Drops langat. Lankakartat 2019-12-04

Lankatalo Tapion kauppa

drops langat

Sukkapuikoista löytyy perinteisiä 20 cm sukkapuikkoja, jotka sopivat sekä sukkien että muiden suljettuna neuleena neulottavien asusteiden, kuten pipojen, lapasten tai vaikka hihan neulomiseen. Tosineulojan on huolehdittava, että neuleasento on mukava ja rento, ja sopivilla neulepuikoilla voi vaikuttaa neulomisen mukavuuteen jo paljon! Keskeneräisiä neuleita on mukava säilyttää ja kuljettaa mukana kauniissa projektipussukassa, jonne pienet kädet tai karvaisen kaverin hampaat eivät löydä. Puikko- ja koukkureklamaatio Korvaamme puikoissa ja koukuissa ilmenevät valmistusviat, kun vika ilmenee alle 6 kuukauden sisällä ostohetkestä Knitprolla lisätakuu kolmeen vuoteen asti, kts. Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Knitpron Symfonie- ja Cubics- sukkapuikkoseteissä pienimmät koot alle 3,25 mm sisältävät yhden varapuikon kuudentena puikkona. Pyöröpuikolla neuleen paino jakautuu tasaisemmin kuin suorilla, pitkillä puikoilla, mikä tekee pyöröillä neulomisesta ergonomisempaa. Puikkojen materiaaliksi voit valita lämpimän ja kevyen puun, luistavan ja kestävän metallin tai vaikka hiilikuitupuikot, joissa yhdistyvät keveys, kestävyys ja mukavuus.

Next

TitiTyy Online Yarn Shop

drops langat

Lyhyet 15 cm sukkapuikot ovat kokeilemisen arvoiset, kun neulot pääasiassa sukkia ja lapasia. Materiaalissa on valinnanvaraa: ovat bambua luistavammat ja jäykemmät, kestävät ja sopivat erinomaisesti pitsiin ja palmikoihin, kevyet ja kestävät on helppo löytää puikkokotelosta iloisten värien avulla. Pitkien suorien puikkojen vaihtaminen pyöröpuikkoihin lisää usein neulemukavuutta, kun työ lepää tasaisesti sylissä sen sijaan, että neuletta kannattelee pääasiassa yhden puikon varassa kämmenen lihaksilla. Voit ostaa pyöröpuikon kärkiä ja erikseen, jolloin saat helposti työhön sen mittaisen pyöröpuikon kuin tarvitset, ilman että sinun täytyy ostaa saman koon puikkoja monessa eri pituudessa. Yli 80 euron tilaukset toimitamme ilman toimituskuluja.

Next

Liljan Lankakauppa

drops langat

Tuotteet postitetaan, kun maksusuoritus näkyy tilillämme. Knitpron kolmen vuoden takuu: Knitpro lupaa tuotteilleen 3 vuoden takuun. Voit myös tilata puhelimitse 044-763 2320 palvelemme puhelimitse ma-pe klo 11-17 ja la 11-14. Uudenlaiset voit taivuttaa juuri haluamaasi muotoon. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Next

Drops Design Air

drops langat

Mikäli haluat paketin kotiin toimitettuna lisämaksu on 6 euroa. Nämä ehdot ovat voimassa mikäli ostaja ja Lankaidea eivät ole sopineet muita ehtoja. Pyöröpuikot ovat kätevät ja ergonomiset neulepuikot kaikkeen neulontaan. Lomien ja juhlapyhien mahdollisesti aiheuttamista viiveistä ilmoitamme erikseen. Täältä löydät TitiTyyn myynnissä olevat virkkaus- ja neuleohjee t, paljon ohjevihkoja eri valmistajilta sekä ilmaiseksi ladattavat ohjeet. Huomioithan, että emme pysty muuttamaan jälkikäteen jo valittua automaattia.

Next

TitiTyy Online Yarn Shop

drops langat

Lankavalikoimassamme on satoja kauniita värisävyjä, jotka olemme ideoineet yhdistellen niin pohjoisen luonnon tarjoamia väri-inspiraatioita kuin myös maailman muodin teemoja. Lisää ohje ja siihen kuuluvat Fibre Co:n langat ostoskoriisi ja tilaat tuotteet. Korvaamme vialliset Knitpron tuotteet, mutta emme niiden vaihtamisesta aiheutuneita toimituskuluja, mikäli vika on ilmennyt yli 6 kuukauden kuluttua ostohetkestä. Puikkomieltymyksiä on joka lähtöön: lempipuikot voivat olla sukkapuikot tai pyöröpuikot, joku taas pitää perinteisistä suorista puikoista. Maksutapana on myös ennakkomaksu tilisiirrolla sekä lasku ja osamaksu. Muhkeiden palmikoiden neulomisen apuna on hyvä olla palmikkopuikko.

