Grand hotel københavn. Grand Copenhagen Hotel 2019-12-05

Grand Hotel. København, Danmark

grand hotel københavn

Gæsterne kan slappe af på hotellets café bar med en favoritdrink. Dette hotel i byens centrum ligger 200 m fra Tivoli og 5 minutters gang fra Rådhuspladsen. Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Grand Hotel. Det klassiske Grand Hotel lever op til sit navn, når det kommer til charme og skandinavisk indretning. Beliggende i en ideel område, er der udsigt over byen.

Next

Grand Hotel Copenhagen

grand hotel københavn

Vugger, børnemåltider og et legerum er tilgængelige på anmodning. Indtast email Indtast fornavn Indtast postnummer. Her serveres italienske retter i en stilfuld atmosfære. Et udvalg af italienske måltider serveres i en uformel omgivelse af restauranten Frascati. Hotel i København centrum Er du på udkig efter et hotel i København centrum? Københavns Hovedbanegård, hvorfra der er direkte togforbindelse til Københavns internationale lufthavn, ligger 200 m derfra. Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr.

Next

Grand Hotel Copenhagen

grand hotel københavn

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vores dejlige hovedstad frister med alverdens oplevelser. Grand Copenhagen Hotel ligger 15 minutters gåtur fra Forum metrostation. Beliggende i en ideel område, er der udsigt over byen. Alle spørgsmål vedrørende opholdet rettes til Grand Hotel.

Next

Grand Hotel Copenhagen

grand hotel københavn

Morgenmad kan tilkøbes for 140 kr. Samtlige værelser på Grand Hotel er smagfuldt indrettede og har skrivebord samt eget badeværelse med badekar eller bruser. Det charmerende hotel fra 1892, er placeret midt i hjertet af København og i verdens gladeste by Vesterbrogade. Hotellet blev bygget i 1892 og er siden vedligeholdt i en elegant og klassisk stil, samtidig med, at hotellet byder på alle moderne faciliteter. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Opgradering til superiorværelse kun muligt, hvis der er ledige værelser Medbringelse af dyr - 250 kr. Morgenmad kan tilkøbes for 140 kr.

Next

Grand Hotel. København, Danmark

grand hotel københavn

Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Her tilbydes lyse værelser med gratis trådløs internetadgang samt fladskærms-tv med kabelkanaler. Beliggende i hjertet af København Når du træder ud af lobbyen, har du København og alt, den har at byde på, for dine fødder. På menuen har vi et lille, men lækkert udvalg af vine, øl, drinks og varme drikke, samt sandwich, snacks, og en ost eller charcuteri platte. Opholdet er for 2 personer og inkluderer: 1 overnatning i standard dobbeltværelse 1 flaske Cava ved ankomst Lækker morgenbuffet Tilkøb betales direkte til hotellet : Ekstra opredning til børn 3 -12 år — 350 kr. Hver enhed leveres med et privat badeværelse med et badekar, en bruser og en hårtørrer.

Next

Grand Hotel Copenhagen

grand hotel københavn

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses. Grand Hotel ligger lige ved Tivoli, Hovedbanen og meget mere. Opholdet kan benyttes med ankomst søndag, mandag og tirsdag fra d. Restauranter, en koncertsal og barer kan findes i det omkringliggende område. Hver enhed leveres med et privat badeværelse med et badekar, en bruser og en hårtørrer. Søg efter dansk hygge, nyd en cykeltur gennem historiske gader, stryg gennem Tivoli Haven og dens forlystelser, udforsk spændende museer og kunstgallerier, shop løs i de hippe butikker, der ligger i centrum og på Vesterbro, og forkæl dig selv til fabelagtig mad på de utallige restauranter i byen.

Next

Grand Copenhagen Hotel

grand hotel københavn

Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. En omfattende morgenmad er der hver morgen. Drikkevarer kan nydes i Frascati-baren, og om sommeren kan man slappe af på fortovscaféen. Spar 40 % Opholdet kan benyttes med ankomst søndag, mandag og tirsdag fra d. Grand Hotel har Green Key miljøcertificering, hvilket betyder, at hotellet går ind for bæredygtighed og er med til at passe på miljøet — uden at gå på kompromis med kvalitet og service.

Next

Grand Hotel. København, Danmark

grand hotel københavn

Du kan til enhver tid afmelde dig nyhedsbrevet. Grand Hotel er et 3 stjernet hotel og vi har Green Key miljøcertificering. Ristorante Frascati er åben til kl. Praktisk Info Check in fra kl 15. Denne stilfulde ejendom er ca. Ekstra opredning over 12 år — 350 kr.

Next

Grand Hotel i København

grand hotel københavn

Krydr med en god spiseoplevelse på en af Københavns mange lækre caféer og restauranter - så har du ingredienserne til en god storbyoplevelse. Ikke-ryger hotel Med beliggenhed kun 1,9 km fra Nyhavn ligger Grand Copenhagen Hotel i original stil bygning med døgnåben reception, concierge-service og en strygeservice. Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Ved spørgsmål kan Grand Hotel kontaktes på tlf. Søg efter dansk hygge, nyd en cykeltur gennem historiske gader, stryg gennem Tivoli og dens forlystelser, udforsk spændende museer og kunstgallerier, shop løs i de hippe butikker, der ligger i centrum og på Vesterbro, og forkæl dig selv med fabelagtig mad på de utallige restauranter i byen. Bygget i 1879 blev stedet fuldstændig renoveret i 2005.

Next

Grand Hotel i København

grand hotel københavn

Bil og cykel-udlejning er også tilgængeligt på stedet. Vores stemningsfyldte hotelbar er beliggende med en skøn udsigt til det travle byliv på Vesterbrogade, som man kan nyde at observere, mens man befinder sig i rolige og hyggelige omgivelser med dæmpet musik og stearinlys, langsomt drikkende et glas chardonnay med blandede oliven til, eller man kan slappe af med en dampende varm cappuccino og dagens kage. Grand Hotel ligger lige ved Tivoli, Hovedbanen og meget mere. Strøget ligger 5 minutters gang fra hotellet. Med sit klassiske twist og skandinavisk indretning lever Grand Hotel i den grad op til sit navn.

Next