Drapet i marokko. AFP: Ni nye arrestasjonar i Marokko etter drapa i Atlasfjella 2019-11-30

Knytter drapene i Marokko til terror

Drapet i marokko

I år skulle denne fejres med 28-årige Maren Ueland. Det skyldes, at den sydlige del af Marokko grænser op til Sahara, og her er der generelt høje temperaturer året rundt. Byerne Tangier og Tetouan ligger i den nordligste del af Marokko tæt på Gibraltar og den Iberiske halvø. Í Marokkó ríkir þar sem er þjóðkjörið en hefur mikil völd, sérstaklega í málefnum hersins, utanríkismálum og trúmálum. Mannen skal ha pekt ut tre andre menn i avhør.

Next

Vejret i Marokko

Drapet i marokko

Begge studerte ved Universitetet i Sørøst-Norge i Bø i Telemark. Jeg skal møte deres medstudenter og faglærere i dag. Foto: - Her ses betjente uden for bussen, hvor de anholdte menes at være tilbageholdt. Alle mennesker kunne med hende, og hun fik det bedste frem i alle. Pludselig er der en fra Norge, som kender Louisa, der skrev til min søn, om vi havde hørt fra Louisa, fordi en dansk og norsk kvinde var blevet dræbt i Marokko, hvor hun var taget ned for at holde jul. Hennes første bud var sikkerhet. Foto: - Mændene blev ifølge anholdt om bord på en bus, netop som bussen torsdag morgen var på til Adadir fra Place Al Mourabitine i midten af Marrakech.

Next

AFP: Ni nye arrestasjonar i Marokko etter drapa i Atlasfjella

Drapet i marokko

Den køligere luft fra Atlanterhavet giver behagelige sommeraftener med temperaturer på 15-16 grader. Norske Maren Ueland 28 frå Bryne i Rogaland og danske Louisa Vesterager Jespersen 24 vart funne drepne i eit turområde nær landsbyen Imlil i Atlasfjella i Marokko måndag 17. Av hensyn til taushetsplikten kan vi ikke kommentere ytterligere enkeltdetaljer oppfølgingen av en pågående konsulærsak, sier Solberg. Ifølge innenriksdepartementet i landet jakter politiet på flere mistenkte i saken, men det er ikke kjent hvem dette er. Men same dagen vart rettssaka i tingretten i byen Salé like utanfor hovudstaden Rabat utsett i nye to veker - til 30.

Next

Marokkó

Drapet i marokko

Og det er altså ifølge Silke den samme norske veninde, som Louisa blev fundet myrdet sammen med. I vintermånederne kan du opleve sneklædte bjergtoppe, og nætterne i Sahara bliver overraskende kolde, men sammenlignet med Danmark vil vinteren føles mild, og du kan opleve både sol og lune temperaturer i Marokko, selv om vinteren. Foto: - Ouziad Younes er en af de tre anholdte for mordene på Louisa Vesterager Jespersen, 24, og 28-årige Maren Ueland. En udlægning går på, at de blev genkendt af en sælger, som alarmerede politiet. »Min søster har adresse i Norge, så vi har ikke set hinanden så tit, men vi skrev rigtig meget sammen. Tre andre mænd har været efterlyst i sagen, og det er netop de efterlyste, der menes at være blevet anholdt i bussen torsdag. Kripos tilbyr bistand Kripos har tilbudt marokkanske politimyndigheter bistand i saken.

Next

Drap, Krim

Drapet i marokko

Yderligere tre er anholdt mistænkt for drabet torsdag. Også hendes veninde Maren Ueland blev fundet dræbt. Familien venter stadig på den endelige obduktion. Da bussen holdt stille, undlod buschaufføren at åbne bagdøren, hvorefter seks betjente gik om bord. »Jeg ved ikke, hvordan de fik dem om bord på bussen, men de havde gemt dem under sæderne.

Next

Silkes storesøster blev myrdet i Marokko: 'Hun havde glædet sig meget til turen'

Drapet i marokko

Foto: - Ejjoud Abdessamad er en af de tre anholdte for mordene på Louisa Vesterager Jespersen, 24, og 28-årige Maren Ueland. De to veninder på henholdvis 24 og 28 år var 9. »Julen er ødelagt, og jeg kan ikke lide den lige nu. Silke bor stadig hos sin mor i jyske Grindsted, og derhjemme ligger en lille indpakket julegave. Vejret i Marokko er generelt solrigt, og landet har både kystlinjer til Atlanterhavet og Middelhavet. Foto: Facebook Louisa Vesterager Jespersen er blevet fundet dræbt i Atlasbjergene i Marokko.

Next

Vejret i Marokko

Drapet i marokko

Den har blitt utsatt flere ganger. Foreløpig er det ikke kommet noe offisielt fra marokkanske myndigheter om bistand eller hendelsen, sier kommunikasjonsrådgiver i Kripos, Axel Due, i Kripos til Nettavisen. Begge studerte ved Universitetet i Sørøst-Norge i Bø i Telemark. I denne saka svikta det totalt, seier bistandsadvokat Raji Lhoucine til avisa. . Silke Kristensen er lillesøster til 24-årige Louisa, der blev fundet dræbt i Marokko mandag. De hadde reist til Marokko på juleferie.

Next

Se billederne: Her bliver tre drabsmistænkte tilbageholdt

Drapet i marokko

Foto: Facebook Hjemme i Danmark kan Silke mindes et dejligt forhold til sin søster. Her er temperaturerne behagelige året rundt med gennemsnitstemperaturer omkring 23 grader i juli og august. Interesseren havde ført hende til mange rejsemål. Utvalet handsamar klager mot pressa i presseetiske spørsmål. Det står en dybt rystet Helle Jespersen nu frem og fortæller til B. Langs kysten kan der indimellem være tåge og dis, hvor den varme luft fra ørkenen møder den koldere luft fra Atlanterhavet.

Next

Marokkó

Drapet i marokko

Kvindernes lig blev fundet ved deres telt i et populært turistområde i nærheden af landsbyen Imlil i Atlasbjergene i Marokko i Nordafrika. Agadir er derfor et oplagt besøg i de sene efterårs- eller tidlige forårs måneder. Han blir nå avhørt for å avgjøre hvilke motiver han kan ha hatt og for å få detaljer rundt drapet. Silke Kristensen er lillesøster til 24-årige Louisa, der blev fundet dræbt i Marokko mandag. Når du skal rejse til Marokko, skal du derfor være mere opmærksom på varme end kolde temperaturer.

Next