Eurajoen kierrätyskeskus. Kierrätyskeskus ihan huippupaikka. 2019-11-30

Kotihoito

eurajoen kierrätyskeskus

Hankkeen muina osatoimijoina ovat Eura, Turku, Salo, Somero, sosiaalinen yritys Taitokunto Oy, Vates -säätiö sekä Työterveyslaitos. Sosiaaliohjaajan tehtävänä on sosiaalisen tuen, neuvonnan ja ohjauksen antaminen asiakkaiden ongelmatilanteissa. Kierrätyskeskus on elokuusta 2015 lähtien ollut avoinna ma—ke kello 9—15, torstaisin 10—18 ja perjantaisin 9—14. Vanhuspalvelut tuotetaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa olemassa olevilla voimavaroilla asiakaslähtöisesti, turvallisesti, tasapuolisesti ja ikäihmisten omatoimisuutta tukien. Vanhustenhuollon tehtäväalueesta vastaa vanhustyön johtaja Jaana Tuokkola. Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Next

Ikääntyminen ja vanhuspalvelut

eurajoen kierrätyskeskus

Avoinna ti ja ke klo 9—13 sekä to klo 9—17. Toimii Eurajoen teollisuusalueella osoitteessa Yrittäjäntie 6. . Tähän mennessä keskukseen tuodut tavarat ovat olleet päällisin puolin hyvässä kunnossa. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että. Lisätietoja: Kierrätyskeskukseen työhön ohjaudutaan sosiaalitoimiston kautta: projektityöntekijä Virpi Kallio Sosiaaliohjaaja Johanna Löppönen virpi. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

Next

Ikääntyminen ja vanhuspalvelut

eurajoen kierrätyskeskus

Kierrätyskeskuksella on jo nyt omat Facebook-sivut, ja puhetta on ollut myös nettisivujen julkaisemisesta. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Ulvilassa ja porissa kiskovat hintoja. Ilmaista on myös harjavallan, nakkilan ja kokemäen kierrätyskeskuksissa. Sosiaaliohjaajan ensisijainen sijoituspaikka on aikuisten työpajana toimiva Eurajoen Kierrätyskeskus, jossa sosiaaliohjaaja on vastuutyöntekijänä. Etsimme joko ilmaista tavaraa tai jotain minkä saa vaihtotavaraa vastaan…Mies on sairaseläkkeellä ja itse haen kuntoutustukea ja joudumme hankkimaan kaikki vaatteet, kenhät, astiat, kodin elektroniikan ja kodin tekstiilit sekä huonekalut uudestaan.

Next

Harjavallan kierrätyskeskus

eurajoen kierrätyskeskus

Vanhuspalvelut auttavat ikäihmisiä arjen sujumisessa. Kierrätyskeskuksessa ei vastaanoteta kodinkoneita tai muita sähkölaitteita, eikä vaatteita. Kotipalvelu auttaa selviytymään jokapäiväisistä toiminnoista silloin, kun henkilö ei selviydy niistä omatoimisesti tai läheistensä avulla. Kallio kuitenkin lupaa, että aukioloaikoja laajennetaan jo marraskuussa siten, että keskus on voi palvella myös maanantaisin ja perjantaisin. Osahankkeita yhdistävänä tekijänä on tavoite löytää keinoja ihmisten työ- ja toimintakyvyn tukemiseen. Kuntoutuksen tarpeen arvioinnissa otetaan oman kunnan käytössä olevat terveydenhuollon ja sairaanhoidon resurssit tarkasteluun.

