Hus till salu höör. Hitta bostad i Höör 2019-12-03

Slutpriser för hus i Höör

hus till salu höör

Huset som gör dig alldeles pirrig, tänk att få bo där! Allt från villor med historia i lantliga idyller, till hus med modern arkitektur, öppna planlösningar och minimalistisk stil. Stilfull o högt belägen gård med utsikt mot V Ringsjön. Har du någon gång hittat ett hus som du blivit förälskad i? Det tar 32 dagar i genomsnitt att sälja en bostad och 6 säljare har valt att sänka sitt utropspris. Att bo i Höör har blivit ett attraktivt val de senaste åren, särskilt bland småbarnsfamiljer. Beskrivning Välkommen till Ringsjöhöjden och detta trevliga 1-plans hus i nyskick.

Next

Hitta bostad i Höör

hus till salu höör

Trevligt hus som ligger högt beläget på en riktigt stor uppväxt tomt. Du kan även söka på eller. Tvätt Tvättstugan är lagom stor och utrustad med Bosch tvätt och tork, stor rostfri vask och underskåp för förvaring. I boendeområdet Centrum, som ligger invid Nya Torg finns shoppingmöjligheter; här ligger teknikbutiker, banker, hälsokostaffär, kläd- och skoaffärer samt sportaffär. Stor trädgård med trädäck och friggebod i trevlig omgivning. Informationen bygger på lagfarter från Lantmäteriet, mäklarrapporterade slutpriser och sista bud.

Next

Hitta bostad i Höör

hus till salu höör

Modern villa i havsbandet mitt bland grönskande skogar. Nina bor i Höör och har ett stort engagemang i Mellanskåne. Slutpris för hus i Höörs kommun Höörs kommun är ett område i Skåne län. Det finns flera äldre fritidshusområden som har utvecklats till en blandning med åretruntboende med enfamiljs- och flerfamiljshus. Kolla om ditt hus finns med. Bland annat kan du läsa mer om , vad som gäller kring , och vad som egentligen påverkar. Denna ersättning får inte vara mer än obetydlig.

Next

Hus & villor till salu

hus till salu höör

För dig som vill köpa hus i Sätofta så kan du se alla tillgängliga objekt i listan nedanför. Ett besök på Bosjökloster golfklubb kan också rekommenderas. Då kan vi kontakta dig om förhandsvisningar, bud och annat som rör bostaden. Oavsett om du letar efter en villa, en bostadsrätt eller ett radhus har vi något som passar dina önskemål och behov. Sveriges största marknadsplats för kommersiella fastigheter. Tryggheten och expertisen är kvar men arvodet är betydligt lägre.

Next

Slutpriser för hus i Höör

hus till salu höör

Här finns en särskilt stor lekplats med linbana samt fotbollsplan. Matsalen har plats för ett stort matsalsbord med plats för 8 och i det praktiska pentryt finns det gott om plats för alla pryltokiga matfantaster. Det bjuds också alla möjligheter till ett aktivt liv med skatepark, simhall med lek- och upplevelsedel, ishall och inomhusskjutbana. Du är också välkommen in i någon av våra bobutiker, där våra mäklare med koll på närområdet gärna hjälper dig att hitta det hus eller villa som passar bäst för dig. Genom att i kalkylen justera reglagen för Pris och Kontantinsats, samt ange en egen Ränta får du en indikation på boendekostnaden per månad för den här bostaden.

Next

Fastighetsmäklare: Nina Swennings mäklarfirma, Höör, Skåne

hus till salu höör

Var vill du att ditt hus ska stå? I Ringsjön ligger också halvön Lillö där man funnit vulkanrester. Att bo i Höör Det är bekvämt att bo i hjärtat av Höörs kommun — här finns det mesta nära. Planbestämmelser Byggnadsplan 1960-09-21 Parkering Plats för uppställning på framsidan. Genom det stora fönstret har man utsikt över Sätoftasjön och öppnar man dubbeldörrarna så suddas gränsen mellan ute och inne ut. Närhet till skog och natur, Skånes Djurpark,. Hitta fler , , och.

Next

Ringsjöhöjden Västra Tvärvägen 13, Sätofta, Höör — Bjurfors

hus till salu höör

Betonggolven är slipade och genomgående och har en rustik känsla. Hitta fler till salu bland , , , och. Om du önskar boendekostnadskalkyl - meddela mäklaren. Du kan även söka enbart på eller. Här växer också bostadsområdet Åkersberg med friliggande enfamiljshus fram. Mangårdsbyggnad med flyglar om ca 2m².

Next

Hitta hus i Sätofta

hus till salu höör

Tillhör också en källare med diverse förråd och tvättstuga. Villor med en, två eller tre våningar, stor tomt eller ingen trädgård, med källare, vind eller båda — hos oss finns det helt enkelt något för alla. I idrottshallarna kan man spela volleyboll, badminton och pingis. Fastighetsbeteckning Hörnan 19 Allmänt om fastigheten Tomtarea 3 104m 2 Övrigt om tomt Asfalterad parkeringsplats om ca 225 m2. I väster ligger Hallaröd och Munkarp, dessutom ingår Bosjökloster och Höörs tätort i området. Detta är boendet som lämnar önskelistan tom, välkommen på visning! Även handeln bjuder på rik variation.

Next

Bostäder till salu

hus till salu höör

Ersättning från annan verksamhet Mäklaren har rätt att få ersättning från annan verksamhet än förmedling av bostäder. Höör snart ut till försäljning! Marknadsföring av er bostad via. Du kan även söka på eller. Väggarna är halvkaklade med storformatskakel, väggnära brunn platsbyggda hyllor. Det är också en bra idé att ansöka om ett lånelöfte hos din bank. Vi har nu hus till salu i höör från Hyrahyra. Tack vare att vi finns i hela landet kan du enkelt söka efter ett hus på just den platsen där du vill bo.

Next