Golf sky tampere. The Ultimate Indoor Launch Monitor 2019-12-02

SkyGolf Courses

golf sky tampere

Simulaattorissa p√§√§set pelaamaan useilla erilaisilla t√§ysmittaisilla kentill√§ eri puolella maailmaa. ¬Ľ Golfpallot ja -varusteet painatuksella Voimme toimittaa Srixon-golfpalloja persoonallisella logo- tai kuvapainatuksella. Suomen Vahvimmat Pro-paketti Suomen Vahvimmat Pro-paketilla otat sertifikaatit ja logot n√§ytt√§v√§ksi osaksi yrityksesi s√§hk√∂ist√§ ja painettua viestint√§√§. Julkisuusraportin avulla voit pureutua yrityksen maineeseen vaikuttaviin tapahtumiin jopa yksitt√§isen uutisen tai some-kommentin tasolla. Imagomielikuva antaa hyv√§√§ taustatietoa yritykselle esimerkiksi asiakaskokemuksen mittaamiseen. Voit halutessasi tarkastella esimerkiksi vain tietyn s√§vyist√§ julkisuutta.

Next

Pro's Golf Pispala ‚ÄĘ Tampere

golf sky tampere

Parannetaan pelisi jokaista osa-aluetta: käydään lyöntisi läpi, ja analysoidaan ne hyödyntämällä myymälässämme olevia kameroita ja analysaattoria. Tiloissamme on myös mahdollisuus golfin talviharjoitteluun. Imagine having the technology to play golf anytime and in any way, and the insight to take your game to the next level. Käytössämme on tuntihinnoittelu, joten tule porukalla pelaamaan niin hinta per pelaaja on edullisempi! Lisätietoa talviharjoittelusta löydät talviharjoittelukeskuksen sivuilta. Myymälämme palvelevat golfareita ympäri vuoden.

Next

Golf Sky

golf sky tampere

Play virtual replicas of multiple famous courses. Voimme ensin analysoida lyöntisi liikkeessämme, ja sen jälkeen järjestämme range-opetusta Tampereella Tammer golfin ja Lake Siden kentillä. Golf Skyn asiantunteva ja osaava henkilökunta palvelee sinua mielellään väline- ja tarvikehankinnoissa. Integrate SkyTrak with Swing Catalyst today! Yksityistunnit ja henkilökohtaista opetusta Soita ja tule käymään, niin suunnitellaan yhdessä sinulle sopivat opetustunnit ja harjoitukset. Track your swing performance with stunning high-definition graphics.

Next

Golf Sky

golf sky tampere

Yhtiön omavaraisuusaste oli 8 %. Tampereen, Vantaan Tammiston ja Espoon Suomenojan myymälöistä löydät suosituimmat golfbrändit. Palvelu sopii hyvin oman yrityksen tietojen valvomiseen, mutta sen avulla voi seurata myös yhteistyökumppanin tai esimerkiksi kilpailijan tietoja. Our award-winning launch monitor enables you to isolate individual shots, tailor exercises to correct deficiencies and analyze your club-by-club performance in our Game Improvement feature. Analysaattorin avulla voimme valita sinulle mailat, joiden avulla saat pelistäsi maksimaalisen hyödyn! Tee up to something different. Plus, enhance your SkyTrak experience with a high-definition simulation package. Kaikista myymälöistä löytyy myös uusin Trackman 4 analysaattori ja mahdollisuus mailojen custom fittaukseen.

Next

GOLFSIMULAATTORI TAMPERE

golf sky tampere

Marraskuussa 2014 valmistuneet tilat luovat loistavat puitteet golfin harjoitteluun ympäri vuoden. Golf Sky -talviharjoittelukeskus sijaitsee osana Golf Skyn myymälää Nokian Kolmenkulmassa. Henkilökuntamme ohjeistaa Simulaattorin käytön vuoron alkaessa ja auttaa tarvittaessa myös vuoron aikana. Jos oman yrityksesi tietoja muutetaan tietämättäsi, osaat heti reagoida tilanteeseen ja estät yrityksesi nimissä tehtävät petosyritykset. Reaaliaikainen julkisuusraportti antaa kattavan ja ajantasaisen kuvan yrityksen saamasta medianäkyvyydestä sekä toimitetussa että sosiaalisessa mediassa. Imagomielikuva tarkastelee esimerkiksi verkkokeskusteluita ja sosiaalisen median kanavia.

Next

Golf Sky

golf sky tampere

Raportin avulla näet, mitä yrityksestä juuri tällä hetkellä puhutaan ja ketkä keskustelua käyvät. Practice and play like a pro. Raportin tunnusluvut kertovat, kuinka suuren yleisön yritys tavoittaa ja kuinka merkityksellistä sen saama julkisuus on. Yrityksen Tietovahti -palvelun avulla seuraat yrityksen taustatietoja, luottoluokitusta sekä imagomielikuvaa. Julkisuusraportti on dynaaminen ja mukautuu käyttämiisi hakuehtoihin. Tilikauden tulos oli 104000 euroa ja liikevoittoprosentti oli 2,0 %.

Next

TALVIHARJOITTELU TAMPERE

golf sky tampere

SkyTrak is a personal launch monitor that delivers instant and real-time 3D shot analysis and ball-flight data. Suomen Vahvimmat Online-paketti Suomen Vahvimmat Online-paketin sertifikaateilla ja logoilla täydennät yrityksesi sähköistä viestintää ja kerrot yrityksesi luottokelpoisuudesta kotisivullasi. FullSwing E6 Golf -simulaattori on golfin pelaamiseen ja lyöntiharjoitteluun tarkoitettu Golf-sisäharjoittelupaikka. Golf -simulaattorissa käytetään oikeita golfvälineitä ja golfpalloja. Sävyanalyysi paljastaa yrityksen maineeseen myönteisesti tai kielteisesti vaikuttaneet tapahtumat, joilla voi olla merkitystä tulevaisuuden toimintaedellytysten kannalta. . Liikuntapalveluihin maksuvälineenä käyvät myös: Liikunta- ja kulttuuriseteli, Sporttipassi, Tyky-Kuntoseteli, Edenred-kortti ja Virikeseteli.

Next

The Ultimate Indoor Launch Monitor

golf sky tampere

Golf Sky Oy Yrityksen Golf Sky Oy 2643257-3 liikevaihto oli 5,3 miljoonaa euroa 2018 ja työllisti 18 henkilöä. Myös greeni-haarukat, kynät, tiit, pyyhkeet, lakit yms. . . . .

Next