Clas ohlson telt. Test av bilig telt fra Clas Ohlson 2019-12-01

Paviljonger og partytelt

clas ohlson telt

Vår leverandør Off Course har testet flere el-sykler for å se om dette er et problem med flere el-sykler, det var det ikke. Teltet settes opp på en helt spesiell måte, men den er intuitiv og godt merket. Det er selvstående og veldig lett å sette opp. Konklusjon må bli at det er ett godt 3-sesongs telt for prisen, men egner seg ikke i sterk vind på fjellet pga. Lufting fungerer greit, med ventiler som har myggnett og delvis lukking.

Next

Telt Seng Dejlige Clas Ohlson Telt

clas ohlson telt

Flere mener det er laget av kvalitetsmaterialer, men noen opplever at plugger, stenger og barduner ikke er robuste nok. Det er også svært lett å sette opp. Derfor er det også tungt å sette opp, og i følge testpanelet blir det en del knoting. Plass til ett bredt og ett middels underlag. Et annet karakteristika er den eksepsjonelt gode luftingen—dog lykken kan bli til ulykke dersom man vil ha det lunt.

Next

Tester med emneknagg #clas

clas ohlson telt

Lett å slå opp og ned. Dette gjelder særlig på vinteren, da du gjerne har med mer oppakning enn på sommerturene. Deretter gjekk turen innom g-sport og kjøpte Helsport Isfjell 3. Skulle bruke det til ly for pulk og bagasje. Har brukt det jevnlig ett par ganger i året, og 2-3 ganger i skikkelig regn. Hadde meldt drittvær, men ka gjer det i et nytt telt. Det er viktig å kunne stole på utstyret sitt og særlig teltet, men som student så er det begrenset hva jeg har penger til.

Next

Paviljonger og partytelt

clas ohlson telt

Vurderes av testpanelet til å grense mellom 2- og 3-sesongsbruk—altså til bruk et godt stykke unna kullemånedene. Detaljene øker brukervennligheten, med fargemerkede stangkanaler og refleksdetaljer. Dette foto kan være nyttige for dig. Noen ganger er det enkleste godt nok. Med en størrelse på kun 75 cm i diameter, er det ifølge testpanelet knapt plass til en sekk.

Next

Test av bilig telt fra Clas Ohlson

clas ohlson telt

Men så begynte jeg å tenke på ulltøyet ca 1500kr, jakke 299kr, votter 70kr, skiutstyr 1500kr må man ikke ha men er ganske kjekt , sovepose 400kr, bukse 400kr, sekk 75l 300kr og kniv 40kr. Det er ikke mange goder jeg kan oppgi for å få penger til dyrere utstyr med det første. Kjøpte ett søvfarget Igloo telt Open Air på Jysk til unga 4-500 kr , så veldig fint ut, bra spenn i duken og okei ytterduk kvalitet. Så, du trenger ikke å føle deg forvirret igjen hvis du ønsker å finne den fine referansen om hjem. Lufteåpningen i taket lar seg ikke lukke. Akkurat her, Det kan være mange digitale bilder om hjemme du kan finne. I tillegg kommer det selvfølgelig an på størrelsen på personene i teltet og bredden på liggeunderlagene man ønsker å bruke.

Next

Telt Seng Dejlige Clas Ohlson Telt

clas ohlson telt

Jeg kjøpte et telt til 3-400 med plass til to på Obs for noen år siden. Har vært tett i rolig regnvær hjemme i hagen. Kan være praktisk i regnvær. Gode plugger og litt svake barduner. Forteltet imponerer ikke særlig; lite og dysfunksjonelt.

Next

Test av bilig telt fra Clas Ohlson

clas ohlson telt

Varm drikke kan være god å ha: Ønsker du høy komfort, anbefaler flere at du kjøper telt med plass til én person mer enn du egentlig trenger. Vindklaff på glidelås, beskytter ifølge testpanelet godt mot regn. Det har romslig innertelt, med plass til ett bredt og ett middels underlag, men har svært liten plass i forteltet. Vaflene blir ikke jevnt stekt, det er vanskelig å beregne røre, og jernet virker ikke solid i hengslene. God takhøyde og enkelt å sette opp.

Next

Telt Seng Dejlige Clas Ohlson Telt

clas ohlson telt

Telt til 500kr liggeunderlag til 400kr Trangia til 400kr og et fles teppe omsyd til pose til 29kr. Plass til ett bredt og ett middels underlag. På en sommertur i lavlandet kanotur Fjorda med litt kastevind bris? Den veier ikke mer enn 1,5 kg, men oppleves som stor. Denne testen oppsummerer grundige tester for norske turforhold, både de helt nye og de mindre ferske, slik at du kan finne riktig telt uansett behov og lommebok-størrelse. Enkeltjern: Testen fra DinSide mener at Clas Ohlson Waffle Maker blir varmt fort, og også har en rask steketid, men stekeresultatet er dårlig. De bør settes opp slik at vinden blåser mot kortsiden for å trygge mest mulig i sterk vind. Jeg vil nok en gang i framtiden bruke mer penger på telt, men nå er dette det jeg har penger til.

Next