Gjøvik kultursenter. Hotell Gjøvik 2019-12-03

Gjøvik Kultursenter, Elvegata 2

gjøvik kultursenter

Gjør deg klar for en av høstens morsomste forestillinger - sikre deg billetter allerede nå! Dans deg svett med venner, og la deg rive med av kjærlighet til musikk -og til hverandre. Du kan selvsagt også bare konkurrere med deg selv. For en nystartet festival betyr det mye å ha dette solide konsernet i ryggen. Forestillingen spilles lørdag og søndag kl. Her får du alt i ett; morsomme sanger, fine sanger, morsomme figurer, fine figurer. Fin funky fredag i Friscena! Dette blir årets desidert beste klubbopplevelse på Gjøvik! Vår imøtekommende stab er tilgjengelig før- under og etter arrangementet, slik at du kan fokusere på ditt arbeid.

Next

Hotell Gjøvik

gjøvik kultursenter

Disse kommer vi til å presentere i en egen sak. I neste uke er september her, og vi starter sesongen med intet mindre enn tre! Og vær kompromissløs på kunstnerisk kvalitet. I tillegg til disse to kanonene har vi med oss så godt som alle partnerne fra første år: , , , , , , , , , og. Repertoaret spenner fra cubanske boleros og habaneras til møter med folkeviser, Prøysen og Grieg i fengende Latin. Hun ble Mor til over 100 barn og hennes mål var at barneh. Torsdag kommer han til hjemtraktene med den splitter nye Riksteater-forestillingen «Havboka» i turnébussen. Pernille Sørensen navigerer oss gjennom livets kulturelle labyrint på Gjøvik Kino og Scene lørdag 14.

Next

Bibliotek & litteraturhus / Gjøvik Kultursenter

gjøvik kultursenter

Check out the link prices in Norwegian Krone, over 18s only. Pluss standup og nyttige juletips fra Håkon Skaug. Vil du vite mer om hva du kan finne på under ditt besøk, se våre. Vi gleder oss til høstens store musikkteaterforestilling! Gard Nilssen blir Artist in Residence under Moldejazz 2019 - en svært ærefull utmerkelse, som tidligere er blitt gitt til blant annet Pat Metheny, Chick Corea, Marilyn Mazur, Michael Brecker, Arild Andersen og Sidsel Endresen. Håkon Skaug Lokal helt, som de siste årene har slått seg opp som viktig medlem i Urbane Totninger, på Facebook og som foredragsholder i Kraby Konsølting. Send oss en kortfattet søknad med hva prosjektet går ut på, en framdriftsplan, oversikt over medvirkende samt et budsjett med hovedtall. Vi oppfordrer selvfølgelig alle til å sette av kvelden, og kan til og med skilte med et rykende ferskt singleslipp.

Next

gjøvik kultursenter — Nyheter — Fredvika

gjøvik kultursenter

Tagged: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , Klubb Fredvika er en after dark session skreddersydd for årets lengste sommernetter. Forestillingen kan være kort, lang eller noe midt imellom. For dette er også underholdende, som teateret må være, og det gjør innsikten ytterligere smertefull og viktig. Eller kanskje ikke direkte fine, men dere får i alle fall rasende festlig harselering med lokale nyheter. Som seksåring spilte Henrik Bakka 18 i stykker samleplata «Bedre hell' all medisin». Det blir den siste smakebiten før albumet kommer 7 juni. Sosial hygge over en kopp kaffe etter treningen.

Next

Hotell Gjøvik

gjøvik kultursenter

Det hele oppleves som en oppdagelse av at sykdommen kan være til hjelp i noen situasjoner, og ødelegge alt i en annen. Vi trenger solide støttespillere med klokskap og evne til langsiktig tenkning. Production Company: 24-7 Produksjoner Producer: Andreas Nesse Post Production Producer: Stian Svendsen Directed, shot and edited by Andreas Nesse Camera Car. På scenen står Ninjabeat, og at dette blir kult kan vi allerede fastslå. Swimtag er gratis tilbud til deg som bruker svømmehallen. Hvordan skal man hjelpe noen som ikke har overskudd til å ville ha hjelp? Aktiviteten foregår kun i vinterhalvåret.

Next

Program / Gjøvik Kultursenter

gjøvik kultursenter

Og kveldens husband er Østre Toten Storband. Du kan også registrere deg slik at du konkurrerer med en venn eller en annen som du kjenner gjennom svømmehallen. Gruppen består av tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan-Tore Saltnes og Roald Haarr. Vi gleder oss som unger! Vår profesjonelle stab tilrettelegger for en forfriskende behandling tilpasset dine behov. Det blir fantastiske artister - blant annet komiker Jonas Rønning. Ingen går uberørt fra et slikt skrekkscenario eller fra Jan Sælids spill.

Next

Program / Gjøvik Kultursenter

gjøvik kultursenter

På denne veien holder det ikke bare med en gjeng entusiaster med kjærlighet for Gjøvik. Teatret ønsker å nå ut til et større publikum ved at vi «zoomer inn» på akkurat din kommune og gir innbyggerne anledning til å delta gjennom samarbeid, forestillinger og aktiviteter i løpet av noen dager på senhøsten. Varm opp til den 9. I sommerhalvåret åpner hotellet Pi Taket, en takrestaurant i 6. Hvis du deltar i «Svøm langt»-registreringen gjennom Norges svømmeforbund så kan du også få alt registrert gjennom Swimtag. Dans deg svett med venner, og la deg rive med av kjærlighet til musikk -og til hverandre. Den fire uker lange norgesturnèen.

Next

Gjøvik Kultursenter

gjøvik kultursenter

Derfor har Anders Iglesias Nesset 38 tatovert inn de fire, ikoniske ansiktene på underarmen og leter nå etter en plass på kroppen å. Lokalene våre er også optimale til andre slags arrangementer som bryllup, konfirmasjon o. I denne omgang får vi bl. Følg med: Vi trekker en heldig vinner her på siden tirsdag 12 mars kl 2100. Nå tolker han rollen som Don José i en forkortet dramatisert versjon med fire sangere og.

Next