Citygross nyköping. City Gross 2019-12-02

Lediga jobb CityGross Nyköping

citygross nyköping

Till tryggheten h√∂r ocks√• en f√§rskvarugaranti som inneb√§r dubbla pengar tillbaka om f√§rskvarorna inte √§r till full bel√•tenhet. Dina fr√§msta arbetsuppgifter √§r kassatj√§nst, kundservice och varup√•fyllnad. P√• grillen finns √§ven sp√§nnande vegetariska godsaker att s√§tta t√§nderna i. N√•gon g√•ng m√•ndag-onsdag kommer vi att g√∂mma ett presentkort p√• 500 kr i en t√•rta! √Ėnskar v√•ra konditorer Em och Hanna citygrossnyk√∂ping skattjakt t√•rta bageri presentkort citygross Inte snyggast i fiskdisken, men vilka smaker som g√∂mmer sig bakom den sura uppsynen! Spana in nedan s√• ser du hur det kan se ut : Allt om t√§vlingen hittar du p√• T√§vlingen p√•g√•r mellan den 27 november och 3 december i alla City Gross butiker! Du kommer bjudas p√• f√§rskt svenskt k√∂tt som vi b√•de grillar och r√∂ker. Butiken √∂ppnades 2008 och ligger vid P√•l Jungs Hage, en 2500 √•r gammal handelsplats. Som medarbetare p√• City Gross s√§tter du alltid kunden i fokus och brinner f√∂r att ge bra service.

Next

√Ėppettider till City Gross Nyk√∂ping Nyk√∂ping

citygross nyköping

Din ansökan Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Dina främsta arbetsgifter är kundservice med manuell försäljning över disk, kundbeställningar samt varupåfyllningar och plock av Chark. Med god planeringsförmåga i botten kan du ta aktiva åtgärder och beslut för att nå snabba problemlösningar. It rekommenderas starkt att du komma i kontakt med Butik Tel: 0155-20 01 00innan ditt besök för att dubbelkolla uppgifterna och andra frågor du kan ha. Din bakgrund Du är resultatinriktad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera butikens resultat.

Next

Lediga jobb CityGross Nyköping

citygross nyköping

Kvalitet, ett brett och djupt sortiment och låga priser lockar många olika kundkategorier till City Gross. Det är meriterande om du har erfarenheter från något färskvaruområde eller om du har arbetat med löneadministration eller prisadministration. I ditt ansvar ingår att skapa, utveckla och upprätthålla dagliga kassarutiner och arbetssätt inom t. Det egna bageriet bakar 7 dagar i veckan och en fiskdisk laddad med allt från Kungskrabba till strömming är inte heller att missa. Då kan du leta felskrivningar i alla våra butiker! Som medarbetare i City Gross sätter du alltid kunden i fokus och brinner för att ge bra service. Du deltar själv aktivt i arbetet i butiken.

Next

City Gross, Stenbocksvägen 30, Nyköping (2019)

citygross nyköping

Du är ansvarstagande, ärlig och van att arbeta resultatinriktat. Just nu cirkulerar det bluffmail och bluffsms som ser ut att komma från City Gross. Till din hjälp har du kassaledare och kassamedarbetarna som du också har personalansvar för. Läs mer om tävlingen här: Felstavningstävling Oj! Du är ansvarstagande, ärlig och är van att arbeta resultatinriktat. Tävlingen pågår mellan den 27 november till 3 december i alla City Gross butiker. Just nu har du som är Prio-kund 10% rabatt på vårt cateringsortiment Gäller om du beställer innan 24 maj för upphämtning 27 maj-16 juni.

Next

√Ėppettider till City Gross Nyk√∂ping Nyk√∂ping

citygross nyköping

Läs mer om vår kundklubb City Gross Prio samt hur du blir medlem på citygross. Tjänsterna är på hel- och deltid, både dag- och kvällstid samt på helger. Erfarenhet av arbete inom detaljhandeln är meriterande. Din ansökan Vi tillämpar löpande urval vilket gör att vi gärna tar emot din ansökan snarast möjligt. Dina arbetsuppgifter I din roll som Kassachef har du ansvar för att planera, leda och utveckla kassateamen - såväl strategiskt som operativt. Butiken öppnades 2008 och ligger vid Pål Jungs Hage, en 2500 år gammal handelsplats.

Next

Lediga jobb CityGross Nyköping

citygross nyköping

Det är viktigt att du ser betydelsen av samarbete mellan butikens olika ansvarsområden och är drivande i förändringsarbete för att nå butikens övergripande mål. Du ansvarar för daglig drift, bemanning, och att ständigt utveckla kassalinjen till att ge det bästa kundbemötandet vi kan ge. Ansökan tas endast emot via hemsidan, www. En matbutik som kombinerar stormarknadens breda sortiment och låga priser med färskvaruhallens spännande, fräscha och inspirerande råvaror. Den här veckan kör vi ju ett extra blad som innebär att från och med idag torsdag till söndag så har vi extra fina priser inne i butiken! Du har väl inte glömt morsdag på söndag? På den tiden var området skärgård och havsnivån låg på samma nivå som golvet i köpcentret. Nu ni är det tävlingsdags! Genom att klicka på länken: , redigera gatunamn och nummer, Postnummer, Telefonnummer Butik City Gross I Nyköping, Stenbocksvägen 30, skriva oss dina kommentarer och förslag.

Next

√Ėppettider till City Gross Nyk√∂ping Nyk√∂ping

citygross nyköping

Tänk, det kan bli du som vinner ett kundvarvsrace! Vi erbjuderVi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Detta motiveras med dels att främja närproducerat, som i sin tur leder till att främja de lokala gårdarna samt bibehålla så hög kvalité i färdigpackad vara som möjligt. Vi erbjuder Vi erbjuder dig en spännande utmaning och ett stimulerande arbete i ett expansivt familjeföretag med intressanta framtidsplaner och starka värderingar. Du är van vid ett coachande förhållningssätt genom att delegera, ge feedback och följa upp arbetet genom att stödja, snarare än att kontrollera eller styra. Leta upp alla felen, motivera varför du ska vinna och ta en rolig bild på dig eller ngt annat kul och lägg upp under detta inlägg.

Next

City Gross, Stenbocksvägen 30, Nyköping (2019)

citygross nyköping

Allt ni behöver göra är att gilla oss och dela inlägget, sen motivera vad ni skulle unna er för presentkortet! Vi tar endast emot ansökningar via vår hemsida www. Totalvinst: 27 580:- Till er som vill komma in och krama Ludde, så kan vi meddela att han jobbar till kl 18. City Gross Nyköping söker Kassachef Vi söker en Kassachef som lever och lär efter vår mission; Att förgylla konsumentens vardag! Det har också att göra med att Sverige anses ha bra lagar som reglerar köttproduktion samt att produktionen är ytterst noggrant kontrollerad, från gård till butikshylla. Din bakgrund Du är resultatorienterad, har hög servicekänsla och jobbar effektivt med att optimera avdelningens resultat. Eftersom City Gross handlar med riktigt stora volymer finns naturligtvis goda förutsättningar att få bra priser på alla kända märkesvaror. Det är viktigt för oss att du är samstämmig med dessa värderingar och har dem som utgångspunkt i arbetet. Om du vinner så ligger det där ett kuvert med ett kort i som du tar med dig till förbutiken tillsammans med kvittot på tårtan, så får du ditt presentkort! Hitta alla fel, motivera varför du ska vinna och ta en rolig bild : Lägg upp under våra tävlingsinlägg här på vår facebookwall.

Next