Elkjop julekalender. Fotojulekalendere til alle 2019-11-29

Vinterbro: Offisielt nettsted til kjøpesenteret i Vinterbro

elkjop julekalender

Som du ser, er det rakt og enkelt å lage en personlig julekalender til en du er glad i. Med Elkjøp Fotoservice er det ingen sak å lage flotte, anvendelige og unike julegaver Det er raskt og enkelt å designe noe helt spesielt til noen du er glad i. Og du, husk: - Vi har - Bestill varer på nett før - Du kan bestille varer via , for en litt mindre stressende jul! Med ditt eget bilde eller logo på forsiden og deilig Ferrero®-sjokolade inni kan du imponere og glede hele julen gjennom. I tillegg til små godteposer og sjokolader, kan du for eksempel putte i små kremer og parfymer, smykker, hobbytilbehør, leker og små hilsener, gåter, gavekort eller hjemmelagde ting i. Fortvivl ikke; hos Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom et stort utvalg af julekalendere med lekker sjokolade — se de mange mulighetene.

Next

Julekalendere med bilde og dine egne gaver

elkjop julekalender

Med Elkjøp Fotposervice kan du bruke bildene dine av hunden i en flott , i en eller som motiv for årets. Der kan du også se våre mange andre flotte fotoprodukter som vil være perfekte julegaver til besteforeldre og andre du er glad i. Prøv istedet en annerledes julekalender som du selv kan fylle med pakker og godteri eller små julehilsner. Sjekk Elkjøps store utvalg af , hvor du kan velge ditt eget motiv til en rekke flotte, anvendelige og morsomme produkter. Vi i Elkjøp vil gjøre det vi kan for å gi deg en stressfri jul.

Next

Julekalendere med bilde og dine egne gaver

elkjop julekalender

Det er morsomt for barna å få lov til å være med og det er en god måte å knytte bånd mellom barna og hunden. Mangler du flere ideer til julegaver kan du sjekke Elkjøp Fotoservice sitt store utvalg av fotogaver og fotoprodukter. Med en har du mulighet for å gi en annerledes gave til den nærmeste familie og venner. Det er en flott og anvendelig gave, som vil bli sett og verdsatt hele året. På den måten kan du gjøre julekalenderen veldig personlig og omtenksom, uten å bruke masse penger på gaver. Det er , så er du ikke helt fornøyd med resultatet av julekortet kan du få laget nye, eller få pengene tilbake. Du kan også forevige yndlingsturene deres sammen med en fantastisk , som kan fylles med bilder og videoer fra tiden dere har tilbrakt sammen.

Next

Mer enn bare gaver; gavetips, informasjon om postens frist, inspirerende artikkler og nyttig informasjon

elkjop julekalender

Elkjøp Fotoservice sin fyll-selv julekalender er derfor den søteste og mest omtenksomme pakkekalenderen du kan gi, da den er personlig både inni og utenpå. Hos Elkjøp Fotoservice kan du velge mellom forskjellige typer kort, så du kan få sendt det helt perfekte julekortet. Du kan blant annet lage flotte gaver med et bilde av barna dine som motiv til besteforeldre og andre familiemedlemmer. Du kan velge mellom forskjellige modeller og selv bestemme hvilket bilde som skal pryde telefonen. På den måten tenker de på deg hver gang de drikker kaffe eller te, enten det er hjemme eller på jobben. Med en fyll-selv-julekalender kan du skjemme bort vovsen med dens yndlingsgodbiter.

Next

Fotojulekalendere til alle

elkjop julekalender

Hvorfor ikke gi en personlig og dekorativ gave som bringer et smil om munnen hele året rundt? Vi garanterer at det vil bli tenkt søte tanker om deg hver dag, når en ny luke åpnes. Du kan ringe til oss på telefon 23 96 25 96 eller sende oss en mail. Vi har produktet, du tilføyer verdien Husk at også årets julegaver kan komme fra Elkjøp Fotoservice. Vi trykker motivet ditt i fantastiske farger på den silkematte forsiden av kalenderen. Med bildet ditt som motiv kan du også bruke den som gave til ansatte eller kunder som vil oppleve julekalenderen som både morsom og unik og som et profesjonelt kvalitetsprodukt. Du kan også bruke kalenderen som en hyggelig hilsen fra barna til besteforeldre deres, ved at få dem til å tegne og lage små gaver som de kan gjemme inni kalenderen. Elkjøp Fotoservice sitt store utvalg av veggbilder og fotolerreter kommer alle med , så du får pengene tilbake eller mulighet for å lage et nytt hvis du ikke er fornøyd med resultatet.

