Carpe diem trevlig helg. ♄♄♄ Bittans ♄♄♄: Carpe Diem helg...... 2019-12-02

Ninnis Carpe Diem: Trevlig fredag....!!!

carpe diem trevlig helg

HÞr lisse vennen, no mÄ du finn roa, Hvis du ska sovva, ha auan igjen. Og fikk nesten dÄrlig samvittighet over Ä ikke ha deltatt pÄ cup i Aure. Det mÀrks ju att du börjar tÀnka lite annorlunda, att du börjar prata om acceptans. Jag anvÀnder Àven hÀstgödsel som jag blandar upp med vanlig trÀdgÄrdsjord nÀr jag grÀver nya rabatter. Kom inte dÀrifrÄn pÄ över 1 tim pga det. Kommit halvvÀgs med det antal bilder jag skall fixa iordning, men dÄ ville inte bildbehandlingsprogrammet nÄgot mera, sÄ det la av för sig sjÀlv. Den Àr en fin bön, en stark bön, som inger frid ~~~ Jag tÀnkte pÄ min dimbild.

Next

Ninnis Carpe Diem: maj 2016

carpe diem trevlig helg

Men visst finns ni i mina tankar, det ska ni veta. Nu kommer hela ca 11000 bybor samlas i öltĂ€lt och bland knallar Ă„ tivoli. DĂ„ inser jag att det Ă€r dags att göra nĂ„got annat och fortsĂ€tta imorgon med bilderna : HĂ€r Ă€r en bild frĂ„n November ; Är en sprallig, glad och sann kvinna som Ă€lskar livet och det goda som allt har att ge! Kanske somligt mĂ„ste fĂ„ ta en hel livstid att lĂ€ra sig, eller sĂ„ kanske jag rent utav aldrig lĂ€r mig. KjĂŠrlige dager er det vi vil gi deg, du er vĂ„r gave, vĂ„rt hĂ„p og vĂ„r tro. No ska ho sova og kvil sĂŠ pĂ„ putĂ„, no ska ho sovva lenge og godt.

Next

Carpe Diem

carpe diem trevlig helg

Vissa dagar lyser ju mer Ă€n andra. Älskar att fĂ„ dela med mig till andra, delad glĂ€dje Ă€r dubbel glĂ€dje, sĂ„ sant! Hilde: -ja, plommer i hagen!! Men har inte tiiid med er just nu! Nu Ă€r det ju husvagnstider, sĂ„ nĂ€stan varje helg Ă€r vi ute med den sĂ„ fort vi fĂ„r chans. KĂ€nn dig varmt vĂ€lkommen hit! Och det Ă€r bĂ„de avkopplande och lite stressigt emellanĂ„t. Har servat honom hela natten med vatten och alvedon, nu har tempen sjunkit lite, men han Ă€r fortfarande helt slut. Jag Ă€lskar denna gula lilla svamp. Mitt största intresse Ă€r mina rabatter med perenner, tulpanlökar och smĂ„ och stora buskar som jag har för att göra min annars sĂ„ öppna trĂ€dgĂ„rd lite lummig och mysig. Det Ă€r en lĂ„ng historia, men jag ska göra den kort.

Next

Carpe Diem: Lat Helg

carpe diem trevlig helg

Lagom till semestern kanske man ser igen. Vill dela med mig av det jag fÄr till andra sÄ att andra kan fÄ mÄ bra ocksÄ och glÀdjas. HÞres ut som ei inholdsrik helg dere har hatt:- fikk nesten dÄrlig samvittighet her jeg sitter, for jeg har jo selvfÞlgelig fÄtt med meg siste rest av ol pÄ tv:- mmm plommepai hÞrtes da veldig godt ut, og hvertfall etter et ferskfisk mÄltid ja, hahaha. FÄnga dagen brukar det ju kallas men min första tanke nÀr jag ska göra detta inlÀgg blir att vi ska försöka fÄnga ljuset i vÄra liv, det som lyser upp vÄra dagar och det som gör att vi kan ta oss igenom vissa dagar som Àr svÄrare Àn andra tack vare att vi kanske kan hitta nÄgot just den dagen som lyser upp vÄr tillvaro. HÀr har det hÀnt följande: Min son och hans sambo har gÄtt i frÄn varandra ÀndÄ ska bÄda med utomlands hhmmm.

