Dekra bilsyn. Synshallen

Synshallen

dekra bilsyn

Vi lægger vægt på at være en inspirerende og dynamisk virksomhed med højt til loftet og let til smil. Her kan du få synet alle køretøjer både under og over 3. Det er faneme service på højt plan. Michel understreger, at det fra et kundemæssigt synspunkt er en lille ændring. Her syner vi alle små køretøjer under 3. Når du besøger bilsynshallen i Give, bliver du mødt af Jørgen, der er bilsagkyndig.

Nächster

​DEKRA Bilsyn overtager Bilsyn Nu i Næstved

dekra bilsyn

Synshallens historie Synshallen i Kolding åbnede i juli 2010 som Kolding Lokalsyns første synshal med indehaveren Lasse ved roret. I stedet for at kræve et omsyn valgte personalet at skifte de 2 pærer til nummerpladelyset som var sprunget + lige at indstille den ene forlygte så den lyste korrekt. Skal du have synet din personbil, varebil, trailer, motorcykel, campingvogn m. Står stærkere sammen Indehaver Michel Nykjær åbnede Bilsyn Nu den 9. Når dette er gjort, kan man få dem printet og udleveret i vores synshaller. Vi tror på, at målrettet uddannelse er vejen til beskæftigelse og har med mod og nytænkning hjulpet tusinder af ledige danskere tilbage på arbejdsmarkedet. Jørgen har været der siden bilsynshallens begyndelse.

Nächster

DEKRA Bilsyn

dekra bilsyn

Man bestiller prøveskiltet, hjemmefra i sin private Skattemappe og betaler der igennem. Det er en rigtig god oplevelse at få synet bil hos Kolding Lokalsyn. Som noget nyt kan Lokalsyn nu udlevere prøveskilte. Ønskes mere info om den nye Prøveplade løsning, så kontakt os på 75135929 Må meget gerne deles! Ud over navnet er alt som det plejer for kunderne i synshallen. Siden voksede Kolding Lokalsyn sig større og udvidede med fire synshaller i Haderslev, Vejen, Vamdrup og Egtved og flere synsmedarbejdere. Synshallen i Give er din lokale synshal og motorkontor med fokus på god service.

Nächster

​DEKRA Bilsyn overtager Bilsyn Nu i Næstved

dekra bilsyn

I Give syner vi både person- og varebiler, motorcykler, trailere, traktorer, campingvogne, lastbiler, sættevogne og busser. Siden har han udvidet staben med tre bilsynsassistenter, som alle arbejder for målet om at give folk en tryghed i at køre rundt i en sikker bil i hverdagen. Mere end 300 kolleger skaber dagligt værdi, sammen med vores kunder, kursister og borgere. De sørger for, at dit køretøj bliver gennemgået grundigt. . Du får det samme høje serviceniveau af de dygtige, lokale synsmedarbejdere. Det giver os et større netværk og nogle gode sparringspartnere at samarbejde med.

Nächster

​DEKRA Bilsyn overtager Bilsyn Nu i Næstved

dekra bilsyn

Michel Nykjær fortsætter med at være ansvarlig for at drive synshallen i Næstved. Imens kan du slappe af og nyde en kop kaffe og læse avisen i vores venterum. Åbningstider og priser er ligeledes uændrede. I synshallen bliver du taget godt i mod af indehaveren Lasse og synsmedarbejderne Kion, Kasper og Jack. I Danmark vil vi ved organisk vækst og opkøb opbygge en landsdækkende kæde af bilsynshaller, hvor hallerne er lokalt forankret og lokalt drevet.

Nächster

​DEKRA Bilsyn overtager Bilsyn Nu i Næstved

dekra bilsyn

. . . . .

Nächster

Synshallen

dekra bilsyn

. . . . . .

Nächster