Eurovaalit 2020 ehdokkaat vihreät. Valtuuskunnan puheenjohtajaehdokkaat 2019-12-03

Vinkkaa ehdokasta!

eurovaalit 2020 ehdokkaat vihreät

Olen kokenut kutsumusta vihre√§n liikkeen teht√§viin jo kymmenen vuoden ajan ja nyt haluan ottaa hoitaakseni yhden puolueen t√§rkeimmist√§ teht√§vist√§, valtuuskunnan johtamisen. Seuraa¬≠vat vaalit toimi¬≠te¬≠taan vuonna 2019. Kullakin j√§senvaltiolla on voinut olla enint√§√§n 96, mutta v√§hint√§√§n kuusi j√§sent√§. Varsinaisena vaalip√§iv√§n√§ √§√§nioikeutettu saa √§√§nest√§√§ kello 9‚ÄĒ20 vain siin√§ √§√§nestyspaikassa, joka on merkitty √§√§nioikeusrekisteriin ja √§√§nioikeutetulle postitettuun ilmoituskorttiin. T√§m√§ on Aamulehden T√§st√§ on kyse -artikkeli, joka kertoo pirkanmaalaisittain kaiken oleellisen eurovaaleista 2019.

Next

Vinkkaa ehdokasta!

eurovaalit 2020 ehdokkaat vihreät

Sasi on toimi­nut myös liikenne- ja vies­tin­tä­mi­nis­te­rinä sekä ulko­maan­kaup­pa­mi­nis­te­rinä. Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto on mukana rahoittamassa mm. Pari viime vuotta olen keskittynyt kuntapolitiikkaan Tampereella, jossa olen toiminut keväästä 2017 alkaen valtuustoryhmän puheenjohtajana. Koulu­tuk­sel­taan hän on filo­so­fian tohtori. Tulos: Kokoomus suurin, vihreät myös iso vaalivoittaja Eurovaalien tulos: Kokoomus 20,8% , vihreät 16% , sdp 14,6% , perussuomalaiset 13,8% , keskusta 13,5% , vasemmistoliitto 6,9 prosenttia , rkp 6,3% , kd 4,9% , muut 3,2%. Olen tohto­rio­pin­toja aloit­tava valtio­tie­tei­den mais­teri ja kokoo­mus­opis­ke­li­joi­den puheen­joh­taja.

Next

Suomen europarlamenttivaalit 2019

eurovaalit 2020 ehdokkaat vihreät

Minulla on siis erittäin laajasti kokemusta sekä vihreästä politiikasta että siitä äänestäjärajapinnasta, jossa vihreillä on paljon haasteita. Suurimman vertausluvun saaneet valitaan edustajiksi. Filosofian ylioppilas, yleisen kielitieteen opiskelija. Olen avoimesti homoseksuaali kirkkovaltuutettu ja vihreän valtuustoryhmän puheenjohtaja kaupungissa, jossa keskusta on edelleen valtapuolue. Haluan varmistaa elinympäristömme elinvoiman ja turvallisuuden myös silloin, kun lapsemme ovat aikuisia. Koulu­tuk­sel­taan Sasi on oikeus­tie­teen kandi­daatti ja diplo­mie­ko­nomi. Tarkastuslaskennan tulos tulee olla valmis seuraavana keskiviikkona kello 18.

Next

Helsingin Sanomien vaalikone

eurovaalit 2020 ehdokkaat vihreät

Vuoden 2014 eurovaalit Vuoden 2014 eurovaalien äänestysprosentti oli 42,61 prosenttia. Niistä on myös tärkeää sopia unionin tasolla, että säilyy tasainen pelikenttä. Piiri osallistuu kunnallisten, seudullisten ja maakunnan sekä valtakunnan asioiden edistämiseen esimerkiksi julkisten kannanottojen kautta yhteistyössä Pirkanmaan vihreiden poliitikkojen kanssa. Suomen pitää olla sovitteleva mutta samalla viedä ilmastopolitiikkaa nettonollan suuntaan. Nyt Vihreiden nuorten ja opiskelijoiden liitto sekä Lapin vihreät esittävät minua puoluevaltuuskunnan puheenjohtajan tärkeään ja vastuulliseen tehtävään. Vaalikoneeseen on torstaiaamuun mennessä vastannut 248 ehdokasta. Kiinnostaako sinua ehdokkuus Helsingin Vihreiden kuntavaalilistalla tai tiedätkö, kuka olisi hyvä ehdokas? Haasteet ovat yhteisiä koko maapallolle, muuttuva ilmasto ja uhkat luonnon monimuotoisuudelle eivät tunne valtioiden rajoja.