Next

Ikääntyminen ja vanhuspalvelut

eurajoen kierrätyskeskus

Hoito- ja palvelusuunnitelma tarkistetaan asiakkaan tilanteen muututtua. Etsi kierrätyskeskusta hakusanalla Etsi Kokemäen kierrätyskeskus Alla näkyvän esittelysivun tiedot, kuten aukioloajat, perustuvat kierrätyskeskusta hoitavan tahon julkaisemiin tietoihin ja niiden aukioloissa voi olla poikkeuksia esimerkiksi pyhäpäivän johdosta. Myös astiat, lamput ja esimerkiksi kukkaruukut kiertävät nopeasti. Arvosanaa ei näytetä julkisesti, mutta sen avulla lasketaan annettujen pisteiden keskiarvo. Pyrimme tarkastamaan tavaran toimivuuden ja käyttökelpoisuuden tuodessa. .

Next

Sosiaaliohjaajan toimi

eurajoen kierrätyskeskus

Kierrätyskeskuksessa kierrätetään huonekaluja, vaatteita, astioita, kodin käyttötavaroita, muttei kodinkoneita eikä sähkölaitteita. Puhelinnumero on 044 312 4937. Muutimme juuri Jalasjärvelle ja omaa omaisuutta meillä ei ole sillä vanhaan asuntomme murtauduttiin. Sen vuoksi on syytä, mikäli nettisivun osoite on ilmoitettu, vilkaista aukiolot myös kierrätyskeskuksen sivuilta. Kysynkin siis että myyttekö ainoastaan tavaraanne? Projektityöntekijä Virpi Kallion mukaan kierrätyskeskuksen toimintaa kehitetään jatkuvasti.

Next

Kokemäen kierrätyskeskus

eurajoen kierrätyskeskus

Lisätietoja: Johanna Kivimäki kotipalveluohjaaja puh. Eurajoen kunnan omistamassa hallissa Yrittäjäntie 6:ssa sijaitseva kierrätyskeskus on avoinna toistaiseksi tiistaina ja keskiviikkona kello 9—13 sekä torstaina kello 9—17. Avoinna ma—pe kello 10—18 ja suljettu viikonloppuisin. Kommentoitaessa julkaisua Kokemäen kierrätyskeskus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että. Laittakaapas varausjärjestelmä kuntoon, ettei asiakkaille tule hukkareissuja ja pahaa mieltä! Kierrätyskeskuksen aukiolo kannattaa tarkistaa puhelinsoitolla tai sähköpostitse.

Next

Kierrätyskeskus ja PARTY

eurajoen kierrätyskeskus

Olen käynyt ja vaatteet pestään ja siisteimmässä kunnossa paikka muutenkin satakunnan alueella. Pääasiallisena kohderyhmänä on yli 25 -vuotiaat pitkäaikaistyöttömät. Toimipisteessä selvitetään myös työttömien henkilöiden jatkomahdollisuuksia: työ, koulutus, eläke ym. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle. Kallio muistuttaa, että kierrätyskeskuksesta haettuja tavaroita ei ole tarkoitus myydä eteenpäin missään nettihuutokaupoissa tai kirppareilla. Eipä järkeä ottaa maksu paikkaa jos jotain nyt muka sieltä sattuu löytymään kirpparille rikastuttaa vain kirppareiden pitäjiä. Sosiaaliohjaaja osallistuu työllistymisen tukitoimien suunnitteluun, kehittämiseen ja toteuttamiseen yhdessä asiakkaiden, aikuissosiaalityön sosiaaliohjaajien sekä muiden toimijatahojen kanssa.

Next

Kierrätyskeskus ja PARTY

eurajoen kierrätyskeskus

Tässä tapauksessa vaikuttaa siltä, että. Keskuksen puhelinnumero on 02 674 6339. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti. Kierrätyskeskukseen voi tuoda esimerkiksi käyttökelpoisia ja ehjiä kodin tavaroita, kuten huonekaluja, astioita ja kirjoja, myös vaatteita ja kenkiä sekä polkupyöriä. Vastaanottaa hyväkuntoista kodin ja toimiston irtainta, ei kuitenkaan vaatteita. Puhelinnumero aukioloaikoina: 044 312 4937 www.

Next