Europris hundebur. Kaninforum • Se emne 2019-11-29

Kaninforum • Se emne

europris hundebur

Tror jeg brukte bortimot 2000 tilsammen med maling og alt da jeg bygget bur selv, men riktignok får du glatt et selvbygget bur for to kaniner til denne prisen, mens et digert hundebur muligens egner seg best for en kanin bare. Kollektionen byder på alt fra skåle og kradsetræer til hundekurve og —sofaer. De endet i to slike sånne bur. Det kan være lurt å bla gjennom hele tråden med diskusjon og bilder 4 sider , der ligger det en del eksempler. Ikea har netop lanceret en kollektion til hunde og katte. Men jeg skal dra på Europris kanskje idag? Syntes også det virket litt lite med et stort hundebur for to kaniner, så på linken Luna viste, og der var det mange som hadde to stk i et stort hundebur. Ser også at noen bruker avis, pledd o.

Next

Ikeas nye kollektion til hund og kat

europris hundebur

Jeg har to stykker, skal sette de sammen snart. Jeg personlig ville nok heller valgt et stort hundebur fremfor et selvbygget igjen, ettersom hundeburene har plastikkbunn og er sammenleggbare. Måtte vel opp i 1000-1500 for de aller største, men tror ikke det blir så mye billigere å bygge selv. For det første kan du gjøre brukt-kupp på hundebur, og for det andre mener jeg å huske at noen av de beste prisene jeg fant lå ute der via annonser fra nettbutikkene. Husker ikke i farta hvilke som hadde hva, men jeg søkte rundt på dette en gang tidligere, og fant ganske ålreite priser på de store burene.

Next

Hundeutstyr

europris hundebur

De bare løsner og sånn Jeg legger inn bilde av bingen når den blir helt ferdig her, btw. Kan jo spørre, da kan jeg jo ha henne på rommet uten at hun tisser i senga og jeg kan lage etarser i det :P Hehe, jeg har ikke noe annent å gjøre idag så kanskje xD Men, hva bruker man i bunnen? Du kan besøke bloggen hennes. Det skader nok heller ikke å ha det ganske bart. . Det virker som en veldig smart løsning synes jeg så da tenkte jeg at jeg kunne legge det til som et tips her. Det er også tak over.

Next

Ikeas nye kollektion til hund og kat

europris hundebur

Kaninsikre bolig og ellers diverse smarte løsninger og nyttig kaninutstyr Jeg har sett at det er mange på Rabbits United britisk forum som bruker hundebur til kaninene sine og lager hyller inni. På grunn av min manglende fantasi, bygde jeg det omtrent helt likt som Silje. Syntes buret er alt for lite, men vet ikke om det finnes større, til en god pris. I sommer da jeg jobbet på et dyrepensjonat for hunder og katter. Venter også på SiljeH sin oppskrift på å lage et hjemmelaget bur. Tenkte å bruke det største, og bygge litt i høyden.

Next

Hundeutstyr

europris hundebur

Desværre bliver de fine ting endnu ikke sat til salg i Danmark. Bunnen har min snille pappa laget av en stor plastikk-plate, med kanter rundt. Nyt til de firbenede venner Der er godt nyt til alle os med små pelsede venner. Noen bruker teppeprøver stivt teppe og det virker ganske smart hvis kaninen er renslig. Jeg husker jo ikke i farten her hvor mange kaniner du hadde og evt om de står sammen.

Next

Hundeutstyr

europris hundebur

Jeg kjøpte slik som Silje har på onsdag. Tror dessverre ikke man får det i Norge, men er fin inspirasjon! Ender nok med at jeg bygger selv ja. De brukte det som vanlig innebur men bare med plastik i bunn og så spon. Og disse utkonkurrerer som regel hundebur løsningen. Bliver kollektionen en succes udenfor Danmarks grænser, er det muligt, den også bliver tilgængelig her til lands eller i Sverige og Tyskland, hvor de også fortsat må væbne sig med tålmodighed.

Next

Ikeas nye kollektion til hund og kat

europris hundebur

Link til Imazo's katalog: Han har en pute i 2. De målene er for lite til to kaniner i hvertfall, enig? Er litt lei av de kompostbingene Vurderer også og bygge bur selv. Lar man det bare stå en do der også bart eller skal det være noe pledd eller matte? Selve buret er helt løst, så man kan bare løfte det opp om platen trenger å vaskes. Underlag tror jeg må komme litt an på kaninen og hvor renslig den er. Kanskje det er muligheter for og sette to stk sammen? De billigste hundeburene finner du på enkelte nettbutikker, har jeg inntrykk av. Nå har jeg Storm på verandaen i kompostbinge bor i 2etg.

Next

Hundeutstyr

europris hundebur

Har merket at de fleste dyrebutikker faktisk er behjelpelige med å bestille inn store kainbur fra Imazo om man spør. Har man derimot råd til et kjempe stort hundebur vil det kanskje lønne seg i stedet for å kjøpe et stort bur fra butikk. Tips: Våre Forfatteren av Den Store Kaninboka, Marit Emilie Buseth, som var med på å starte kanin. I alt består kollektionen, der har fået navnet Lurvig, af 55 ting til hunde og katte. Og spon er i hvert fall utelukket siden det ikke er kanter her, men jeg liker ikke spon uansett jeg da.

Next

Ikeas nye kollektion til hund og kat

europris hundebur

De var veldig fine, men de dingsene man fester sammen veggene med, var litt dumme. Bygger man selv er de ofte ikke sammenleggbare og vil gjerne også veie et halvt tonn. Hvis den ikke er renslig ville jeg nok funnet noe stivt plastunderlag. Men jeg vil gjerne ha stor nok plass, pluss litt ekstra til kaninene mine. Onkelen min bor i nærheten har jo et sånt hundebur som er for lite for en stor hann. . .

Next

Kaninforum • Se emne

europris hundebur

. . . . . . .

Next