Garnbutikken fortuna. Garnbutikken Fortuna: Hvitveispiken. 2019-12-03

Garnbutikken Fortuna: 2016

Garnbutikken fortuna

Koksgrå Merino fra Knitting for Olive 5. Som alle mønstrene av Stephen West er dette lett å følge, og er det noe som er uklart finnes det forklaring på Youtube. Dette sjalet er fint å strikke i flerfarget garn, min neste Hitchhiker blir i Malabrigo Sock. Det ble en tur på på Nordstrand på fredag for å bruke opp et gavekort som jeg har spart på en stund. Jeg startet i går med en melert mønsterfarge men det ble for rotete så jeg bytt farge og starta igjen. Det er blitt en tradisjon og jeg liker å finne et mønster som jeg kan «spare» til jula kommer og jeg har tid til å strikke litt.

Next

Hannes

Garnbutikken fortuna

Jeg kan veldig lite om sopp, men Olga har heldigvis god kontroll på hva vi kan spise og ikke. En myk og varm lue med fletter. I helgen har jeg rydda i garnlagret å jeg har vel kommet fram til at jeg har mye garn men ikke for mye. Derfor har jeg bestemt meg for å satse videre bare på nettbutikken og legger derfor ned den fysiske butikken på Løkken Verk. Jeg har kjøpt litt forskjellig,eget garn som Ellen og Marit farger selv, litt Arwetta Classic, litt Alba bomullsgarn og Ask som skal bli til Fortunakofta.

Next

Garnbutikken Fortuna: 2015

Garnbutikken fortuna

Alle som vil være med i månedens trekning av garnoverraskelse må dele bilde av månedens sokkepar, ferdig strikket og i ravelrygruppa, før det blir en ny måned. Disse sokkene var veldig enkle og fine å strikke og mønstret er veldig detaljert beskrevet. Dette er hyggelig strikking og det er fint å få brukt opp restegarnet som hoper seg opp. Tenkte kanskje det var lurt å feste alle tråder og gjøre meg klar for 2016-nøstene, men fristelsen ble for stor og jeg forsvant inn på garnlageret. Jeg har også strikka på Blomsterjakken og Nigthshiftsjalet denne uken. Godt garn å strikke med og akkurat passe med spetter, veldig fornøyd med disse. Etter å ha moderert oppskriften litt og funnet ut hvordan min maskin tover føler jeg nå at jeg har den optimale oppskriften på tykke tovavotter.

Next

Garnbutikken Fortuna: Åpningstider fra til jul.

Garnbutikken fortuna

Disse sokkene er ankelkorte, det er ikke det jeg foretrekker men det går jo fort å strikke dem da. Med sekk, veske, strikkeveske og stor bobblejakke på ett sete ble det vanskelig. Gi oss gjerne en tommel opp og abonner på kanalen vår. Traff på med strikkefastheten og bestemte meg for å kjøre på. Vottene skal være ferdig til jul og planen er at de skal bli julegave til svigermor.

Next

Garnbutikken Fortuna

Garnbutikken fortuna

Mamma har teststrikket masse for Marveng i flere år så dette var stor stas! Et flott prosjekt fra Kirkens Bymisjon som jeg gjerne er med å støtter opp om. Valget falt på althorn etter å ha tatt en runde å prøvespilt på alle instrumenter. Jeg liker så godt når små detaljer utgjør så mye på et prosjekt. Det er så mye inspirasjon der ute, og det er utrolig gøy. Nå er jeg i gang men dette er et stort prosjekt som kommer til å ta lang tid. Så nå har jeg begge endene på dette som blir et stort rektangel.

Next

Garnbutikken Fortuna

Garnbutikken fortuna

I begynnelsen av april ble jeg så inspirert av naboen som hadde masseproduksjon av flotte bleiebukser i alle slags mønster og varianter. Rundpinne er også en fordel da, jeg har nemlig strikket med settpinner på fullsatt buss og mistet en pinne. Garnet er ikke så mykt som mye av den fiberen jeg vanligvis kjøper men veldig god å spinne og det ble et godt ullgarn. Helleboregenseren, to par sokker, blomsterjakken og noen kluter og i går starta jeg på sjalet Nigthshift i selvspunnet garn. Juni og augusthespen er garn jeg godt kunne valgt ut selv mens julihespen er ulikt det jeg velger.

Next

Garnbutikken Fortuna: Hvitveispiken.

Garnbutikken fortuna

For tiden flyr hespene av rokken og jeg er virkelig i flytsonen på spinninga. Ingen nye prosjekter er kommet på pinnene denne uken og det er bra. Det har blitt så mye tid til strikking, men fikk ferdig vrangborden på en ny Bragelue i KnitMe Merino. Det er strikket i to farger kjøpt på Oslo strikkefestival 2017, Silk-Tweed fra Garnstudio, litt lingarn og Sugar Plum som er håndspunnet. Jeg bruker mine sokker i Arwetta rett på foten. Det har nok med at jeg har blitt inspirert av nære venner, men også av strikkepodcaster på Youtube. Hver enkelt som ønsker å være med kjøper mønsteret via Ravelry og skravler i skravletråden om strikkeprosessen.

Next

Garnbutikken Fortuna

Garnbutikken fortuna

De skal legges i en fin boks slik at du kan ta de fram og beundre alle de pene sokkene når jula 2017 kommer. Nå er det to uker siden sist jeg oppdaterte bloggen og det er kommet noen nye prosjekter på pinnene, et par sokker, oktobersokkene i 12i18. Da er det bare et par igjen av 12i18 og det er sokkene Vinterstjerne. Usikker hva jeg skal strikke av dette men det kan bli votter eller hansker. Om jeg ser meg rundt på stua ser jeg en dorullengel, en sokkesnømann, en strikkanisse, en konglenisse og en nissebilde, alt har barna laget. Det har ikke kommet noen nye prosjekter på pinnene denne uken.

Next

Garnbutikken Fortuna: Åpningstider fra til jul.

Garnbutikken fortuna

Jeg angrer ikke på det valget for å si det sånn. Så det ble egentlig en helt annen genser. I etterpåklokskapens lys skulle jeg ha valgt et garn som er gradient eller flerfarget til mønsteret men, men. De ferdige prosjektene jeg viste frem i denne episoden var: , som kan sies å være det ultimate garnslankeprosjektet. Kombinasjonen mellom det å være et mykt garn og fortsatt ha god spenst er ikke alltid like lett å finne.

Next