Huskatta pusur. Huskatta Pusur er Norges første dyrehelt i 2017 2019-12-02

Pusur's Arctic Kingdom

huskatta pusur

Han Far, mannen bak tastaturet til Huskatta Pusurs verden og ildsjelen i Forente Poter, - Huskatta Pusurs hjelp til katter i nød. Det har vært hektisk her i dag. Fra da av begynte han sitt lange og møysommelige arbeid med å gjøre meg bittelitt tryggere på dem dag for dag. Historien om Huskatta Pusur varmet også hjertene til juryen bak Norges dyrehelter. Samtidig som mange tusen katter vil bære nettopp din innsats med seg i sine hjerter så lenge de lever.

Next

JEG SØKER ETTER IVRIGE OG LYDIGE SLAVER !

huskatta pusur

Han ble jo tross alt min aller beste venn på jorden. Han har levd sammen med Pusur og meg i to år, og har fått god opplæring. Eller det som var igjen da, - for skjærene og kråkene spiste det ofte opp før jeg turte å snike meg fram. Etter hvert vil vi trenge masse gode slaver, - men i alle første omgang er jeg på jakt etter slaver med spesielle interesser og kunnskaper. Jeg søker etter nye ivrige og lydige superslaver til mitt nye Cosmic Top Secret undergrunnsprosjekt. Uten dere ville dette ikke ha gått. Den lille har gått i hagen når de har krysset tomta, mens den store har kommet over plattingen og trappa.

Next

Pusur's Arctic Kingdom

huskatta pusur

Og så måket han rundt campingvogna, sånn at det ble lunere under der og la ut en matte. Han reiste selv ned for å hente den. Hva er Forente Poters Venner — kort fortalt. Einar Matre driver Smedholmen friluftsskole, og beklager at kattene ikke har blitt tatt bedre vare på. Det vil være en klar ulempe for meg dersom jeg nesten utelukkende får slaver som består av ett kjønn. Uten at noen noensinne har maktet å forklare meg hvorfor det er umulig. Men i framtiden vil du få lære meg bedre å kjenne.

Next

contacto.disneylatino.com

huskatta pusur

Men han bruke å legge ut mat ved siden av skjulestedet mitt etter at de var blitt mørkt, for da rakk jeg å spise før det ble lyst og fuglene så maten. Far var nemlig veldig glad i meg også. Derfor er jeg både glad og stolt av å være en del av Huskatta Pusurs verden, - både nå og i framtiden. For jeg vet nemlig at jeg fikk mer venner enn jeg kunne drømme om etter at jeg kom til Pusur og Far. Drøyt to uker senere var det slutt.

Next

Forente Poter,

huskatta pusur

Æresmedlem i Norsk Huskattforening Det er et stort engasjementet rundt Huskatten Pusur. Ikke tror jeg at kattene har hatt det godt i de årene de var satt ut til å leve på rotter og mus. Det har sett ut til at de har trivdes og vi har stelt pelsen. Det er sånn vi blir den beste stemmen for mine hjemløse venner. Så trekker vi oss tilbake til våre indre gemakker i Kattehimmelen når vi skal ha vår dypeste slæpp åff tid og skjønnhetspleie. Og Far kunne ikke legge maten under campingvogna, for da stakk jeg av og turte ikke å komme tilbake på mange dager.

Next

Nordlys

huskatta pusur

Et land som lar mengden av hjemløse katter få fortsette å vokse, til tross for at vi vet at dette gir fryktelige lidelser for alle kattene dette gjelder. Som superslaven til Hans Kattelige Høyhet så vil det glede meg å samarbeide med nye slaver for å gi kattene våre sin stolthet tilbake. Dette er pavlova spising med innlagt romantikk of flørting. Derfor er det soleklart at jeg også skal være hans bestevenn og kamerat når han skal mjaue mye mer fra sin tide på jorden og her oppe i fra, på den nye Facebooksiden Huskatta Pusurs verden. Å få slutt på alle de fryktelige lidelsene som alt for mange hjemløse katter opplever hvert6 eneste år i sin kamp mot døden, er altså en formidabel oppgave.

Next

Nordlys

huskatta pusur

Jeg, som var vant til å sloss for maten!! Folk kaster fra seg søppel alle veier. Mange andre katter er ikke engang vant med å være ute, så de trives også sånn. Det har vi fortsatt med her oppe. Men jeg var så ustabil at hvis jeg hadde angrepet barn i nærheten, så kunne det gitt dårlig omdømme ikke bare på meg, men på alle katter. I går ble mamman til denne 5 uker gamle kattepusen påkjørt og drept.

Next

Huskatta Pusur er Norges første dyrehelt i 2017

huskatta pusur

For her oppe har vi det veldig bra på de aller fleste områder. Påfør alle innbetalinger med fullt navn, adresse og telefonnummer. Det er et kjempeproblem, sier Halden. I særlige tilfeller kan det også gjelde eide katter, hvor økonomisk støtte i fra Forente Poters Venner kan være avgjørende for kattens liv eller død. Uten dem hadde ikke dette vært mulig.

Next