Dale garn lerke. Dale LILLE Lerke 2019-12-05

Dale Lerke

dale garn lerke

Dale Garn Lille Lerke passer til projekter på pinde 2,50 mm og 3,00 mm. Der er først de neutrale farver, som indbefatter hvid, sort, brun, grå og beige. Bærestykkerne har inspiration fra nordisk mytologi, kirkemalerier og landskabet. Det er lækkert at have på hæklenålen eller strikkepinden. Du kan finde mange klare farver, duse eller afdæmpede farver eller pastelfarver. Nordens kolde klima har også haft en særlig indflydelse på tilblivelsen af de særlige folkedragter og sweatre med kunstfærdige bærestykker, som gør, at vi kender Norge for den norske sweater. I samme nøgle får du de bedste egenskaber fra to garnkvaliteter.

Next

Dale LILLE Lerke

dale garn lerke

Derfor samarbejder de også med forskellige designere, som har været med til at sætte præg på den norske strikkemode. Inde på Dale Garns egen hjemmeside har de opdelt farverne i forskellige kategorier. Dale Garn Lille Lerke skal vaskes på lavere temperaturer og et uldprogram, men samtidig får du også et lettere garn. Det giver den skønne blødhed og lethed til garnet. Oprindeligt kommer merino ulden fra spanske merinofår, men i dag findes racen verden over. We also recommend using a knitting needle with size 2.

Next

Dale Garn Lille Lerke

dale garn lerke

Merino ulden har også finere fibre. Samtidig kan de som regel sammensættes med de fleste andre farvekategorier. Vi har prisgaranti og sikrer hurtig levering, såfremt garnet ligger på lager, enten til din hjemmeadresse, din nærmeste pakkeboks eller til afhentning. Vi forhandler flere garnkvaliteter fra Dale Garn og står inde for et lækkert kvalitetsgarn til en fornuftig pris. Merinould er kradsfrit garn, der hverken klør eller generer huden. De falmer ikke efter vask.

Next

Lerke

dale garn lerke

Desuden kan garnet klare en uldvask på 30 grader, hvilket er super praktisk. Efter de neutrale farver kommer pastelfarverne med lys gul, rosa nuancer, grønne nuancer og blå. Bestil allerede i dag og fornem det lækre garn i morgen. Med kombinationen af merinould og bomuld får du samtidig de gode varmeregulerende egenskaber. Det lettere garn skyldes ikke mindst merinoulden, som både er blødere.

Next

Dale LILLE Lerke

dale garn lerke

Dale Garn - norsk kvalitet siden 1879 Norske Dale Garn forbindes med høj kvalitet. This yarn skein weighs 50 grams, which corresponds to about 142 metres in length. De har også et samarbejde med de guruerne Arne og Carlos, to entusiaster med strik og hækling, som med inspiration fra deres selvanlagte have, har designet opskrifter på alt fra tøj, dyr og tilbehør lige fra sweatre, cardigans, hæklede små tøjdyr og til deres berømte primulatæppe. I forårs- og sommerperioderne kan garnet have en kølende effekt. Dale Garn Lille Lerke består af 53 % merinould og 47 % bomuld. Ønsker du et mere intenst look, men ikke pangfarver, skal du vælge de afdæmpede farver, de såkaldte duse farver. Dale Garn har et fantastisk bredt farvekort Elsker du farver og finder ofte inspiration til opskrifter og nye projekter gennem farver, bliver du hurtigt vild med Dale Garn Lille Lerke.

Next

Ravelry: Dale Garn Lerke

dale garn lerke

Bomuldsgarn er praktisk, fordi det nemt kan vaskes på højere temperaturer end uldgarn. Det er de lyseste farver med mest hvid iblandet selve farven. Det betyder, at garnet er særlig slidstærkt og holder sæson efter sæson, vask efter vask. You can knit or crochet all sorts of things with this yarn, ranging from cardigans to sweaters, to both adults and children. Der findes nuancer af blå, grøn, gul og rosa.

Next

Dale LILLE Lerke

dale garn lerke

It is a super soft and durable year-round yarn that is good for finer knitting or if pure wool becomes too hot. Merino uld kan bruges til personer med følsom hud, eller måske til dig, som hader, hvis uld kradser. Det samme gælder for farverne. Den norske sweater med den unikke udsmykning har givet Norge en stolt tradition og er blevet et varemærke. Siden 1879 har de haft fokus på at levere naturens bedste råvarer. Dale Garn ønsker ikke blot at levere garn af høj kvalitet.

Next

Dale Lerke

dale garn lerke

De vil også gerne inspirere dig til at være kreativ med hæklenål eller strikkepinde. Når du betaler prisen, betaler du samtidig for kvalitet. Når du bruger Dale Garn Lille Lerke, vil du opleve, at projektet føles lettere, end hvis du brugte udelukkende bomuldsgarn. Det er vigtigt, at du overholder strikkefastheden på det projekt, du skal lave. Garnet findes i et hav af forskellige nuancer, så det er bare med at finde lige præcis den, du leder efter. Dale Garn har formået at fange tidsånden og dermed været med til at sætte trenden for norsk strik.

Next

Dale LILLE Lerke

dale garn lerke

Sidst, men ikke mindst, finder du de klare farver som solgul, rosa, rød og marine. In addition, this lovely yarn is available in all sorts of colours, so there is a lot to choose from and the yarn can withstand wool washes at 30 degrees. Brug farverne i forskellige strikkede eller hæklede projekter til tøj og tilbehør. Her finder du syrlig gul, grå lavendel, dus lyng, grå petrol, søgrøn og denimblå. Det er et superblødt og slidstærkt helårsgarn, som især egner sig godt til finere strikketøj, eller når ren uld bliver lidt for varmt.

Next

Lerke

dale garn lerke

Det kan bruges til mange forskellige typer strik og hækling. Basisfarverne indgår som regel ofte i mange forskellige projekter både inden for strik og hækling. Inspirationen til garnkvaliteterne kommer fra det norske landskab og klima, som med sine dybe dale, fjorde og bjerge indbyder til varme klæder. På den måde er det et alsidigt garn. Pas godt på dit garn — og få en livslang ven For at passe godt på garnet og bevare holdbarheden, opfordrer vi altid vores kunder til at følge vaskeanvisningen på garnet. Dale Garn Lille Lerke kan derfor bruges hele året. Brug ikke skyllemiddel og lad altid projektet tørre fladt lige efter vask.

Next