Next

Carpe Diem: Sinnesrobönen...

carpe diem trevlig helg

Livet Àr inte precis hÀndelselöst för tillfÀllet :- eller :- Varmt vÀlkommen till BittanS. Jag Àr jag fast jag Àr sjuk och detta Àr ett liv det oxÄ. PÄ fredag bÀr det av till Barcelona. Skitsamma, nu hotar dom med advokat Ä vicecersa! Kram pÄ er Ä trevlig sommar. Line:- ha ei fortreffelig uke du ogsÄ:- Jeg og minstemor pÄ 5 setter oss i bilen, vi skal kjÞre for Ä hente storesÞster som er hos bestemor. Hur som helst sÄ var han inte intresserad av Äka nercabbat sisÄdÀr 12 mil med dessa monster stickandes upp i baksÀtet. Kroppen min fylles av grenselÞs Þmhet, hun gir meg tilbake sann kjÊrlighet.

Next

Carpe Diem

carpe diem trevlig helg

SÄ dÄ kommer dagen imorgon dÄ jag skall lÀmna hunden som vi har haft i nÀstan 8 veckor! GÄr varken upp lr ner i vikt jodÄ nÄgra gram försvinner, sakta men sÀkert , men klÀderna Àndrar form Ä det visar ju att nÄtt hÀnder. Solen skiner och det Àr sÄ hÀrligt ute Ä jag kÀnner att jag har fullt upp med mina nÀra Ä kÀra. Men dom tyckte jag kunde ringa polisen och uppge chassinumret. Nu har jag inte varit hÀr pÄ nÄgon mÄnad och det har varit skönt men ÀndÄ tomt, har tÀnkt pÄ er tjejer emellanÄt! För mig var det pÄ nÄgot sÀtt vÀldigt lÀtt att acceptera min sjukdom. Och det sa Àven killen till oss att den fick vi komma och hÀmta.

Next

Carpe Diem: Lat Helg

carpe diem trevlig helg

Den har jag mÄlat vit idag och smart som jag var gjorde jag det ute i solen sÄ nu har vi en luden sak att sÀtta blommor i. I söndags fÄngade vi dagen och Äkte pÄ utflykt i det fina vÀdret. En liten engel, uskyldige skapning, jeg elsker deg hÞyere enn du kan forstÄ. Sen tillkommer det sÀkert mer under veckan. Skönt och ledsamt pÄ samma gÄng! Risotto Àr ngt av en faorit för mig. Heidi: -det blir nok flere cuper Ä delta pÄ! Klantnissen till lÀkare lyckades nÀr han bedövade ögat fÄ det att rinna ner i halsen.

Next

Ninnis Carpe Diem: maj 2016

carpe diem trevlig helg

TĂ€nker pĂ„ vĂ„ren nu, inte bara pĂ„ vĂ€rmen utan om sĂ„dd, tĂ€nker pĂ„ vĂ€xthuset, hur mycket gurka, tomatplantor m. Att acceptera ÄR svĂ„rt men du kommer sĂ€kert dit du oxĂ„. Stjernan pĂ„ himmelen dem sjer ned og seie: sov lisse venn, sovva godt lille skatt. Jag hĂ€mtade gödsel frĂ„n ridskolan, och dĂ„ var det uppblandat med halm. Men mina vĂ€xter gillade det:. Ska i alla fall ner Ă„ kolla lĂ€get.

Next

Ninnis Carpe Diem: Trevlig fredag....!!!

carpe diem trevlig helg

I alla fall sÄ hade folksam data-haveri , sÄ det gick inte att se. . Men jag skriver om annat ocksÄ. En dag vil du skjÞnne at du var drÞmmen, vi elsker deg inderlig hÞyt begge to. IgÄr kvÀll kom min 15 Äring hem Ä hade 39,3 i feber. SÄ han prata med en pÄ byn om att fÄ byta. Det blir en rejÀl skjuss i rabatterna.

Next

Ninnis Carpe Diem: Trevlig fredag....!!!

carpe diem trevlig helg

Det er simpelthen feigt Ä si til barna sine: -dere kan gjÞre hva dere vil. Ei pardon, sparer ingen, hugger ned alle som en. Börja m att frÀsa kantarellerna i smör. Vi hjÀlpte Nathalie + familj att flytta Ä sÄ fyllde Jimmy 24 Är. Men jag har inte haft ork lr lust att skriva. .

Next