Next

Vinterbro: Offisielt nettsted til kjøpesenteret i Vinterbro

elkjop julekalender

Kun fantasien din setter grenser. Denne sjokoladejulekalenderen er det perfekte valget som en gave til ansatte, kunder eller samarbeidspartnere, da du selv kan velge bildet eller logoen som utgjør motivet, så passer det til virksomhetens image. Denne julekalenderen fra Elkjøp Fotoservice kan også brukes som gave til besteforeldre fra barnebarna. La eventuelt barna få åpne julekalenderen til hunden - det er jo vanskelig å åpne lukene når man har små poter. På den måten blir det ingen sure miner når du gir et fotokunstverk i julegave. På den måten får garantert flotte julegaver som vil gjøre hele familien glad. All den viktige informasjon om Elkjøp i julen Så er julen her igjen og tiden er inne for å finne den perfekte julegaven.

Next

Mer enn bare gaver; gavetips, informasjon om postens frist, inspirerende artikkler og nyttig informasjon

elkjop julekalender

Dette kan være et bilde av familien, av et kjæledyr, et fotballag, en popstjerne eller kanskje av selveste julenissen. Det er en personlig og romantisk gave som i mange år vil kunne brukes til å se tilbake på deres liv sammen. Eller ønsker du ikke å bruke penger på upersonlige og unyttige gaver i ferdigkjøpte pakkekalendere? Det er derfor den perfekte firmagave som både taler til magen og hjernen. Sjokoladejulekalender med ditt eget bilde En er en hit for godtemomser og nå kan du kombinere søte minner med deilig sjokolade. Med ditt eget bilde på forsiden og dine egne pakker inni er det helt klart den mest personlige julekalenderen du kan gi.

Next

Julekalendere med bilde og dine egne gaver

elkjop julekalender

Begge med ditt eget bilde som motiv i flotte, klare farger. Gi et mobilcover med en helt spesiell og personlig look, som gleder hver gang man kikker på det. Du kan for eksempel få barna dine til å lage små gaver eller tegninger som de kan plassere i kalenderen. Og synes barna dine at det er morsomt å se deres eget bilde på julekalenderen? På denne måten blir det et felles prosjekt å lage denne julekalenderen til besteforeldrene og det gir barna mulighet for å være kreative. Julekalenderne er perfekte gaver til for eksempel barn, famile, besteforeldre, venner eller som firmagaver til ansatte og kunder. Har du en godtemoms i familien som absolutt må ha sin daglige dose sjokolade? Du kan for eksempel skrive små søte beskjeder eller gi hjemmelagde gavekort som kan gjemmes i julekalenderen, istedet for pakker. Du kan dekorere forsiden med et bilde av barna eller hele familien eller til og med få barna til å lage en tegning, som du kan scanne inn og bruke istedet.

Next

Julekalendere med bilde og dine egne gaver

elkjop julekalender

Med denne fotokalenderen kan du velge 25 bilder som underholder og vekker glede hver dag. Med denne julekalenderen fra Elkjøp Fotoservice kan du velge motivet på kalenderen, så det passer perfekt til din lille juleengel. Med en fotojulekalender kan du bruke noen av de mange bildene du har tatt og dele dem med noen du elsker. På den måten kan du inkludere din lodne venn i julehilsner og gaver, på lik linje med resten av familien. La deg inspirere av vårt store utvalg av julekalendere og andre fotoprodukter som vil være perfekte som gaver til forskellige personer i livet ditt. Det er en helt unik og anvendelig måte å få forretningen din inn i en morsom og anderledes markedsføring. Det vil garantert slå godt an og det vil kanskje også gi deg en del bonuspoeng på kjærestefronten i lang tid etter jul også.

Next

Vinterbro: Offisielt nettsted til kjøpesenteret i Vinterbro

elkjop julekalender

Så sikrer vi at du ikke mister julehumøret, uansett hva. Du kan dekorere det med dine egne bilder, logoer og hilsener, og du kan velge mellom våre mange forskjellige effekter og trykk som gjør julekortet ditt helt unikt. Den vil garantert glede i mange år fremover. Med Elkjøp Fotoservice kan du dekorere julekalenderen med ditt eget bilde og med en julehilsen, så hver dag blir litt ekstra spesiell når en ny luke skal åpnes. Fotogaver Står du og mangler en liten ekstra julegave eller en ting til julekalenderen? På den måten håper vi gaven blir 100% suksess og at du blir 100% fornøyd! Med vår Fyll-selv-kalender kan du gi familie og venner små personlige gaver i desember. Julekalender med bilder og rom til dine egne pakker Med en med ditt eget bilde på forsiden kan du velge hvilke pakker eller overraskelser som skal gjemme seg bak hver luke. På den måten kan du gjøre et felles minne til et ekte kunstverk.

Next