Hania sää lokakuu. Sää ja lämpötilat 2019-12-03

Kreeta

hania sää lokakuu

. Vaikka huhti-toukokuussa päivät ovat jo hyvin lämpimiä, niin mukaan kannattaa ottaa lämmintä vaatetta, sillä yöt saattavat olla kylmiä ja voimakkaita sadekuurojakin voi tulla. Sää on kaasukehän tila tietyssä paikassa tiettyyn aikaan. Asukkaat eivät siis ole täysin matkailusta riippuvaisia, joten matkailijat otetaan vastaan vieraina ja ystävinä. Kreeta tarjoaa sulavassa tasapainossa joutilaisuutta ja tekemistä, seesteisiä lomapä. Ainoa huono puoli on taas marraskuussa voimistuva etelätuuli, joka tuo mukanaan Saharan hiekkaa suurina pilvinä, jotka peittävät välillä koko Kreetan taivaan.

Next

Viluisina Haniassa

hania sää lokakuu

Se on koko Kreikan ja Välimeren viidenneksi saari. Yleisesti ottaen Kreetan kesä on kuivempi ja kestoltaan muuta Kreikkaa pidempi. Aeglaselt merre süvenev rand ja Rethymnoni vanalinn on jalutuskäigu. Patikointia vuorilla ja laaksoissa Matkailukauden ensimmäiset kuukaudet huhti- ja toukokuu ovat suosittua patikointiaikaa. Kevyt takki on hyvä ottaa mukaan viileneviä öitä varten, varsinkin jos aikoo käydä vuoristossa, eikä sateenvarjostakaan ole haittaa.

Next

Kreetan sää, ilmasto ja parhaat matkustusajat

hania sää lokakuu

Tietokannassa on pitkälti toistatuhatta saarnaa, jotka on pidetty. General 1 matching dictionary Kreeta. Joten en ihmettele yhtään että syksylläkin on ollut epävakaista. Katso kohteen Sisilia sää: päivän ja yön keskilämpötilat, meriveden lämpötila sekä poutapäivien määrä eri kuukausina Katso kohteen Zakynthos sää ja lämpötilat sekä seuraavan 10 vuorokauden sääennuste Sää Santorinilla lokakuussa. . Syksy Syksyllä aurinko paistaa edelleen, mutta paahde ei ole yhtä voimakas kuin kesällä ja tuulikin on laantunut. Agios Nikolaos ja Elounda on siiani külastajatele valla, kuid saare magnetiks on viimastel.

Next

Kreetan sää ja ilmasto

hania sää lokakuu

. Saaren satamissa operoi paljon laivayhtiöitä. Noin 250 kilometriä pitkä ja 60 kilometriä leveä Kreeta on Välimeren viidenneksi suurin saari. Vaikka Suomessa talvi olisikin kylmä, voi lähialueilta löyty hyvinkin lämpimiä paikkoja. Tässä hieman faktaa heinäkuu 2005 Chania Souda, lähde : www. Sajandeid tagasi oli kri-kri küttimine ja kättesaamine üks.

Next

Kreeta: Lennot, hotellit, nähtävyydet

hania sää lokakuu

Katso päivän ylin ja alin lämpötila, tuulet, sääsymboli ja paljon ja koko maailmaan Säätila kuukausittain Sää vaihtuu koko vuoden, mutta löydät hyviä nähtävyyksiä joka vuodenajalle. Hei, tietää, millaista Santorinilla on lokakuussa. Vai onko se vaan niin, että yleinen käsitys on se, että lokakuussa ei enää Välimeren maissa tarkene, vaan pitää jo katsella matkaa Espanjaan, Thaimaahan??? Ja esimesed kreeta vahtrad Rannahotellid Kreeta, broneerimine veebis - parima hinnaga Kreeta rannahotellid, kvaliteetsed kirjeldused Kreeta oma romantilise atmosfääriga ja sadamavaadetega on hea paik rannapuhkuseks Kreeta linnade peaväljakutel võib turist näha kahtlaselt tuttavat kuju. Olemme olleet usein 42-44 viikoilla kreikan saarilla. Let us know what's wrong with this preview of Minu Kreeta Kreeta has a mediocre Google pagerank and bad results in terms of Yandex topical citation index. Naxos Naxos on Kykladien saariryhmän suurin saari ja sinne matkataan veneellä Santorinilta. Minä olin juuri yksi niistä, joka saapui Agia Marinaan la 8.

Next

Kreeta

hania sää lokakuu

Eri kohteiden ja lähisaarien välillä voi liikkua myös veneillä ja lautoilla. Olen ollut 5 kertaa Rhodoksella lokakuussa ja kaiken kaikkiaan näiden lomien aikana on yhtenä päivänä satanut vettä! Ihmetyttää se, kun hirveästi mollataan Kreetan säätä, kun katselin säähistoriatietoja, niin viime vuoden lokakuu oli viileämpi, tosin silloin oli muuallakin Euroopan maissa viielämpää, mutta kaksi edellistä vuotta taaksepäin oli yli 20 lämmintä keskimäärin. . Eräs kanssamatkustaja kertoi olleensa reissussa 2 viikkoa eli syyskuun viimeisen ja lokakuun ekan. This deviant's pageview graph is hidden.

Next

Kreetan sää

hania sää lokakuu

Ilmatieteen laitoksen päivystävän meteorologin Ari Mustalan mukaan maahan on luvattu 25-30 astetta Pohjois-Lappia lukuun ottamatta. Kreetan keskimääräinen kuukausittainen päivälämpötilamaksimi useiden vuosien keskiarvona. Kreetalla etelärannikolla on usein ihan eri sää kuin Haniassa tai Rethimnonissa. Kreetaa luonnehditaan usein saareksi, jonka ilmasto poikkeaa muusta Kreikasta. Kuumimpia paikkoja Kreeta on Kreikan saari, joka sijaitsee itäisellä Välimerellä Egeanmeren etelälaidalla. Tunnetuin vaellusreiteistä on E4-vaellusreitti, joka sopii erityisesti kokeneiden patikoijien matkaohjelmaan.

Next

Kreetan sää ja ilmasto

hania sää lokakuu

Eli touko ja lokakuu saattavat olla hyvinkin vaihtelevia Kreetallakin. Talvi Talvella pohjoisrannikolla voi olla toisinaan myrskyjä, mutta myös lämpimiä päiviä on, jos etelätuuli tuo saarelle lämmintä ilmaa. Mikä on sää Suomessa heinäkuussa? Tässä kohteessa sinulla on mahdollisuus osallistua maksuttomille kehonpaino ja -huolto liikuntatunneille. Hinnoissa on huomioitu mahdolliset edut ja alennukset. Onhan loma melkoinen uhraus rahallisestikkin, ninn harmittahan se kun on odotaa lämpöä ja aurinkoa ym. Joskus saattaa sataa ripsauttaa mutta en muista että olisi koskaan koko viikkoa putkeen satanut. .

Next