Coop extra sogndal. FORHANDLAR 2019-12-03

Medlemsbedrifter » Sogn Opplæringskontor

coop extra sogndal

Bli med og bidra til ytterligere vekst! Saman med Coop Nordvest utgjer dette samarbeidet: sognalapskausen. Ekstrem natur gir ekstreme kvalitetar. Eg håpar vi kjem i gong på Nordfjordeid, og vi skal bygge om i både Høyanger og på Sandane, opplyser Espe. Bygget har i dag Mega, manefaktur og sportsforretning i regi av Coop. På Coop sine fortel dei om dei forbausande mengdene mat nordmenn kaster. T: 669 14 884 Handwerk Sars' gate 1, 0562 Oslo T: 22 60 85 00 Grefsenkollen Restaurant Grefsenkollveien 100, 0490 Oslo T: 22 79 70 60 123 levert Industriveien 46-48, 1337 Sandvika T: 907 05 200 Bua Bærekraft i butikk Fredrik A.

Next

Salsstadar

coop extra sogndal

Det er mange som bryr seg om butikkane sine, og det er sjølvsagt det viktigaste, seier Espe. Samvirkelaget har også store planar i Stryn. Direktøren er likevel klar på at nye investeringar må til. Haugen Gardsmat er ei familiebedrift starta av ekteparet Odd og Kristine Ohnstad. I Coop Prix er det kunden som er i fokus. Sjølv om produkta ikkje har riktig form og storleik til sal i butikk, er det fortsett utmerkte råvarer som ikkje behøve å bli kasta. Nokre av produkta våre finn du her: Sogn og Fjordane:.

Next

Medlemsbedrifter » Sogn Opplæringskontor

coop extra sogndal

I tillegg til dette driv dei også med storfe og geitekje, rein og hjort. Dahls vei, 1430 Ås Smelters Mathus Verksgata 10, 1353 Bærums Verk T: 67 13 24 19 Hendrix Ibsen Vulkan 20, 0178 Oslo T: 457 97 150 Ekte Vare Dannevigsveien 18C, 0463 Oslo T: 401 79 422 The Local Oksenøyveien 10, 1366 Lysaker T: 66 77 53 00 Lykkelige Dager Storgata 49, 2609 Lillehammer T: 979 59 025. Mange av butikkane går godt, ifølgje Espe. I Coop Prix er det gøy å gå på jobb! Vi lever av lojale kunder som velger oss igjen og igjen. Det er mange som bryr seg om butikkane sine, og det er sjølvsagt det viktigaste, seier Espe. Vårt hovedfokus er å være profesjonelle, effektive og lønnsomme, slik at vi maksimerer nytten for våre medlemmer og kunder. Vi søker derfor motiverte, engasjerte og hyggelige medarbeidere som leverer dag etter dag.

Next

Salsstadar

coop extra sogndal

Medlemsverksemda Coop Vest betalte ifølgje rekneskapen ut 12 millionar kroner i utbyte til eigarmedlmennene i fjor. Vi søker derfor motiverte, engasjerte og hyggelige medarbeidere som leverer dag etter dag. For å levere på dette trenger vi nå flere kolleger! Norsk Butikkdrift omsetter for over 11 mrd og har 340 butikker over hele landet. Direktøren er likevel klar på at nye investeringar må til. Viss ingen investerer, vil fylket tape på det, seier Geir Espe.

Next

Butikkmedarbeider Coop Prix

coop extra sogndal

Coop Vest har selt varer for 1,6 milliardar kroner, ein auke på nesten 60 millionar kroner frå året før. Tilbakemeldingane er ifølgje Espe at dette er noko som trekkjer kundar til butikkane. Da kan du være vår nye lagspiller! I Coop Prix er det gøy å gå på jobb! Resultatet etter skatt er på 13,5 millionar kroner, det største samvirkelaget — med butikkar i Sogn og Fjordane og søre Sunnmøre — har hatt. . Coop Nordvest vil saman med Lærdal Grønt og Haugen Gardsmat gjere ei endring. Vi er avhengige av å utvikle oss. Kast Null skal vere ein hjelper og gi deg tips til korleis du kan kaste mindre mat i kvardagen.

Next

Butikkmedarbeider Coop Prix

coop extra sogndal

Samstundes krev dei snøtunge høgfjella det meste av sommaren for å smelte vekk snøen som skjuler det første graset som er proppfullt av næringsstoffar og smak. For å levere på dette trenger vi nå flere kolleger! Da kan du være vår nye lagspiller! Dei tre aktørane har derfor, i samspel med meisterkokken Steinar Lindstrøm frå kokkenes mesiterlag, utvikla ei lapskaus beståande av overskotkjøt av salta fårekjøt, skakke gulrøtter og poteter. Vi er avhengige av å utvikle oss. Formålet med sognalapskausen er at det skal være eit tiltak som bidrar til å redusere matsvinn så mykje som mogleg. Bygget har i dag Mega, manefaktur og sportsforretning i regi av Coop.

Next

Butikkmedarbeider Coop Prix

coop extra sogndal

Vi lever av lojale kunder som velger oss igjen og igjen. Mellom anna støre utval i lokalprodusert mat. Resultatet etter skatt er på 13,5 millionar kroner, det største samvirkelaget — med butikkar i Sogn og Fjordane og søre Sunnmøre — har hatt. Mange av butikkane går godt, ifølgje Espe. Sjølv om dei ikkje lenger driv med sauebruk, starta dei bedrifta med utgangspunkt i gards- og sauebruket deira i Flåm. Samvirkelaget har også store planar i Stryn.

Next

Rekordtal for Coop Vest

coop extra sogndal

Mellom anna støre utval i lokalprodusert mat. Coop Vest vil bruke deler av fjorårets overskot til å ruste opp eksisterande butikkar. I Coop Prix er det kunden som er i fokus. Coop Vest har selt varer for 1,6 milliardar kroner, ein auke på nesten 60 millionar kroner frå året før. Eg håpar vi kjem i gong på Nordfjordeid, og vi skal bygge om i både Høyanger og på Sandane, opplyser Espe. Medlemsverksemda Coop Vest betalte ifølgje rekneskapen ut 12 millionar kroner i utbyte til eigarmedlmennene i fjor. Desse smakane pregar smaken av både sau og lam som beiter her, og gir kjøtfulle friske og sterke dyr.

Next

Medlemsbedrifter » Sogn Opplæringskontor

coop extra sogndal

Tilbakemeldingane er ifølgje Espe at dette er noko som trekkjer kundar til butikkane. Det har ført til at mange av våre små butikkar har gode resultat. Nettopp å nytte heile slaktet, og salta og røkt fårekjøt passar perfekt inn i lapskausen. I 2013 var resultatet 5,1 millionar kroner. I 2013 var resultatet 5,1 millionar kroner. Interessen for lokal og kortreist mat er aukande og våre salgsområder ekspanderer. Midt mellom bratte fjell, voldsomme fossar og smale daler, innerst i Aurlandsfjorden finn du Haugen Gard.

Next