Bussi aika taulut kotka. Bussiaikataulut ja 2019-12-05

Aikataulut talvi 2019

bussi aika taulut kotka

Vuoro ei aja Tuohikotin kautta. Waltti-kortit ovat myynnissä Kotkan kaupungin yhteispalvelupiste Ruorissa, os. Kortti on tarkoitettu esimerkiksi turisteille. Palvelu kattaa reitti- ja aikataulutiedot muun muassa kotimaan juna-, lentokone- ja linja-autoliikenteestä. Mobiililipun voimassaoloaika on ostohetkestä 90 minuuttia, ja se on ostettava ennen linja-autoon nousua. Kuten 30 päivän lippu, mutta tuotteen myyntiaika netissä ja palvelupisteissä on 1. Paikkakuntien välisen matkan suunnittelussa auttaa myös liikenneviraston matka.

Next

Kotkan palvelulinjat

bussi aika taulut kotka

Uusitussa painoksessa on linjojen 4, 4K, 43, 44 ja 45 uudet aikataulut sekä syksyn aikana havaitut virheet ja tehdyt pienet muutokset yllä on korjattu. Käyttämättä jääneitä päiviä ei hyvitetä. Koulupäivälinjat Koulupäivälinjoilla ajetaan vain koulupäivisin. Kertakortti on kertaladattava pahvinen vuorokausilippu, jonka voi ostaa asiakaspalvelupiste Ruorista. Kotkan keskustasta pois menevien bussien pysäkit sijaitsevat Norskankadulla, Kirkkokatu 6 ja Kirkkokatu 26 Hyödyllisiä bussiyhteyksiä: Kotkan alueen Kotka - Karhuvuori ja Karhuvuori - Kotka Kotkan keskusta — Langinkoski Kotka - Siltakylä - Pyhtää - Loviisa Kesän aikana palvelulinja Kotkan keskustasta Santalahti -lomakylään Haminan alueen Hamina - Virojoki - Miehikkälä - Pitkäkoski Kotkan busseissa käy.

Next

(Kotka

bussi aika taulut kotka

Syötä kenttiin lähtöpaikka, määränpää ja toivottu lähtöaika, niin palvelu kertoo matkustusvaihtoehdot. Paikallisliikenne - Paikallisliikenteen aikataulut löydät. Talviaikataulut 2019 — 2020 Kouvolan paikallisliikenteen bussien talviaikataulut ovat voimassa 8. Aikataulukirja Painetut aikataulukirjat ovat jaossa Bussimatkatoimistossa, paikallisliikenteen busseissa ja kirjastoissa. R-kioski perii asiakkaalta palkkion, joka on 3,06% alv 0% latauksen arvosta. Koulupäivälinjoilla voivat nimestä huolimatta matkustaa kaikki matkustajat.

Next

Lipputuotteet ja hinnat

bussi aika taulut kotka

Matkustusedun käyttöönotto edellyttää henkilöllisyyden todistamista sekä tarvittavien veteraani- tai sotainvaliditodistusten esittämistä. Aikataulut ovat ajan tasalla myös reittioppaassa kouvola. Jatkaa Myllykoskelta yhä klo 15:00, joten ei muutoksia muissa kellonajoissa. Kaukoliikenne Kaukoliikennebussien ja junien sekä lentoliikenteen aikataulut löytyvät aikataulut-sivustolta. Uusitun painetun aikataulukirjan toimitus on viivästynyt, jonka vuoksi ne saapuvat jakoon vasta myöhemmin.

Next

Bussiaikataulut ja

bussi aika taulut kotka

Kirjastoihin vihkot saadaan lähtemään valitettavasti vasta loppiaisen jälkeen. Lippu on voimassa 90 päivää sen ensimmäisestä leimauksesta, kuitenkin enintään 16. . Painettuun aikatauluun on tullut muutoksia ja korjauksia, jotka on korjattu pdf-aikatauluun. Palvelupiste Ruorissa, Haminan Linnoituksen uimahallin palvelupisteessä, Huutjärven kirjaston palvelupisteessä tai Waltin nettikaupassa tehdyistä latauksista ei peritä mitään lisämaksua. Tuotteen voi ostaa netistä tai palvelupisteestä samalle kortille, jossa on ollut tai on jäljellä alle 30 päivää kausilipputuotteita.

Next

Aikataulut talvi 2019

bussi aika taulut kotka

. . . . . .

Next

Kotkan palvelulinjat

bussi aika taulut kotka

. . . . .

Next

(Kotka

bussi aika taulut kotka

. . . . .

Next

Paikallisliikenne

bussi aika taulut kotka

. . . . . . .

Next

(Kotka

bussi aika taulut kotka

. . . . .

Next