Håndball vm herrer 2020. EM 2019-12-04

EM 2020 resultater, stillinger, Håndbold Europa

håndball vm herrer 2020

Mesterskapet tildeles formelt under kongressen til det europeiske håndballforbundet i Dublin i september neste år. Med mindre enn 15 måneder igjen til mesterskapets start får fans muligheten til å skaffe seg de beste plassene i hallen, når billettsalget starter 24. Her har Frankrike inne en søknad, opplyser håndballpresidenten. I det andre følgde dei to kvarandre til 6-6, og kampen blei avgjort i tiebreak. Der venter tre kamper mot arrangørlandet, Romania, og Nord-Korea. Med 527 romslige hotellrom og 18 konferanserom er dette byens tredje største konferansehotell.

Next

Håndball

håndball vm herrer 2020

Gruppe E i Malmö starter til sist den 11. Det er det første mesterskapet med 24 deltakere, og første gang tre land arrangerer i fellesskap. Det arrangeres rett etter samme år. De to beste går videre fra gruppen. Vi vil nå i styret diskutere hva vi gjør med kvinnemesterskapet i 2018. Det melder Det svenske skiforbundet i en pressemelding.

Next

EHF EURO 2020

håndball vm herrer 2020

Forhåpentligvis spiller de norske guttene seg hele veien til finalen. Der leia Ruud 4-2, men tapte 8-6. Nilsson ute i minst seks uker Stina Nilsson har pådratt seg et tetthetsbrudd i et ribbein og må belage seg på minst seks ukers hvile. Bli med å heie dem frem! Dermed spiller det norske laget i en fryktet arena i Podgorica. Så sent som i fjor arrangerte Serbia begge de to europamesterskapene innenfor samme kalenderår.

Next

Trondheim 2020

håndball vm herrer 2020

Ruud tapte første sett med 6-3. Semifinaler og finale vil bli spilt her i Norge, opplyser håndballpresident Karl-Arne Johannessen. Trekningen for kvalifiseringsgruppene fant sted i Trondheim torsdag 12. I denne avslutningshelgen vil fans få oppleve en hovedstad som puster og ånder håndball i tre dager til ende. Hovedrunden skal arrangeres i Wien og Sverige enten Malmö eller Göteborg , mens selve finalen skal spilles i Stockholm. Nettsiden for mesterskapet er lansert, lagre den så du lett finner tilbake til den:.

Next

EM i håndbold 2020 (mænd)

håndball vm herrer 2020

Tør vi håpe på en ny finale? Mens dagsbilletter i alle kategorier vil bli gjort tilgjengelig for kampene som spilles i Sverige, vil fokuset være på billettpakker i Østerrike og Norge i dette første billettslippet. Gå ned til Skeppsbro og ta Djurgårdsfärjan over till Skeppsholmen og Moderna muséet. Oversikt over våre plasser i Tele2 Arena, Stockholm inngang Y : Reiseleder: Reiseleder er Karin Irene Singstad, tidligere landslagsspiller i håndball. Stockholm har noe for alle! To dager senere venter nøkkelkampen mot Frankrike, før Portugal er motstander 14. De norske håndballgutta har aldri vært så gode som de er nå, og de har for alvor tatt steget opp sammen med verdens beste håndballnasjoner. Den svenske sprintstjernen brøt nylig Tour de Ski på grunn av smertene, og fikk påvist bruddet da hun tok røntgen hjemme i Sverige. Turneringen går over bare tre dager i perioden 20.

Next

EHF EURO 2020

håndball vm herrer 2020

I samarbeid med Den 8. Så jeg tar dette for gitt. Tidlegare i natt tapte Viktor Durasovic 6-2, 6-1 for Karen Khatsjanov. Dermed har Norge alleriee tapt kampen mot Russland, sjølv om det står att ein doublekamp. Turen gjennomføres i samarbeid med medlemsorganisasjonen Den 8. Fra før vet vi at Sverige kommer til å spille innledende i Skandinavium i Göteborg, Østerrike starter i Stadthalle i Wien og Norge i Nye Nidarøhallen i Trondheim.

Next

HÅNDBALL

håndball vm herrer 2020

Mesterskapet blir det første hvor tre land samarbeider om å arrangere det, og det blir også første gang mesterskapet arrangeres med 24 kvalifiserte nasjoner. Opplev Stockholm Når det ikke er kamper kan du oppdage byen på egenhånd. Dette hotellet ligger ved siden av Tele2 Arena, Globen kjøpesenter og Globen. Europamesterskabet i håndbold for mænd 2020 bliver den 14. Stockholms stadshus og Stockholm Waterfront kongressenter er 6 km fra hotellet. De innledende rundene skal spilles i Wien og Graz i Østerrike, Trondheim i Norge og Malmö og Göteborg i Sverige.

Next

EM i håndball for herrer, Stockholm 2020 » Reisecompaniet

håndball vm herrer 2020

I ærverdige Östermalm finner du steinhus fra 1800-tallet, en mengde butikker og fine avenyer. Hvis de kvalifiserer seg skal Danmark spille innledende runde i Malmö Arena, Kroatia i Stadthalle i Graz og Tyskland også i Trondheim. Finalehelg over tre dager Hovedrundene spilles i Malmö og Wien, mens finalehelgen går i Stockholms Tele2 Arena, en arena med kapasitet til 20. Hjemmefordelen kan være verdifull, sier landslagssjef Thorir Hergeirsson. Mesterskapene arrangeres i januar for herrer og desember for kvinner, sier Johannessen.

Next

HÅNDBALL

håndball vm herrer 2020

Norge, Sverige og Danmark ble tildelt arrangementet under European Handball Federations kongress i Dublin 20. Om syv år - da Mørk og Bredal Oftedal vil være veteraner på 29 år - vil avslutningskampene garantert gå her til lands. Norge åpner mesterskapet mot Bosnia-Hercegovina 10. Melder du deg inn vil du være den første som får invitasjon når nye turer legges ut. .

Next

EM i håndbold 2020 (mænd)

håndball vm herrer 2020

Målet er selvfølgelig seier mot våre danske venner, og videre mellomspill. Den som mener seg rammet av urettmessig publisering, oppfordres til å ta kontakt med redaksjonen. Reisecompaniet vil sende ut påminnelse og informasjon om dette når fristen nærmer seg. De første kampene i Graz gruppe A og Trondheim gruppe C spilles 9. Vi reiser nedover til Aarhus og Herning for å se drømmekampen mellom Danmark og Norge i selveste «Boxen» i Herning med stappfull arena og 15 000 mennesker! Stockholm er en by du kan besøke året rundt og som byr på shopping, kultur og flere ulike opplevelser. Kilde: Regler for placeringsinddeling: 1 points; 2 head-to-head points; 3 head-to-head goal difference; 4 head-to-head number of goals scored; 5 goal difference. Han tror Kroatia ligger best an til å få herremesterskapet i 2018 og tror mer på et norsk 2020-mesterskap for håndballgutta også.

Next