Fastighetsbyrån hisingen. Fastighetsbyrån Eriksberg, Göteborg 2019-12-04

Fastighetsbyrån Eriksberg, Göteborg

fastighetsbyrån hisingen

Som mäklare är hon affärsmässig, professionell och förtroendegivande vilket skapar trygghet för båda parter under sin bostadsaffär. Man har dessutom tillgång till en mängd köpare och säljare som finns samlade i vårt mäklarsystem. We are very new in Sweden, and did not know what to expect. Mitt mål är att göra trygga affärer för både köpare och säljare. Erbjudande till Fastighetsbyråns kunder: En månadads gratis förvaring oavsett mängd magasinerat gods. Erbjöd sig inte att ta reda på svaret till frågor vi hade utan vi fick undersöka allt själva.

Next

Mäklare på Hisingen/Eriksberg

fastighetsbyrån hisingen

Ztorage erbjuder: - Gratis hemleverans av flyttkartonger - Bärhjälp och upphämtning av kartonger och andra föremål - Säker förvaring - Du betalar endast för de föremål du faktiskt förvarar. I fredags nu så sålde vi vår lägenhet på Norra Skeppspromenaden. Hans passion för yrket, affärer och möten med nya människor, kan han som få, konsten av att skapa de bästa förutsättningarna för en lyckad affär. Vi blev väldigt bra bemötta och kände stort förtroende för Christophe. Vi hjälper dig gärna med din nästa bostadsaffär! Without her help, we would have had so much more trouble.

Next

Christophe Humblot mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

fastighetsbyrån hisingen

Varje affär är unik och ett förtroende han värnar om. Om ni får nöjet att anlita honom så tveka inte : Almost all the real estate agents I've met have been a complete dick without any personal touch. Utöver detta ser hon till att alla på kontoret har datorer, mobiler och andra redskap för att lyckas i sin yrkesroll. Labinot var genom hela processen sakkunnig, vänlig och pålitlig. She made the process of purchasing much easier for us, and helped us get a loan. Jag blev imponerad av hans pedagogiska förmåga. Deras 700 Fixare är testade och certifierade och man får hjälp inom 24 timmar på en tid som man får generellt sett hjälp inom 72 timmar på en tid som passar dig, även på kvällar och helger.

Next

Fastighetsbyrån Hisingen på Gustav Daléngatan 1, Göteborg — HittaMäklare

fastighetsbyrån hisingen

Julia har på ett mycket engagerat och professionellt sätt hjälpt oss att sälja vår bostadsrätt på Eriksberg. Snart dags att flytta till ditt nya boende? Lisa strävar alltid efter högsta möjliga försäljningspris och att både säljare och köpare är nöjda och detta bidrar ofta till återkommande kunder. She was fantastic through the whole process. Denna extratjänst finns i nuläget enbart tillgänglig i Stockholmsområdet - i övriga delar av landet är tjänsteutbudet varierat. Om Labinot Aruqaj Labinot har flera års erfarenhet som fastighetsmäklare på en av världens tuffaste marknad, Dubai i United Arab Emirates.

Next

Christophe Humblot mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

fastighetsbyrån hisingen

Med hjälp av Labinot har jag sålt min mosters lägenhet. Minsta förvaringstid på tre månader. Stor lokalkännedom är till hjälp i mitt dagliga arbete. En visning efter kom vi och köparna överens om pris och tid för utflytt, från annonsering på fastighetsbyråns hemsida till avslut tog bara 8dagar! Några letar efter något på landet, andra efter ett hem mitt i smeten. Vi har varit mycket nöjda under hela processen. Utöver väldigt smidig försäljningsprocess har Julia bra personlighetsegenskaper som inger förtroende, lugn och kunskap. På fritiden njuter han av att läsa böcker för sina syskonbarn och drömmer sig bort om att en dag få sälja drottningholms slott, likaså bli en av Sveriges mest rekommenderade fastighetsmäklare.

Next

Christophe Humblot mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

fastighetsbyrån hisingen

Allt för att göra din flytt och ditt nya boende så bekvämt som möjligt. Hög servicenivå, bra kommunikation under hela försäljningsprocessen och noggrannhet är ledord som jag arbetar efter. Han planerade en underbar styling av bostaden, och tog hand om förhandlingarna för oss. Julia har varit lyhörd på våra synpunkter och har också kommit med bra förslag och klocka idéer baserat på sina tidigare erfarenhet. He's an awesome guy with a great personality.

Next

Fastighetsbyrån Hisingen på Gustav Daléngatan 1, Göteborg — HittaMäklare

fastighetsbyrån hisingen

Gäller dig som är eller blir bolånekund i Swedbank eller sparbank i samband med din bostadsaffär. With kind regards, Er favoritmäklare, Labinot Aruqaj Jag har köpt en lägenhet på Hisingen. På Fastighetsbyrån Hisingen och Eriksberg har hon jobbat sedan 2008 och här får hon verkligen utlopp för sin kreativa sidan. Jag tyckte att mäklaren levde upptill mina förväntningar både före köp samt efter köpet. Hans arbete präglas av ett stort engagemang för bostadsaffären och alla de inblandade.

Next

Mäklare på Hisingen/Eriksberg

fastighetsbyrån hisingen

Det är enkelt att bli inspirerad i ett nytt och fräscht kök. Erbjudande om 3 månaders fri hemförsäkring Skydda hemmet oavsett om du köper en bostadsrätt, villa eller fritidshus. Opersonlig och uppdaterade oss inte i budgivningen trots att vi uttryckte att vi ville vara med. Tillsammans gör vi din bostadsaffär till den bästa! Erbjudandet gäller endast på valfritt varuhus. De kommande åren får området en helt ny skepnad, när flera delar byggs samman till nya och mycket centrala stadsdelar.

Next

Christophe Humblot mäklare på Fastighetsbyrån Göteborg Hisingen

fastighetsbyrån hisingen

Lotta är ärlig och seriös jämfört med många andra mäklare. Som kund i Fastighetsbyrån får man 100kr rabatt när man bokar någon av Hemfixares tjänster. Det är väldigt lätt att vara så glad när jag får arbeta med så glädje givande människor som Er och Martin. Som helhet kändes hela försäljningen, från första mötet till att allt var klart väldigt tryggt och ansvarsfullt skött. Med flera decenniers erfarenhet, kan vi området som vår egen ficka.

Next

Mäklare Göteborg

fastighetsbyrån hisingen

Att bo i samma område ger fördelar för både parter då lokalkännedom är viktigt för ett lyckat resultat. Att få arbeta med människor ser Levent som en förmån och hans mål med varje affär är att alla parter skall känna sig sedda, hörda och nöjda. Vi gör allt för att göra din flytt så bekväm som möjligt. Som köpare får du tillgång till ett stort utbud av bostäder, som säljare till en enorm lista över spekulanter. Personligt engagemang och nöjda kunder är utmärkde drag hos henne. Hisingen har också fördelen att du hittar bostäder i alla prisklasser, våra mäklare hjälper dig! Juridisk rådgivning och hjälp att skriva avtal kan vara värdefullt i samband med att man genomför en bostadsaffär. We would recommend Julia to anybody looking for an apartment in Gothenburg.

Next