Hold kjeft. DRITTMASKIN OFFISIELL 2019-12-05

Norwegian

Hold kjeft

Eg føle meg avvist og forhatt. Dokumentaren, vart sendt direkte 11. Har du hørt Cock Sparrer? Vi er lei av å ete restar. Alt eg vil er å kaldkvele deg. Hold kjeft når du snakkar til meg! Considered a compliment in Northern Norway. I den visuelle utføringa er den amerikanske kunstnaren Wooden Cyclops henta inn, og han har illustrert vinyl-utgåva, samt dei tre singlene, Giftlokk, Punkeboms og Hold kjeft når du snakkar til meg. Og hold kjeft når du snakkar til meg.

Next

DRITTMASKIN OFFISIELL

Hold kjeft

Lydproduksjonen vart gjort av bandet, og i siste fase gjorde Robert Jönnum analog miks og mastring i Underschön Studio. Komfortsona er for evig forlatt. I dag er dagen eg skal dø. Bomme to-tre øl av deg. Som både homo og same har jeg selv fått støtende ord kastet etter meg. The lyrical content and the song structure also takes a clear step out of the norm of death and thrash metal, making songwriters such as Neil Young, Bob Dylan and Joni Mitchell more suitable references. Hvem faen vil stjele et sirkus som dette, tenker jeg.

Next

Norwegian profanity

Hold kjeft

Evig kamp — Det drive meg fra vettet, og eg heng etter. Kvifor kan ingen elske meg. Vågen, du er min andre heim. Snöfökk sin spelestil på trommer tek bandet nærare rocken, og er med på å tilgjengeleggjere musikken for eit publikum som ikkje nødvendigvis har eit forhold til death metal, hardcore og black metal. På Vågen, er ingen store karen.

Next

Hold Kjæft

Hold kjeft

Den kjem til å slå meg i hjel. Many words are characterized by dialect. Synge karaoke til eg blir blå i trynet. Dechiffrere orda til den som pratar. Vi er lei av å bli tatt bak. Og om ikke julehuset skinner med tente lys, kristtorn nisser og syv slag angst er du ikke en å regne med.

Next

hold kjeft!

Hold kjeft

Krigen er alle tings far, ånden er svak. Jobbar som ein maur, og drar lasset som ein mann. Her vil det for alltid være, svart hav. Offensiveness of the profanities is not constant and may vary between regions. Kæm ha vorri liten Og sotti i et baksæte Skrekki i et sæte på ein freielasta bil Men en træng itj værra liten For å få ein porsjon viten Om tur'n te somer'ns ferieparadis Ja vi ligg så godt i køa I fra Hammerfest te Røa Sjer vi glade røde sinte svette feriefjes Med fire tonn på taket Og ingen vei te'bake Drar vi sammen bil etter mil Hold kjæft, spis is Ta litt popcorn mere is Hold kjæft, drikk brus Mere potetgull og brus Vi har kjørt i femti mil Har itj tida te å kvil Hvis dokk slåss nå meire no Får dokk juling begge to Og tyskera og danska Dem skape stadig vanska Og helvetes svenska Som trur dæm eig vie'n Og langhåra haikera som snylte på bileiera Vi skulla hatt E6 ilein Men vi ligg så godt i køa I fra Hammerfest te Røa Sjer vi glade røde sinte svette feriefjes Med fire tonn på taket Og ingen vei te'bake Drar vi sammen bil etter mil Hold kjæft, spis is Ta litt popcorn mere is Hold kjæft, drikk brus Mere potetgull og brus Vi har kjørt i femti mil Har itj tida te å kvil Hvis dokk slåss nå meire no Får dokk juling begge to.

Next

Åge Aleksandersen:Hold Kjeft Spis Is Lyrics

Hold kjeft

Eller et bilde av katten, stranden på Rhodos eller svigermors verdens beste kake, og slippe unna med det. Klokka er alltid fem over og aldri fem på. Men i morgon vil eg sjå at du er stygg og at eg er lei deg. Ja, slik skal det låte. Og til de svaksynte og de med migrene, det er leit at grupper settes opp mot hverandre i et statsbudsjett som burde vært tilrettelagt for de svakeste grupperingene i landet.

Next

Åge Aleksandersen:Hold Kjeft Spis Is Lyrics

Hold kjeft

Livet er ikke alltid lykke og fred. Om du ikkje hugsar det, har du deg sjølv å klandre. Eg reiser meg opp, og skrike til deg Hold kjeft når du snakka til meg! Veit dei ikkje at eg er Gud? Ein svekling, eit kryp, eit skittent foster. Livet svinne vekk, så alt for fort. Vinylen er trykka ved Nordsö Records, og kjem ut med gatefold-cover i sju unike fargevariantar.

Next

hold kjeft!

Hold kjeft

Det va også et forsøk på å si noe om sosial dumping og uverdige arbeidsforhold. I helgen setter jeg meg ned for å lese den famøse dagboken til Haddy Njie, og så kommer tilbake til hva jeg mener om den når jeg har lest den. Find sources: — · · · · January 2017 in the is referred to in Norwegian as banneord curse words , bannskap cursing , obskøniteter obscenities or upassende språk inappropriate language. Forvaltningen må lide, bli slitt mellom hestar. Sjela mi blir røska ut.

Next