Fåtölj. Fåtöljer och schäslonger i många varianter 2019-12-03

Fåtöljer och schäslonger i många varianter

Fåtölj

Smögen har manuellt reglerbart nackstöd. Easy har även ett manuellt reglerbart nackstöd. . Skapa en mysig hörna med en ny fåtölj eller komplettera din soffgrupp eller med en eller två nättare fåtöljer. Trendrum säljer dessa bekväma sittmöbler av hög kvalitet i både klassiska och moderna varianter. Vill du avgränsa dig i sökandet till endast fåtöljerna i skinn, klickar du dig snabbt vidare till kategorin skinnfåtöljer.

Next

Fåtöljer med hög kvalitet och läcker design till låga priser

Fåtölj

Vi har ett brett sortiment på många olika fåtöljer. Du kan även köpa till fina fotpallar och andra inredningsdetaljer. Tygklädsel Andra föredrar tygklädsel för att de gillar känslan. Tack vare ett system med två motorer regleras fot- och ryggstöd separat. Oavsett hur dina fåtöljbehov ser ut vi har många modeller som kan bidra med massor av stil och komfort i ditt hem. På Trendrum kan vi erbjuda olika varianter av både howardfåtöljer och chesterfieldfåtöljer.

Next

Fåtöljer

Fåtölj

Skapa en myshörna med en fåtölj, eller varför inte en läshörna med en bekväm fåtölj och rätt till. Snurrfunktionen låses automatiskt när liftfunktionen används. Vi har samlat massor av högkvalitativa fåtöljer i olika prisklasser. Vi lever i en hektisk värld, och när vi faktiskt får möjligheten att slappna av bör vi utnyttja den till fullo. Vi reserverar oss för eventuella skrivfel vad gäller produktinformation och priser, samt att bilder inte alltid exakt återger en produkts utseende. Liftfunktion gör att det är lätt att komma ur fåtöljen.

Next

Soffor & fåtöljer : Köp trendiga soffor online

Fåtölj

Välkommen att beställa din fåtölj online eller kom in till vår butik i Ekeby för att provsitta. Oslo har manuellt reglerbart nackstöd. Att inreda vardagsrummet med en sköna möbler är roligt. Åter igen, var inte blyg att beställa tygprovor! Välj material, färg, form och mönster som passar dig och ditt hem. Du ska använda möblerna i många år därför är det ju smart att köpa en möbel som du verkligen tycker om även om den skulle kosta lite mer.

Next

Köp fåtölj

Fåtölj

Och det är därför valet av rätt fåtölj är viktigt: du ska ha den som ger dig bästa möjliga avslappning. Föreställ dig hur du lutar dig tillbaka och sjunker ner i en riktigt bekväm soffa, det är en oslagbar känsla. Lockas du av just en sådan hittar du hela vårt utbud av. De är väldigt snygga och stiliga, men tar ganska mycket plats. Hitta din nya fåtölj här och få inspiration och inredningstips i mängder. Ett anilinläder är bara lätt behandlat och är därmed känsligare. En gammal och klassisk konstruktion där möbelpartiet i öronhöjd är utsvängt i riktning med armstöden, vilket gör att du lätt kan luta huvudet mot detta parti.

Next

Fåtöljer och schäslonger i många varianter

Fåtölj

Har man mycket plats, är det dock inte ett val man kommer att ångra. Vi har även fåtöljer för äldre människor som är lättare att sätta sig i och komma upp ifrån. Är du intresserad av endast tygfåtöljer, så följer du bara länken. Att bara slappna av, lägga upp fötterna och hitta det inre lugnet efter en lång, arbetsam dag. Den här typen återfinner du i flera underkategorier.

Next

Köp fåtölj

Fåtölj

Ta en titt online på våra fåtöljer redan idag. Oavsett vad du är ute efter kan en ny fåtölj eller en enkel schäslong göra stor skillnad hemma vad gäller stil och komfort. Hos oss hittar du alltid populära designklassiker som Jetson, Lamino och Lilla Åland bland mycket annat. Vi har hjälpt svenska folket att skapa drömhem i mer än 70 år. . Inte sällan blir den en favoritmöbel. Våra fåtöljer finns i många olika stilar, så oavsett om du föredrar den moderna läderlooken eller en mjukare öronlappsvariant med textilklädsel kan du definitivt hitta en som passar din smak.

Next

Ny fåtölj? Välj bland klassiska och moderna fåtöljer

Fåtölj

En fåtölj eller stol ska vara både en bekväm sittplats och en fin inredningsdetalj i rummet. Anilinläder är vackert och ger ett naturligt och levande intryck. Stalands Möbler grundades 1946 och vi har sedan dess sålt möbler och heminredning via butiker i Storstockholm. . Utspridda över flera underkategorier påträffas snurrfåtöljer, flera olika modeller av öronlappsfåtölj samt ett mindre utbud av liggfåtöljer och vilfåtöljer. Alla har vi olika smak och med hjälp av våra bilder på sidan kan du få all inspiration du behöver för att skapa ditt drömhem.

Next

Fåtöljer och recliners

Fåtölj

Komfortabla, klassiska och trendiga fåtöljer Har du en yta som du vill inreda med en mysig fåtölj? Fåtöljen är en populär och mångsidig möbel. B77 D90 H 113 Oslo är en liftchair med många möjligheter. Hos oss på Ekeby Möbler har vi samlat ett stort sortiment av fåtöljer, alla noga utvalda och i god kvalitet, som passar olika inredningsstilar och hem. Att handla möbler kan man se som en investering. Du kan välja tidlösa och klassiska gjorda i tyg och vi har även retroinspirerade och moderna modeller.

Next

Fåtöljer med hög kvalitet och läcker design till låga priser

Fåtölj

Den användas flitigt för sig själv eller i grupp tillsammans med en passande soffa. Ett madrasläder har behandlats i flera lager och är därför lätt att underhålla och rengöra. Blir inte förvånad om du skulle slumra till. Det kan dock vara bra att tänka på att inte alla skinn är lika tåliga. Tack vare ett system med två motorer regleras fotstöd och ryggstöd separat. Om du vill skapa en härlig soffgrupp så behöver du bara kombinera en fin fåtölj med en snygg soffa, ställ gärna möblemanget på en större matta för att skapa olika rum.

Next