Next

Kirkkonummi, kuntavaalit 2017. Vihreiden ehdokkaat

eurovaalit 2020 ehdokkaat vihreät

Sinisten kannatus eduskuntavaaleissa jäi yhteen prosenttiin, eikä yksikään ehdokas päässyt läpi. Suomessa poliittinen keskustelu aiheesta on vasta herännyt. Puolueiden halukkuus ilmastotekoihin noudattaa vaalikoneen mukaan tuttua järjestystä. Valtuuskunnassa jokainen antaa omaa aikaansa yhteisen hyvän eteen, ja haluan että tämä on jokaiselle mahdollisimman palkitsevaa. Päätök­sen­teon tulee perus­tua faktoi­hin ja realis­miin, ei mutu-tuntu­maan. Harrastan poliittisen historian lukemista, ruoanlaittoa ja liikuntaa. Omaa lähipiiriä, kuntaa ja eduskuntaa laajemmin pääsemme kaikki vaikuttamaan toukokuussa järjestettävissä europarlamenttivaaleissa.

Next

Kirkkonummi, kuntavaalit 2017. Vihreiden ehdokkaat

eurovaalit 2020 ehdokkaat vihreät

Lentoveroa taas kannattaa yhteensä 55 prosenttia. Olen antanut aikaani, osaamistani ja intoani puolueelle jo vuodesta 2010. Siinä paikassa on kiinni vihreiden Alviina Alametsä. Ehdokashakemukset oli jätettävä Helsingin vaalipiirilautakunnalle viimeistään tiistaina 18. Koen, että kokemukseni ja tietämykseni niin vihreästä liikkeestä kuin politiikan vastuupaikoista on vahva. Myös vasemmistoliiton oli ehdolla vaaleissa, mutta hän ilmoitti, ettei ota paikkaa vastaan, jos tulee valituksi. Suomesta valit­ta­vien Euroo­pan parla­men­tin jäsen­ten määrä vuoden 2019 vaaleissa on 13.

Next

Pirkanmaan Vihreät

eurovaalit 2020 ehdokkaat vihreät

Meidän on kyettävä vastaamaan näihin haasteisiin. Heistä Stubb, Rehn, Väyrynen ja Terho ovat jättäneet paikkansa parlamentissa. Nyt haluan vaikut­taa Suomen asemaan unio­nissa. Olen toiminut puoluevaltuuskunnassa neljä vuotta, joista kaksi viimeisintä puoluevaltuuskunnan varapuheenjohtajana. On kohtuutonta, että mainoksen julkaisemisen jälkeen aika kuuluu törkypostausten vahtimiseen. Istuvista mepeistä uudelleen valittiin Pietikäinen, Virkkunen, Sarvamaa, Katainen, Kumpula-Natri, Hautala ja Torvalds. Lasketaan kunkin ryhmittymän puolue, vaaliliitto, valitsijayhdistys saama kokonaisäänimäärä.

Next

Ylen eurovaalikone on avattu: Ehdokkaat kannattavat lentoveroa mutta eivät autojen myyntikieltoja

eurovaalit 2020 ehdokkaat vihreät

Ett√§ pid√§mme esill√§ my√∂s maaseudun, pikkukaupunkien ja harvaan asutun Suomen asioita. Yle Uutisgrafiikka Polttomoottoriautojen myynnin kielt√§misest√§ on linjattu kansallisesti useissa Euroopan maissa. Vihreiss√§ olen toiminut vuodesta 2010. Levikkip√§√§llikk√∂, Euroopan alueiden komitean j√§sen. Keskeisint√§ minulle on yhdess√§ tekeminen, asiantuntevat linjaukset, avoin kommunikaatio ja moderni johtajuus. Kirkkonummesta lapsiyst√§v√§llinen kunta, tavoitteista k√§yt√§nn√∂n toimenpiteisiin! √Ą√§nest√§j√§t valitsevat kes√§n korvalla Suomen europarlamenttiedustajat, ja ehdokasasettelu on jo suurimmaksi osaksi valmis. Ohjelmavalmistelua on my√∂s resursoitava paremmin.

Next