Ca fastigheter jönköping. CA Fastigheter i Jönköping 2019-12-03

Bostadsbolag och hyresvärdar i Jönköpings kommun

ca fastigheter jönköping

Objektvision är personuppgiftsansvarig i enlighet med dessa villkor och ansvarar för att behandling sker enligt gällande lagstiftning. Personuppgifter vi samlar in Objektvision inhämtar uppgifterna i första hand direkt från dig som kund. Som legal grund för behandling kommer Objektvision att hänvisa till uppfyllande av policydokument och berättigat intresse i de syften som angetts ovan. Hos oss är det lika lätt att hitta en liten lägenhet som en stor. Apoteket 6 är byggt 1973 och tillbyggt år 1977 och 1980. Företaget ansvarar inte heller för skador eller förluster som skulle kunna uppstå vid användning av dessa länkar.

Next

CA Fastigheter köper lager i Jönköping

ca fastigheter jönköping

Utöver den svenska verksamheten äger företaget även fastigheter i Tyskland, Ryssland och Estland. Du registrerar dig som sökande genom att skapa din profil på Mina Sidor Intresseanmälan. Detta innebär rent praktiskt att uppgifter gallras ut då de inte längre är aktuella eller nödvändiga för analyser eller direktmarknadsföring för de ändamål som de har samlats in för. Se också separat sida med länkar om boendefrågor. . Vid besök på våra webbplatser där våra tjänster tillhandahålls, kan olika tekniker användas för att känna igen dig i syfte att lära oss mer om våra användare.

Next

CA Fastigheter säljer till Trophi i Jönköping

ca fastigheter jönköping

Detta kan ske direkt eller genom användning av teknik från tredje part. Vid all hantering av personuppgifter iakttas dock alltid hög säkerhet och sekretess. Jönköpings in- och utflyttningsnetto har varit positivt de senaste åren. Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst för att få hjälp att tacka nej till vår kommunikation. Förvaltningen, som omfattar ca 700 000 kvm, är indelad i tio regioner med kontor på sex orter i Sverige; Borås, Jönköping, Kalmar, Malmö, Stockholm och Växjö. Detta görs dock endast via ett separat samtycke.

Next

CA Fastigheter AB, JÖNKÖPING

ca fastigheter jönköping

Om cookies När du använder vår webbplats och app kan det hända att personuppgifter samlas in via t. Har du frågor eller funderingar? Dina rättigheter och val Du har rättigheter när det gäller dina personuppgifter och du har möjlighet att påverka din information och vad som sparas. Adresserna är Östra Storgatan 15-19, Lantmätargränd 2-6, Lejongatan 2-6 och Borgmästargränd 1A-B. Denna personuppgiftspolicy gäller när du använder appar, webbsidor och tjänster som ingår under en app eller på en webbplats som administreras av Objektvision. Jönköping har under de senaste åren vuxit sig till att bli en ganska stor stad. I kommunens program för bostadsförsörjning anges att det ska byggas ca 1350 lägenheter varje år, fram till år 2020.

Next

CA Fastigheter köper lager i Jönköping

ca fastigheter jönköping

Vi arbetar alltid med långsiktighet i fokus och ser därför alltid till att våra fastigheter och lokaler utvecklas och underhålls på bästa sätt. Vill du bo inne i cnetrum eller föredrar du ett lugnare och mer naturskönt läge? Har du hittat en ledig lokal i Jönköping som du är intresserad av? Du som söker bostad Här listar vi hyresvärdar och bostadsbolag i Jönköpings kommun. Fastigheten som är i absolut nyskick förvärvas vakant och innehåller cirka 2 700 m2 lager med mindre kontorsdel. Objektvision kommer att lagra dina personuppgifter så länge du är kund hos oss. Fastigheten är byggd 1959 och tillbyggd 1968 och har 13 447 kvm uthyrningsbar yta.

Next

Lediga lokaler & fastigheter i Jönköping hos CA Fastigheter AB

ca fastigheter jönköping

Oavsett om dina frågor är stora eller små, tveka inte att ta kontakt med oss! Om ni vill optimera sökningen av fastigheter kan ni göra det längst upp på sidan. I en dokumentlänk här på sidan finns mer detaljerad information om bostadsbolagen. Uthyrningsbar yta är 8 358 kvm samt 56 parkeringsplatser. Vad är just du ute efter? Ansvaret 2 Är byggt 1962 och har adresserna Smedjegatan 2-12 och Södra Strandgatan 5. Vakanserna på kontorsmarknaden i Jönköping är mycket låga i förhållande till jämförbara orter och ett flertal projekt har till stora delar genomförts på spekulation. Viss information kan behållas längre då det krävs så pga andra lagkrav, som exempelvis bokföringslagen.

Next

CA Fastigheter AB Brunnsgatan 20, Jönköping

ca fastigheter jönköping

I Objektvisions policy för personuppgifter beskrivs vilka uppgifter vi samlar in, i vilket syfte de samlas in, på vilket sätt du kan ha kontroll över dina egna uppgifter samt hur du kan kontakta oss. Koncernen bedriver idag främst fastighetsförvaltning av eget ägda fastigheter belägna i södra Sverige. Objektvision sparar informationen som längst i fyra år och informationen raderas därefter automatiskt. Astern 11 är byggd 1939 samt tillbyggd 1958. Vi kommer att vara öppna med vilka data vi samlar in och varför samt skydda dina data. Rättslig grund, lagring och gallring av personuppgifter I och med att du lämnar uppgifter till Objektvision ger du din tillåtelse till att Objektvision registrerar och lagrar uppgifter om vilken tjänst du använder samt behandlar de angivna personuppgifterna för angivna ändamål. Andelen 3 har adresserna Östra Storgatan 34, Lantmätargränd 5-9 och Smedjegatan 27-33.

Next

CA Fastigheter säljer till Trophi i Jönköping

ca fastigheter jönköping

Apeln 44 är byggt 2006-2007 och har adresserna Smedjegatan 32-34, Lantmätargränd 11-51 och Södra Strandgatan 27-49. Flyttningar sker främst inom det egna länet men dessa in- och utflyttningar tar i stort sett ut varandra. Vi är ett företag som sätter service högt och när du hyr lägenhet av oss kan du vara säker på att du kommer att få ta del av den. När du gjort detta finns en möjlighet att bolaget på sikt tar kontakt med dig om de får in en ledig lägenhet som stämmer in på dina önskemål. Information som kan lämnas ut Vi kan dela med oss av information till andra företag som behandlar data på våra vägnar för att vi ska kunna utföra våra tjänster, t.

Next

CA Fastigheter i Jönköping

ca fastigheter jönköping

Att söka lägenhet hos oss är enkelt. På deras hemsida kan du titta över en karta på Jönköping med alla fastigheter inritade. Uthyrningsbar yta är 7 166 kvm och adresserna är Östra Storgatan 26-32, Lantmätargränd 8-10 och Smedjegatan 21-25. Du kan även närsomhelst begära att dina uppgifter raderas eller att dess användning begränsas genom att kontakta oss för kontaktvägar se rubriken Så kontaktar du oss. Asken 2 är byggt 2013 och har adresserna Södra Strandgatan 18-22, Fiskargränd 2-10, Lantmätargränd 34-40 och Lillsjöraden 16-24.

Next