Foreca täsmäsää kouvola. Sään takaa 2019-12-05

Väriloistoa napapiirin pohjoispuolella

foreca täsmäsää kouvola

Keskiviikkona paikoin jopa poikkeuksellisen lämmintä Kategoriat: Päättynyt joulukuu oli eteläsuomalaisille talven ystäville fiasko. Suomessa Pohjanmaa on torstaina 9. Lumiset alueet ovat kartalla valkoisella. Talvet ja pysyvä lumipeite voivat kadota osasta maata Kategoriat: Tänään ainakin Vaasan, Oulun ja Kemin seudulla saatiin nauttia hienosta näystä: taivaalla esiintyi helmiäispilviä. Kategoriat: Sunnuntai toi tuulahduksen vähän talvisempaa ilmaa, mutta kuten olemme jo tänä talvena tottuneet, nämä vaiheet ovat hyvin ohimeneviä. Video ja editointi: Markus Mäntykannas Musiikki: Jeremy Blake - Sunspots.

Next

Medialle

foreca täsmäsää kouvola

Oulun länsipuolella sijaitseva Hailuodon saari onkin aamun lumensyvyyshavaintojen perusteella yksi maapallon pohjoisimmista lumettomista alueista. Vahva kansainvälinen näkyvyytemme perustuu pitkäaikaiseen kokemukseemme digitaalisten sääpalveluiden tarjoajana ja teknologiseen edelläkävijyyteen. Klikkaa itsesi mukaan nauttimaan pohjolan syksystä! Yksittäisistä kuukausista joulukuut ovat lämmenneet Suomessa eniten: jopa viisi astetta viimeisen 150 vuoden aikana. Lumetonta laajalti Pohjois-Pohjanmaalla saakka Keskiviikon olosuhteet olivat otolliset lumipeitteen hupenemiselle: lämpöasteita kautta maan, vesisadetta ja voimakasta tuulta, joka tehostaa sulaneen lumen haihtumista. Forecan sääennusteita käyttävät kymmenet eri mediatalot Suomessa ja maailmanlaajuisesti.

Next

Väriloistoa napapiirin pohjoispuolella

foreca täsmäsää kouvola

Lumi ja pakkaset pysyttelivät visusti poissa ja oli paikoin jopa yli viisi astetta tavanomaista korkeampi. Termisen talven alkaminen on Etelä-Suomessa lykkääntynyt 2000-luvulla yhä useampaan otteeseen vuodenvaihteen yli ja näin on käymässä myös kuluvana talvena. Länsivirtaukset tuovat meille tälläkin viikolla sadealueita ja erittäin lämmintä ilmaa: keskiviikko voi hyvinkin olla viikon leudoin päivä ja tällöin maan lounaisosassa kolkutellaan tammikuulle poikkeuksellista 10 lämpöastetta. Suomen muotoiseen lampeen, Kilpisjärven väriloistoon, Suomen kenties erikoisempaan saareen ja kiipeämme myös Saana-tunturin huipulle. Kuva: Matti Hietala Helmiäispilviä esiintyy meillä helpoimmin tammi-helmikuun tienoilla, mutta joskus myös kuukausi tai pari tämän ajan ulkopuolella. Myös muut uudet mediat ja palvelualustat voivat hyötyä monipuolisista säärajapinnoistamme.

Next

Väriloistoa napapiirin pohjoispuolella

foreca täsmäsää kouvola

Viime päivien lämpöasteet ja vesisateet ovat tehneet tehtävänsä: lumiraja on karannut kohti pohjoista ja kiemurtelee tänään kuta kuinkin Savonlinnasta Jyväskylän kautta kohti Pohjois-Pohjanmaan rannikkoseutua. . Jo kymmenet kansainväliset sovelluskehittäjät käyttävätkin säätietoja Forecan datarajapintojen kautta omissa mobiilisovelluksissaan. Tarjoamme myös mediatalojen eri tarpeisiin räätälöitäviä erikoisratkaisuja. Tammilämmön takana ovat nyt voimakkaat länsivirtaukset ja föhntuulen lämmittävä vaikutus.

Next

Sään takaa

foreca täsmäsää kouvola

Suomen Lapin ja Pohjois-Norjan syysruskaa! Itäisessä Ruotsissa mitattiin muutamallakin havaintoasemalla peräti 10,5 asteen lukemat. Helpoimmin niitä näkee Länsi-Lapin seutuvilla, sielläkin vain muutaman kerran vuodessa. Sovelluskehittäjät Yhä useampi laite kytkeytyy internetiin lähitulevaisuudessa ja Forecan maailmanlaajuinen säädata onkin erityisen käyttökelpoinen tietolähde uusille palveluille. Foreca tarjoaa rajapinnat muun muassa piste-ennusteisiin, sääkarttoihin, säävaroituksiin, ajo-olosuhteisiin, sääperusteisiin notifikaatioihin ja säähavaintoihin maailmanlaajuisesti. Media Forecalta saat valmiita sääelementtejä websivuille, televisioon, sanomalehtiin ja radioon. . .

Next

Sään takaa

foreca täsmäsää kouvola

. . . . . .

Next

Medialle

foreca täsmäsää kouvola

. . . . .

Next

Väriloistoa napapiirin pohjoispuolella

foreca täsmäsää kouvola

. . . . . .

Next

Medialle

foreca täsmäsää kouvola

. . . . .

Next