Honor view 20 suojakuori. Honor suojakuori View 20 PU musta 2019-12-01

Huawei Honor View 20 Kuoret

honor view 20 suojakuori

Arguably this feature is more a requisite for less-powerful phones, where that extra boost will be more obvious. Suojakotelo on kaikista kulmista vahvistettu joustavaksi, ja sivuilla on pitoa parantava mattapinta. Palautusoikeuden määräaika päättyy 30 päivän kuluttua siitä, kun tilattu tuote on vastaanotettu. We played a lot of Asphalt 9: Airborne, and saw no stutters or frame rate drops. Kevyt ja hyvin suojaava takakuori Huawei Honor View 20 puhelimelle. Kotelo on ohut ja kevyt. Palautukset Kaikista palautuksista on sovittava myyjän kanssa etukäteen ja tehtävä asianmukainen perumisilmoitus.

Next

Huawei Android 10 Update: Huawei P30, Mate 20, Honor View 20, and Honor Magic 2 are the first to get Android 10 update

honor view 20 suojakuori

Tuotteen toimitusaika on 1-2 arkipäivää 15. Mukana tulee 16cm pitkä rannenauha. Käyttöä varten puhelin tulee ottaa pois kotelon taskusta. What more could you ask for? The Ultra Clarity photo has an ever-so-slightly blacker sky, but not by much. It might be the first big flagship of 2019 but the Honor View 20 makes a strong case for being one of the best come the end of the year. The display quality itself is decent, too; comfortably competing with similarly priced phones. Related: What I like most about the design, however, is just how narrow and easy the phone is to hold.

Next

Huawei Honor View 20 review: The first standout phone of 2019

honor view 20 suojakuori

Huawei Honor View 20 kuoret pitävät huolta puhelimestasi, eikä sinun tarvitse siitä näin huolehtia. A definite plus, along with the fast charging system too. Sen avulla saat puhelimesta napakan otteen. The difficulties served up by the notched-screen lead to a mishmash of styles, all of which mostly felt like compromise. Sanomme usein, että vain taivas on rajana, kun puhelimen pintaan mietittäviä kuviota katsellaan.

Next

Screenor SMART HONOR VIEW 20 suojakuori

honor view 20 suojakuori

Panssarilasin kovuusluokka on vahva 9H, mutta paksuus vain 0,2mm. Alkuperäisenä Honor-suojakuorena se jättää puhelimen kaikki kytkimet, liittimet sekä takakannen sormenjälkilukijan ja kaksoiskameran vapaasti käytettäväksi. Kotelossa ei ole reikiä kameralle ja painikkeille. No release for the U. Tuotteen toimitusaika on 1-2 arkipäivää 11. Asiakaspalveluumme saat yhteyden nopeasti esimerkiksi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info luurinetti. We liked them without any enhancements, using only the A.

Next

Screenor SMART HONOR VIEW 20 suojakuori

honor view 20 suojakuori

Kotelossa ei ole reikiä kameralle ja painikkeille. Kotelo on yleismallinen ja sopii usealle puhelimelle. Mikäli jokin tuote on pitempiaikaisesti loppu emmekä pysty saamaan sitä kohtuullisen ajan kuluessa, tilaus voidaan toimittaa osissa. Nahkaisessa kotelossa on 5 luottokorttipaikkaa ja kaksi isoa tasku, joissa säilytät puhelinta ja toisessa esim. You can also follow our guide. Suoja on todella ohut, ja se pehmentää puhelimen taustaan ja kulmiin kohdistuvat iskut tehokkaasti. How long will it last? Laadukas panssarilasi on helppo asentaa paikalleen ilman ilmakuplia ja se antaa tehokkaan suojan iskuja, naarmuja, sormenjälkiä ja putoamisia vastaan.

Next

Huawei Honor View 20 Kuoret

honor view 20 suojakuori

Mikäli tuotetiedot ovat mielestäsi epäselvät, voit ottaa yhteyttä myyjään halutessasi lisätietoja. Tuotteen toimitusaika on 1-2 arkipäivää 14. Situated next to the 48-megapixel camera is a secondary, 3D ToF time-of-flight sensor. Kalvo on edullinen ja helppo tapa pienentää näytön rikkoutumisen riskiä. That said, animations have been smoothed out, helpful notification dots sit over app icons, you can have an app drawer, and the gesture control system is really good.

Next

Huawei Honor View 20 suojakuori, läpikuultava valkoinen

honor view 20 suojakuori

Kotelo on yleismallinen ja sopii usealle puhelimelle. Kotelo kiinnitetään tukevasti vyöhön tai vaihtoehtoisesti klipsillä esim. One in 12-megapixel mode, in 48 megapixel mode, in 48 megapixel Ultra Clarity mode, and in Night mode because it was after dark. To illustrate the differences, or potentially the lack-of, we took four photos of the Bellagio Hotel in Las Vegas. The Honor View 20 impresses with a great camera, forward-looking design and minimal compromises. Tuotteen toimitusaika on 1-2 arkipäivää 14.

Next

Huawei Honor View 20 suojakuori, läpikuultava valkoinen

honor view 20 suojakuori

Tuotteen toimitusaika on 1-2 arkipäivää 15. Kotelossa ei ole reikiä kameralle ja painikkeille. Aim at a grass-heavy landscape and the phone will boost vibrancy and saturation in the greens; focus on an intricate building and it will sharpen the resulting image to try to bring out the detail further. Myyntialue Verkkokaupassa myytäviä tuotteita toimitetaan toistaiseksi vain Suomeen, lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kotelossa on 5 korttipaikkaa ja kaksi suurta taskua.

Next