Brynäs leksand. Nordsäter om träningsmatchen mot Brynäs 2019-12-01

Nordsäter om träningsmatchen mot Brynäs

brynäs leksand

Philip Samuelsson drog på sig ett matchstraff i slutet av andra perioden efter en kontroversiell crosschecking på Brynäs spelaren Adam Brodecki. Så, trots förlusten verka stämningen efteråt vara bra. Backen fick tillbaka pucken och kunde servera Daniel. Visar stark vilja och bra fart och gör två mål, säger den unge backen om inledningen. Han tycker att det var roligt att se så många människor som köade i Leksand för att fira födelsedagsbarnet.

Next

Leksands IF

brynäs leksand

Men de har kanske sparat lite åt oss, säger Lucas om firandet i Tegera. Leksand inledde bäst och tog ledningen efter drygt halva första perioden. Hann ni fira med tårta innan matchen?. Backen Lucas Nordsäter berättar att laget självklart vill vinna, men att det ändå var en bra känsla i omklädningsrummet efteråt. Nya forwarden Daniel Olsson-Trkulja satte 1-0 bakom Brynäs målvakt Joacim Eriksson. Fair use is a use permitted by copyright statute that might otherwise be infringing. Och jag tycker att vi får bra rull i spelet utan puck.

Next

Philip Samuelsson crosscheckingen på Adam Brodecki (Brynäs IF

brynäs leksand

Och att det här var en första träningsmatch att bygga vidare på. Lucas Nordsäter var ordentligt inblandad i Leksands första mål. Sen har vi bra hjälp av forwards som bågar ner och vågar spela pucken. Säsongens första träningsmatch är spelad och det blev tyvärr förlust mot Brynäs i Ljusne Ishall. Det var en Brynäsback alldeles inpå mig men jag fick iväg assisten, säger Lucas nöjt om 1-0. Non-profit, educational or personal use tips the balance in favor of fair use.

Next

Nordsäter om träningsmatchen mot Brynäs

brynäs leksand

Och han uppskattar att så många kom och stöttade laget i Ljusne. Sen såg jag att det blev läge för en tretvåa och följde med upp, säger Lucas och skrattar åt frågan om varför han var så offensiv. För att se vad vi gjorde bra och vad som kan rättas till, säger tjugoåringen. Unga backar Lucas bildade backpar med August Berg och han tycker att det fungerade fint. Och Brynäs gör två mål. Snabbt svar på tal Brynäs kvitterade till 1-1 trettioen sekunder innan paus. Philip Samuelsson frias ifrån böter efter disciplinnämnden kollat närmre på situationen.

Next

Leksands IF

brynäs leksand

Bara tolv sekunder efter Brynäs kvittering till 1-1 fick Leksand till en ny spelvändning och Fredrik Forsberg hittade Sebastian Wännström för 1-2. Att det märks att de spelat ihop förra säsongen. Och vi blev tillbakatryckta, tycker Lucas. Sämre andra period I mittenperioden får laget spela mer i defensiv zon. All under the Fair Use law. Brynäs gör ytterligare två mål i tredje perioden och vinner inför en fullsatt ishall.

Next

Leksands IF

brynäs leksand

. . . . . .

Next

Leksands IF

brynäs leksand

. . . . .

Next

Nordsäter om träningsmatchen mot Brynäs

brynäs leksand

. . . . .

Next

Leksands IF

brynäs leksand

. . . . . .

Next