Borddekoration konfirmation. Borddækning og bordpynt til konfirmation

Konfirmation bordpynt

Borddekoration konfirmation

Og ja, du finder også potteskjulere med rene linjer, som giver stemning af elegance og klassisk stil, men du finder også de seje, som f. Ikke et ord om plastic og børnearbejde her … Det var en vildt sjov opgave, og jeg er ret så stolt af resultatet. Placer bilerne ned langs midten af bordene, og kombiner det med en sort bordløber, som kan symbolisere en vej. Bordnumre skal faktisk være forholdsvis store, og derfor kan man jo lige så godt inkorporere dem med resten af pynten, så de ikke falder udenfor, men stadig hjælper gæsterne hurtigere til deres pladser. Vi har mange sjove fotoprodukter, der kan bruges til at lave en sangskjuler til konfirmationen — put fx sangene i en gavekurv fyldt med yoyoer, klistermærker, magneter og nøgleringe med sjove billeder af konfirmanden selv eller af alle gæsterne ved konfirmationen. De drillede lidt, men ned i oasis kom de.

Nächster

Blomsterdekorationer og bordpynt

Borddekoration konfirmation

Ellers er det en god idé at bestille, hvis du vil have nogle helt særlige blomster, eller sikre dig at de har nok af dem. Det blev da ret kunstfærdigt, ikk´? Bordkort og menukort kan man dekorere ens, så de bliver til en del af pynten på bordet, og ikke kun noget praktisk. Skal der sidde 7 omkring et bord, så er det vigtigt, at borddekorationens proportioner ikke går ud over gæsternes udsyn, der vil typisk blive en del kommunikation henover bordet, og ikke kun til den, man sidder ved siden af. Det giver mest ro på bordet, hvis man anvender en hvid dug — hvid passer til det meste, og man kan give bordet farve vha. Lokalet som festen blev holdt i er stort, væggene 90´er gule, der er blå sofaer, gardiner med blåt og grønt og så hænger der en del billeder med mange forskellige farver i. Hvad er trenden til drengenes konfirmation? Så ser det pænest og mest naturligt ud, og så kan man lige rette til der, hvor man synes, at de ligger helt forkert. Luk poserne til med bånd og læg poserne tilfældige steder på bordene.

Nächster

Flot bordpynt til din konfirmation

Borddekoration konfirmation

Minusserne ved papirs dugen er egentligt kun, at det netop er en papirs dug, og at den stadig, med lidt vilje, kan rives og nulres i stykker under fest, og så tager den også let imod skader, hvis den bliver bukket. Foto: Shutterstock Bordpynt med blomster Supernemt og virkelig sødt bordpynt er glas med blomster i. Placer nogle fine grene fra haven på midten af bordet og sno så lyskæde rundt om grenene. Derefter tager du noget bånd, lægger det ind under midten af servietten, og så binder du en sløjfe rundt om bestikket og servietten. De er ikke bange for at bruge fede farver og pynt, og vil have at det skal se smart og stilfuldt ud. Så er I kommet til det rette sted.

Nächster

Konfirmand Borddekoration

Borddekoration konfirmation

Man kan få dem i mange farver, og går I efter et lidt mere glamourøst look til konfirmationen, så er det helt sikkert denne dug, i skal have fingrene i. Der findes rigtig mange, både flotte og billige gør-det-selv dekorationsartikler til lokalerne - uanset hvad man har lejet. Er man dog totalt sindssyg ligesom mig, og har man mange penge på blomsterbudgettet, så kan man faktisk også lave disse skønheder af blomster. Det er formen på borddekorationen og blomsterne også. Du skal bruge nogle forskellige ting til at lave den nemme og smukke dekoration, hvilket indbefatter en rund gammel bageform, smukke roser, frisk rosmarin, voksblomster, crysanthemum, grøn oasis som skal gøres våd og trække og så er du faktisk klar til at gå i gang. Borddekorationer til runde borde Det er ikke kun farvevalget, der er vigtigt. I 2018 hev jeg teltpælene op og flyttede fra København til Møn.

Nächster

Lav selv bordkort, menukort og bordpynt

Borddekoration konfirmation

Komplementer med fint porcelæn og så har du alt hvad du har brug for, for at gøre denne specielle dag vellykket og mindeværdig, præcis som den bør være. Og når man vælger at leje et telt til haven, skal der tænkes over dekorationen i god tid; for hvilket farvetema ønsker man, hvilken form for pynt og dekoration skal der være; både på bordet og i loftet. Med nogle få velvalgte blomster i smukke farver kan du vække ethvert lokale til live i en smuk afslappet stil, og det med at lave sine egne dekorationer til festen er faktisk ikke så besværligt igen. Med den kan du nemlig sortere på farver, så du kun får vist lige netop den farve, du ønsker. Da jeg stod med det, kom jeg på at stikke blomstertråd op igennem stænglen, og på den måde kunne jeg forsigtigt manipulere med dem, og bøje stænglerne.

Nächster

Borddækning til konfirmationsfesten

Borddekoration konfirmation

Det er vigtigt, at man ikke vælger de største orkidéer, man kan få fingrene i. Du finder eksempelvis blomster til formålet hos Bloomit. Det kan være super flot med en farvet dug som bund, og så bruge 2 forskellige servietter, hvor dugens farve går igen i den ene, og en kontrastfarve i den anden. Det kan være sange, bordkort, stickers, taler eller billeder. På den måde sikrer I jer, at jeres konfirmation pynt passer til konfirmandens smag. Og for lige at være en tand mere cool end alle de andre, skal toiletpapiret selvfølgelig også være i samme farve som resten af festens farvetema. Papir Den kedelige papirs dug.

Nächster