning i anm√§lningssystemet d√§r man fritt kan administrera sina anst√§lldas anm√§lningar. Malm√∂ tillkom 1995, Link√∂ping och Ume√• 1997, J√∂nk√∂ping och √Ėrebro 1998, Hudiksvall 1999, Uppsala 2000, V√§ster√•s 2004, Visby och Borl√§nge 2006, Lule√• och Karlskrona 2010. Promenera, jogga eller spring 5 eller 10 kilometer tillsammans med v√§nner och arbetskamrater. Avsluta sedan med en sk√∂n picknick efter loppet. F√•r se hur det k√§nns en stund efter starten.

Next

Jönköping

blodomloppet linköping

Passa på att anmäl dig till 2020 års lopp redan nu. För sin avgift får varje deltagare en picknickpåse, en tröja, en medalj och en nummerlapp. Blodomloppet är ett motionslopp som arrangeras på 18 orter runt om i landet. Resultaten hittas via menyn ovan. Mallen går att använda även för små anmälningar om man vill. Lägre pris fram till fredag 8 maj. Bilder från årets lopp finns nu i vårt bildgalleri i menyn ovan.

Next

Blodomloppet 2020

blodomloppet linköping

Jag har dock inga större förväntningar på tiden, har haft lite småkänningar i baksidan av låret sista tiden som jag hoppas gått över nu men man vet ju aldrig vad som händer om man tar i ordentligt. I Blodomloppet 2014 i Linköping deltog 13. För mer detaljer se Stora anmälningar Om du ska anmäla många deltagare går det att hämta en excelmall i anmälningssystemet och även själv importera mallen i anmälningssystemet. Redan från starten i Göteborg var tanken att koppla ihop blodgivning med motionslöpning. Första gången arrangerades Blodomloppet i augusti i Göteborg och Stockholm med 500 deltagare per stad. Anmälan har redan öppnat och anmäler du innan årsskiftet gäller samma anmälningsavgift som i år. Hör av er till linkoping blodomloppet.

Next

Blodomloppet (lopp)

blodomloppet linköping

Det verkar mest vara i början det ärhyggligt mycket uppför och några mindre backar till. Från torsdag 21 maj fram till tävlingsdagen kan efteranmälan ske på samma länk. Blodomloppet är en folklig löpartävling som arrangeras i maj eller augusti på flera orter i Sverige av en förening med samma namn. Välkommen till Blodomloppet i Jönköping 11 augusti 2020! Syftet är att uppmärksamma den livsviktiga blodgivningen och främja en hälsosam livsstil. Blodomloppet grundades 1993 i Stockholm och Göteborg med syfte att lyfta fram vikten av att ge blod och att finna framtidens blodgivare. .

Next

Blodomloppet 2020

blodomloppet linköping

Löpare på väg längs Djurgårdskanalen. Löparna tävlar i olika klasser för lag eller individuellt, herrar och damer i 5 eller 10 kilometer. Hittar ni fel eller saknar ert namn i listan, kontakta. Sedan starten har serien motionslopp vuxit till att i år 2019 locka över 105 000 deltagare. Barnlopp på 600 eller 800 meter förekommer också.

Next

Anmälan

blodomloppet linköping

Därmed arrangeras Blodomloppet årligen på 14 orter i Sverige. Bilderna är tagna av våra egna Blodomloppsfotografer Johan och Josefine Nilsson. . . . .

Next

Anmälda Blodomloppet Linköping

blodomloppet linköping

. . . . . . .

Next

blodomloppet

blodomloppet linköping

. . . . . . .

Next