Next

DROPS Alpaca ‚ÄĒ ALLIVILLA

drops langat

Pyöröpuikkoja ja sukkapuikkoja sekä virkkuukoukkuja on saatavilla setteinä, joista löydät yleisimmät puikko- tai koukkukoot pakattuna käteviin koteloihin. Tilauksen paino on oltava alle 5 kg. Selvästi katkenneita puikkoja ja koukkuja takuu ei valitettavasti korvaa. Ilmoituksen jälkeen sinulla on 14 päivää aikaa palauttaa tuote tai tuote-erä. Jos haluat ostaa pelkän ohjeen, osta se suoraan. Lähetämme ohjeen sinulle sähköpostitse, kun olemme käsitelleet tilauksesi.

Next

Laadukas lankakauppa verkossa ja Tampereella

drops langat

Lanka sopii erinomaisesti asusteisiin, huiveihin, puseroihin ja jakkuihin, sekä tietenkin Skappel-tyylisiin neuleisiin. Sweater Stone -nypynpoistokivi on jokajouluinen lahjasuosikki. Korvaamme vain Lankaideasta ostetut tuotteet, joten pyydämme vahvistamaan ostopaikan -ja hetken joko tilausvahvistuksella tai kuitilla. Laadukkaat välineet tekevät harrastuksesta kuin harrastuksesta nautinnollisempaa. TitiTyyn valikoimasta löydät suosikkimme Knit Pron kauniit puu- ja metallipuikot, Prymin ergonomisia neulepuikkoja sekä suursuosiossa olevat huippulaatuiset ChiaoGoon neulepuikot. Kun haluat noutaa pakettisi postin pakettiautomaatista, valitse haluamasi pakettiautomaatti sen jälkeen, kun olet ensin täyttänyt osoitetietosi.

Next

TitiTyy Online Yarn Shop

drops langat

The Fibre Co:n mallistojen neuleohjeita on saatavilla ilmaiseksi ohjeeseen sopivien Fibre Co:n lankojen oston yhteydessä! Mikäli tuote on vahingoittunut kuljetuksessa, tee reklamaatio välittömästi kuljetusyhtiön edustajalle. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Tässä tapauksessa vaihdettava tuote tulee lähettää palautuskuoren ja postimerkin kera vaihdettavaksi. Katso myös erikseen alla olevat ohjeet puikko-ja koukkureklamaatioihin. Lankaa on todella helppoa työstää ja jälki on siistiä. Voit myös noutaa maksetun tilauksesi liikkeestämme, osoite Aleksanterinkatu 35 käynti Otavalankadun puolelta. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet.

Next

Liljan Lankakauppa

drops langat

Mikäli tilauksestasi unohtui jotakin tai haluat tehdä lisätilauksen, tilaukset voidaan yhdistää, mikäli aiempaa tilausta ei ole vielä postitettu. Löydät meiltä myös kätevät vaihtopäät ja kaapelit, joita yhdistelemällä saat työhösi aina sopivan mittaisen puikon. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois. Knit Prolta löydät koivuisia, hiilikuituisia sekä metallisia pyöröpuikon kärkiä. Knit Pron kaapelit ovat joustavaa muovia, ja sopivat myös magic looppaukseen. Kokeile myös ergonomisia suosikkeja, sekä uusia! Kaapelin päihin voi ruuvata siksi aikaa tulpat tai stopparit, jolloin silmukat eivät karkaa. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää voimassa olevan ja virheettömän sähköpostiosoitteen antamista tilauksen yhteydessä.

Next

TitiTyy Online Yarn Shop

drops langat

Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Neuleiden pesuaineita, pingotusalusta, pingotusraudat ja T-neulat, joilla on kätevä pingottaa isokin pitsihuivi tai neule mittoihinsa. Emme vastaa verkkokaupan sivuilla mahdollisesti olevista virheellisistä hinta-ja varastotiedoista. Selvästi katkenneet puikot ja puikkokoon ilmaisevan painatuksen haalistuminen eivät kuulu takuun piiriin. Kevään 2020 langat tulevat verkkokaupan ja jälleenmyyjiemme valikoimiin joulun jälkeen. .

Next