Föda utan rädsla kurs. Liselotte Åsenhed 2019-11-30

Start

föda utan rädsla kurs

Vi träffas i 3-4 timmar. Västmanland, Sweden Varmt varmt välkommen till min sida. Vi lär inte kroppen några nya tekniker utan vi vill ta fram det som redan finns i kroppen och använda denna kunskap. Det blir en perfekt kombination av många års erfarenhet av förlossningar och arbete med människor. Denna kunskap som av olika anledningar kan blockeras. Metodens utgångsläge är att kvinnor kan föda och att allt finns färdigprogrammerat sedan 30 000 år.

Next

Lilladoulan: Kurser Föda Utan Rädsla Skåne!

föda utan rädsla kurs

Nu har vi hittat den perfekta kombinationen av tid, innehåll och de behov våra kunder har. Metoden är framarbetad av Susanna Heli och bygger på verktyg som skall leda dig bort från rädsla och mot trygghet under din förlossning. Profylaxkursen Föda utan rädsla är en kurs som hjälper dig som är gravid att att ta fram dina inre resurser och maximera din inneboende förmåga att föda. Målet är att du som föder skall ha tillit till dig själv och att du som partner eller stödperson vet vad du kan göra för att vara det bästa möjliga stödet, tillsammans är ni oslagbara! Vår profylaxkurs är prisvärd i jämförelse med våra konkurrenter, och det våra kunder uppskattar mest är att den är kort, över ett tillfälle och har litet fokus på presentationer. Samtidigt är den svenska förlossningsvården säkrare än någonsin för både mor och barn.

Next

Kurs i förlossningsprofylax

föda utan rädsla kurs

Målet är att leda kroppen mot trygghet och lugn och bort från rädsla och stress. Den praktiska träningen under kursen ger er ett unikt tillfälle att träna inför förlossningen så att ni tillsammans kan plocka fram och använda verktygen när det gäller. Jag har hållit Föda utan Rädsla-kurser sedan 2011 och att nu få göra det tillsammans med en erfaren och mycket kompetens barnmorska och människa som Märta är ett fantastiskt steg tycker jag. Anmälan Anmälan till kurser i Västerås, Enköping och Uppsala Här går det även att anmäla sig till vår nya kur. Gravidyoga är ett ypperligt sätt att hantera den stora omställningen och förändringen som graviditeten innebär. Jag läste också boken 3 gånger. Den ger er kunskap i hur ni med hjälp av de effektiva profylaxverktygen andning, avspänning, rösten och tankens kraft kan få en trygg och kärleksfull förlossning tillsammans.

Next

Profylaxkurs Föda Utan Rädsla i Uppsala, Enköping och Västerås

föda utan rädsla kurs

När stödpersonen, oftas partnern, vet vad dess uppgift är blir den födande kvinnan trygg. Men förmågan att föda finns nedärvd och det är ingenting som vi behöver lära oss. Metoden blir därför enkel att använda samtidigt som den är extremt kraftfull och effektiv då fysiologin är den samma i alla människokroppar! Det finns ännu någon plats kvar på hennes kurs nu på lördag! De verktyg vi använder oss av är andningen, avspänning, rösten och tankens kraft. Efteråt finns möjlighet att stanna en en stund för att dricka en kopp the då samtidigt finns tid för frågor, samtal och en möjlighet att lära känna de andra deltagarna. Är du inskriven hos barnmorskorna Mitt i Skåne får du dessutom 200:- rabatt! Vi tror starkt på att vi kompletterar varandra bra och på så vis kan ge er gravida och partners så mycket som möjligt. Under åren har vi utvecklat, förbättrat och utvärderat våra kurser.

Next

Profylaxkurser

föda utan rädsla kurs

Det är därför ett kontinuerligt emotionellt och omvårdande stöd kan ha en så stor och helt utklassande effekt på ett förlossningsförlopp. Våra instruktörer i Stockholm är barnmorskor, gravidyogainstruktörer och doulor. Denna bok riktar sig inte bara till de som känner rädsla eller oro inför förlossning utan till alla som känner att de vill ta del av de fyra verktyg som hjälper er till en tryggare, mer harmonisk och mer positiv upplevelse. Vi drivs av vetskapen om att födslar spelar roll och att alla har rätt till en trygg och värdig förlossning. Paketpris vid bokning av båda kurserna.

Next

Liselotte Åsenhed

föda utan rädsla kurs

Profylaxkursen Föda Utan Rädsla och workshopen Aktiv Förlossning ger er effektiva och enkla verktyg som stärker den födandes tillit till att föda och stödpersonens förmåga att ge stöd. Tiotusentals blivande föräldrar har läst boken och gått Föda utan rädslas framgångsrika profylaxkurs under mer än tio år. Du kan vara förlossningsrädd eller bara förväntansfull och fortfarande få ut lika mycket av Föda Utan Rädsla. Kommande kurser Enköping 19:e december 17:30-21 Vårterminens kurser kommer Uppsala tillsammans med Märta 24:e november 9-13 19:e januari 9-13 1:a mars 9-13 Västerås tillsammans med Märta 2:a februari 9-13 22:a mars 9-13 26:e april 9-13 14:e juni 9-13 Gruppkurs Det finns många fördelar med att på kurs i grupp då ni bland annat kan känna trygghet i att andra kanske har samma funderingar som ni och det kan kan ge berikande diskussioner som fördjupar det vi lär oss i kursen. För kurser utanför Enköping tillkommer resekostnad enligt överenskommelse. Hoppas din dag varit bra, själv hade jag hoppats på sol idag men nej nej, tji fick jag. Yogan gör dig smidig, stark och avslappnad.

Next

Profylax

föda utan rädsla kurs

Det finns ingen motsättning mellan att vara aktiv under förlossningen och även ta vara på den vila som bjuds. Vi rekommenderar att du går kursen från och med vecka 26 och ända fram till förlossning. Rebecca Carlowitz är legitimerad naprapat, gravidyogalärare, personlig tränare och doula samt lärare på Axelsons institute. Läs mer om henne och hennes arbete på hennes sida Och jag Eva, doulan med kuratorkompetens. Det passar också bra att äta lunch på och kanske ta en promenad till Kung Björns hög efter kursen. Jag har en superfin kollega som heter Anna Håkansson och arbetar i Skåne som doula och instruktör inom Föda Utan Rädsla.

Next

Profylaxkurs

föda utan rädsla kurs

Innan jag blev barnmorska arbetade jag på barnsjukhuset i Uppsala. Boken baseras på flera års arbete med att försöka förstå vilka faktorer som gör att man arbetar med eller emot kroppen. Genom att skapa tid för egen träning och att vara extra noga med att ta hand om sig själv stärks både kropp och själ. Läs mer om henne och hennes arbete på hennes sida Och jag Eva, doulan med kuratorkompetens. Se länkar Kursen baseras på de fyra verktyg som presenteras i boken Föda utan rädsla Confidenth Birth av Susanna Heli. Jag bjuder på fika och ni betalar ingen resekostnad.

Next