Havboka nationaltheatret. Havboka 2019-11-30

Havboka

havboka nationaltheatret

Resultatet er en blanding av kunnskapsbok og fiskeskrøner, som har mottatt en rekke priser og fått fantastiske kritikker verden over. Hva slags møte blir dette? Og han har et uendelig rikt stoff å øse av, fra sagn, myter og gamle krøniker, til reiseskildringer, vitenskapelige skrifter og diktning fra mange kulturer. Under dem, langt nede i havdypet, har håkjerringa sitt rike. Produsert av Riksteatret i et samarbeid med Nationaltheatret. Det er denne haifisken de to har bestemt seg for å fange — et uhyre som kan være mer enn fem hundre år gammelt, og som i mangt er mennesket overlegent.

Next

Havboka

havboka nationaltheatret

Fra sin havn på den lille øya Skrova i Lofoten utforsker Morten Strøksnes vårt forhold til havet. Kommer også vi fra havet? Under dem, langt nede i havdypet, har håkjerringa sitt rike. For oss som bor her i dette vidunderlige kyst-landet har havet en helt egen betydning, og for Strøksnes blir det en ustoppelig kilde til undring, innsikt og fantastiske eventyr, mens han spør seg: Når mer enn to tredjedeler av jordens overflate er dekket av saltvann - hvorfor kaller vi ikke like godt kloden vår for Havet? Det er utgangspunktet for boksuksessen Havboka. L ysmester: Ida Klevstul Burdal. I en liten båt langt ute på Vestfjorden sitter forfatteren og hans venn. Fra sin havn på den lille øya Skrova i Lofoten utforsker Morten Strøksnes vårt forhold til havet.

Next

contacto.disneylatino.com

havboka nationaltheatret

Når Riksteatret og Nationaltheatret nå går sammen om å gjøre Havboka til teater, er det Ole Anders Tandberg som står ansvarlig for dramatisering og regi. Eller Kunsten å fange en kjempehai fra en gummibåt på et stort hav gjennom fire årstider Når mennesket gråter, er tårene salte. Havboka har tidligere blitt dramatisert og satt opp som teaterkonsert på Hålogaland Teater i Anders T. På Nationaltheatret har han en rekke navngjetne dramatiseringer bak seg, og på Riksteatret gjorde han nylig stor suksess med teaterversjonen av Karl Ove Knausgårds Min kamp. Les mer Produksjonslag Produsent, Riksteatret: Wenche Viktorsdatter Paulsen.

Next

Havboka

havboka nationaltheatret

I en liten båt langt ute på Vestfjorden sitter forfatteren og hans venn. Når Riksteatret og Nationaltheatret nå går sammen om å gjøre Havboka til teater, er det Ole Anders Tandberg som står ansvarlig for dramatisering og regi. Og på scenen i vår teaterversjon står Nationaltheatrets skuespiller Jan Sælid — der han skal gi skikkelse til både menneske og håkjerring! For oss som bor her i dette vidunderlige kyst-landet har havet en helt egen betydning, og for Strøksnes blir det en ustoppelig kilde til undring, innsikt og fantastiske eventyr, mens han spør seg: Når mer enn to tredjedeler av jordens overflate er dekket av saltvann - hvorfor kaller vi ikke like godt kloden vår for Havet?. Spilles på Nationaltheatret fra august 2019. Og på scenen i vår teaterversjon står Nationaltheatrets skuespiller Jan Sælid — der han skal gi skikkelse til både menneske og håkjerring! Det er denne haifisken de to har bestemt seg for å fange — et uhyre som kan være mer enn fem hundre år gammelt, og som i mangt er mennesket overlegent. På Nationaltheatret har han en rekke navngjetne dramatiseringer bak seg, og på Riksteatret gjorde han nylig stor suksess med teaterversjonen av Karl Ove Knausgårds Min kamp.

Next

Havboka

havboka nationaltheatret

Riksteatret og Nationaltheatret tar nå boksuksessen Havboka til teaterscenen, i regi av Ole Anders Tandberg og med Jan Sælid på scenen. Det er utgangspunktet for boksuksessen Havboka. Og han har et uendelig rikt stoff å øse av, fra sagn, myter og gamle krøniker, til reiseskildringer, vitenskapelige skrifter og diktning fra mange kulturer. Urpremiere på Riksteatret i Nydalen 29. Det er denne haifisken de to har bestemt seg for å fange. Teknisk produsent, Nationaltheatret: Ola A.

Next

contacto.disneylatino.com

havboka nationaltheatret

Produsert av Riksteatret i et samarbeid med Nationaltheatret. Resultatet er en blanding av kunnskapsbok og fiskeskrøner, som har mottatt en rekke priser og fått fantastiske kritikker verden over. På turné med Riksteatret til 50 steder våren 2019. Heddapris-vinner av beste mannlige mannlige hovedrolle og beste regi. Under dem, langt nede i havdypet, har håkjerringa sitt rike.

Next

Havboka

havboka nationaltheatret

Den er også lest av nærmere 100 000 nordmenn, og er oversatt til 30 språk. Hva slags møte blir dette? I en liten båt langt ute på Vestfjorden sitter forfatteren og hans venn. Den er også lest av nærmere 100 000 nordmenn, og er oversatt til 30 språk. Havboka har tidligere blitt dramatisert og satt opp som teaterkonsert på Hålogaland Teater i Anders T. .

Next

contacto.disneylatino.com

havboka nationaltheatret

. . . . . . .

Next