Dnb innskuddsautomat. Reisevaluta 2019-12-03

Bankkontor, DNB Lillestrøm

dnb innskuddsautomat

Jeg har ærlig talt aldri sett en minibank man kan sette inn penger i. Du betaler heller ingen gebyrer på innskuddet. Når du reiser fra Norge kan du ha med betalingsmidler for til sammen inntil kr 25 000. Synes det ville vert uklokt og stå på gata der med en 1000 lapp synlig. Da har jeg noen å velge mellom.

Next

Nettbank

dnb innskuddsautomat

Trenden er at vi er mer tilgjengelig enn vi var før, og vi er også en av desiste bankene som tar vekk kontanter over disk. Går du i filial kan du stort sett sette inn penger i innskuddsautomat- så vi tar imot kontanter, men der vi ikke har kontanter over disk lenger, har vi automater, sier han, og påpeker at om en trenger hjelp kan betjeningen være behjelpelig. Om det ikke går så må jeg i banken. Vi anbefaler også at du tar med deg to kort når du reiser på ferie. Post i butikk og bank i butikk er ikke det samme.

Next

Nordea avvikler manuell kontanthåndtering

dnb innskuddsautomat

Jeg fikk meg DnB kort kun for å enkelt kunne sette inn penger da jeg har behov for det. Det er en ekstra sikkerhet å ha to kort dersom du mister eller blir frastjålet det ene kortet. Blåste ekstremt gjorde det den dagen jeg var der også!!! I Oslo er dette mulig i Akersgata og på Majorstuen. Men har har noen 50 lapper og 200 lapper som ikke ser ut! Jeg satt en gang inn et betydelig større beløp enn 30. Finnes det noe slikt i Oslo i disse dager? Du kan sette inn penger i Post i Butikk på inntil 25.

Next

Våre minibanker og innskuddsautomater

dnb innskuddsautomat

Banken er tryggere enn madrassen Alle norske banker er medlem i. Luken åpner seg automatisk om det ligger noe igjen den ikke klarer å gjenkjenne. Da kan du gjøre det i 2, eventuelt 3 ganger. . Dersom du eller noen du kjenner av andre grunner skulle ha problemer med å bruke minibanken, hjelper vi dere.

Next

Gjøre bankinnskudd i helgen. Innskuddsautomat i Oslo.

dnb innskuddsautomat

Hei jeg har fått tilbake penger jeg har lånt til venner. Jeg måtte gjøre det i flere omganger, men det gikk helt fint. Så hva gjør man om har kontanter liggende som man ønsker å sette inn i bankkontoen, og ikke har en fysisk bank å gå til? Vi merker at dagens bankkunder vil gjøre mest mulig via nett- og mobilbank. Hvorfor ringer du ikke kundeservice? Her i byen bruker Nordea minibanker for å sette inn penger. Konfrimasjonspenger eller andre større beløp? Edited April 26, 2013 by Lego-Women Sliter du med angst eller noe? Eller må en putte inn en og en? Ikke gå i hvilken som helst Kiwi. Jeg synes det er ubehagelig og stå ute på parkeringsplassen og sette inn penger!! Westerveld forteller at de har omtrent 140 filialer igjen, og at omtrent halvparten har kontanter over disk.

Next

Minibanker og automater

dnb innskuddsautomat

Noen som har satt inn penger i det siste? Dette er for å gjøre kontanter tilgjengelig, selv om svært få går rundt med noen særlig grad av kontanter i lommeboka i dag. At banken ikke har tid til å drive med penger er jo litt spesielt. Anonym poster: ac020d71c8f11fd6a4cdc91543baba30 Sliter du med angst eller noe? Kiwi er fremdeles bank i butikk. Hvordan satt dere inn pengene???? Men kan kanskje gå med noen venninner og bruke minibank inne på kjøpesenteret. Tror det var nok å ha en Nordea-konto for å bruke den. Ser for meg at de blir vanskelig og sette de inn. Hvorfor kan man ikke bare sette inn cash på en vanlig minibank? Du høres litt mer enn normalt stresset for dette.

Next

Gjøre bankinnskudd i helgen. Innskuddsautomat i Oslo.

dnb innskuddsautomat

Her er det jo oversiktlig og opplyst samt kameraer. Blant annet er vi pålagt å kartlegge midlenes opprinnelse ved innskudd. Fondet sikrer at uansett hva som skulle skje med banken, vil alltid være garantert å få dekket inntil 2 millioner kroner samt opptjente renter. For de som bor i, besøker, eller bare vil lese om denne flotte byen. Kontanter en risiko Håndtering av store kontantbeløp utgjør en risiko både får det gjelder ansattes sikkerhet og etterlevelse av lover og regler.

Next

Hvordan sette inn kontanter i banken?

dnb innskuddsautomat

Skal reise til utlandet om under 2 uker. Kundene velger selvbetjening Da Nordeas bankkontor på Majorstuen avviklet manuelle kontakttjenester på tampen av 2014, som det nest siste kontoret, antok man at det fremdeles ville være behov for dette tilbudet på Oslo S i flere år fremover. Hadde vert fint om noen som har satt inn penger i minibank kan si litt om hva som skjer om det er for eksempel en 50 lapp eller 100 lapp som er i dårlig stand. Med gebyr: Hvis du skal sette inn penger til en annen bank, for eksempel Sbanken, må du gjøre innskudd med giro innbetaling. Men kun kunder som har bankkonto med plastkort tilknyttet den bankkontoen i den banken, kan benytte innskuddsautomaten. Vet at nordea noen ganger kan bruke lang tid en gang jeg overførte jeg penger fra nordea til en annen konto jeg har tok det 9 dager. Nordea-filialen på Oslo S gjør det, og en haug andre banker.

Next

Finn DNB i Norge

dnb innskuddsautomat

Nordeas minibanker er tilrettelagt med lydveiledning for at blinde og svaksynte skal kunne bruke dem. Men du virker som om du har satt inn i slik maskin er det da slik at en bare putter inn alle seldene på en gang? Hvorfor ringer du ikke kundeservice? Dette koster deg derimot 100 kroner i gebyr. Og sette inn penger kan kanskje ta enda lengre tid? Anonym poster: ac020d71c8f11fd6a4cdc91543baba30 tenkte noen her sikkert vet dette: så vet jeg ikke hvor mye svar en får om en ringer banken og spør om annet enn nettbank:. Det koster ingenting og pengene kommer rett inn på konto. Det koster ingenting og pengene kommer rett inn på konto. Og nå er internett i ferd med å ta knekken på bankenes filialer også. De var ikke det før, mange steder, men jeg tror de har sluttet med det.

Next