Europeiske reiseforsikring kontakt. Reiseforsikring med avbestillingsforsikring 2019-12-04

Kontakt os

europeiske reiseforsikring kontakt

Da kan du finne ut om du vil være dekket dersom noe skjer når du er på reise. Sørg derfor for best mulig vaksinering. Hvilket kjennemerke har du på din koffert? Videre erstattes utgifter som skyldes uventet akutt forverring av kronisk lidelse. Egenandel er 1000 kroner per gjenstand. Hvilke årsaker som gir rett til erstatning, finner du i punkt 2. Storbyferie i Roma i vår? Ring oss på +47 21 49 50 00, så hjelper vi deg. Viktig å vite om reiseforsikring: Streik er en arbeidskonflikt, og reiseforsikringen dekker ikke dette.

Next

Markedets bedste rejseforsikring

europeiske reiseforsikring kontakt

Vi er klare til å hjelpe deg. Regionale skadekontor i alle verdensdeler, sikrer at du får riktig hjelp der du befinner deg. Streik er en konflikt mellom parter i arbeidslivet, og dette er ikke del av reiseforsikringen din. Blir du utsatt for tyveri eller skade på bagasjen din erstatter vi tapet. Følg med på utviklingen her. Her er gode råd for at ferien skal bli fin.

Next

Reiseforsikring med avbestillingsforsikring

europeiske reiseforsikring kontakt

Hvis du skal på reise, må. Vi anbefaler å søke råd hos lege eller jordmor hvis du skal på utenlandsreise. Ta gjerne også en legesjekk før du reiser, og ta din sykdom med i betraktningen når du velger reisemål. Dekning i reiseforsikringene for enkeltpersoner Dette er forsikringsselskapenes avbestillingsdekning som ligger i reiseforsikringen. Vi føler med dem som er skadet og med dem som nå leter etter sine kjære og opplever frykt og usikkerhet. De fleste kontakter oss for å få hjelp til å evakuere til andre steder. Flyselskapet Emirates, som flyr mange nordmenn til Sri Lanka, tilbyr nå at reisende både ombooker og avbestiller sine billetter etter de voldsomme terrorangrepene i landet.

Next

Helårs reiseforsikring

europeiske reiseforsikring kontakt

I tillegg dekker den flere typer skader. Ved flerlinger eller blødning tidligere i graviditeten, bør lengre reiser generelt unngås. Din forsikring i tilknytning til kortet fortsetter som før. Medisiner bør ligge i håndbagasjen, og husk legeerklæring for reseptbelagte medisiner. I andre tilfeller koster det mye mindre. Er du usikker, anbefaler vi at du tar som viser om forsikringen vil være gyldig. Les mer om vaksiner på og kontakt ditt nærmeste vaksinasjonskontor i god tid før avreise.

Next

Reise

europeiske reiseforsikring kontakt

For familie er det begrenset til en totalsum per person, eller samlet. Helsetelefon holder åpent hele døgnet, ring +47 21 49 50 00. Forsikringen dekker utgifter til innhenting av reiserute og overnatting ved forsinkelse. Mange flyreisende utstyrer bager og kofferter med spesielle kjennetegn for at de skal være enklere å finne igjen ved bagasjebåndet. Europeiske Reiseforsikring er spesialist på reiseforsikring i Norge.

Next

Meld skade

europeiske reiseforsikring kontakt

Vi anbefaler deg å laste ned før du reiser og hente ditt digitale reisekort. Hvert år forsikrer vi over en million nordmenn på reise. Ønsker du å legge til avbestillingsforsikring på en enkeltreiseforsikring du allerede har bestilt, kan du kontakte oss via chat eller e-post, eller ringe oss på 21 49 50 00. Kontakt oss for råd om tilleggsforsikring for din reiseforsikring på 21 49 50 00. Enkelte sykdommer som kan gi fosterskader, så som Toksoplasmose, forekommer hyppigere i utlandet. Hva menes egentlig med barn? Be legen om et engelsk notat som beskriver dine sykdommer og medisiner. Her er det viktig at reiseforsikringen passer ditt reisemønster.

Next

Reise

europeiske reiseforsikring kontakt

Himmelfart samt dagen efter, 2. Andre avbestillingsforsikringer Du kan få avbestillingsforsikringer annet enn på helårs reiseforsikringer. Er du usikker, anbefaler vi at du tar som viser om forsikringen vil være gyldig på reisen. Små barn blir oftere syke enn voksne. Grunnene kan deles inn i to: 1.

Next

Enkeltreiseforsikring

europeiske reiseforsikring kontakt

Sykehus i Spania har funnet et smutthull i loven, som gjør at pasienter må betale - selv om de er innlagt på offentlige sykehus. Her får du vite litt om hvilke regler som gjelder. Du og eiendelene dine er forsikret, enten du er på dagstur, eller på reiser inntil 120 dager. Forsikringen gjelder ved akutt og uventet sykdom, men forverring av eksisterende sykdommer er unntatt. Reiseforsikring Fra og med 1.

Next

Europeiske Reiseforsikring, Oslo (2019)

europeiske reiseforsikring kontakt

Hvis du er i kontakt med våre reisende som er der nede, så overbring gjerne disse beskjedene på telefon til dem det gjelder. Super helårs reiseforsikring tilbyr fra 60 til 180 dager reiselengde. Dette dekker reiseforsikringen Super Standard Blir du syk eller utsatt for en ulykke på reisen dekker vi behandling, sykeopphold og hjemreise uansett kostnad. Derfor må du kontakte flyselskapet ditt og få hjelp med ombooking og nye billetter og også overnattingsutgifter, hvis du skulle være så uheldig å ikke komme videre i dag. Ring oss på 21495000, vi er klare til å hjelpe deg. Det er imidlertid én merking forsikringsselskapene advarer sterkt mot. Hvis du har reiseforsikring hos oss og lurer på hvor dette står omtalt, kan du lese mer her, streik står i punkt 1.

Next

Kundeservice for bedrifter

europeiske reiseforsikring kontakt

Kortinnehaver må være bosatt i Norden, og være medlem av Folketrygden eller tilsvarende ordning i det nordiske hjemlandet. Dette kan passe for noen som har et enkelt reisemønster personer som strengt tatt ikke trenger en helårsreiseforsikring. Det er forskjeller mellom reiseforsikringene når det gjelder hvilke grunner som gjør av avbestillingsforsikringen trer i kraft. Flere og flere reiser til arktiske strøk, og Svalbard er et av de mest populære for nordmenn. Før, under og etter reisen. Norwegian-problemene rammer flere tusen passasjerer onsdag.

Next