Husläkare täby. Företagshälsovård & Arbetsmiljö 2019-11-30

Husläkarna Roslags Näsby

husläkare täby

Vid sänkt allmäntillstånd, hög feber och ont ryggen i samband med en urinvägsinfektion bör du kontakta närmsta akutmottagning. Att välja vårdcentral gör du genom att du listar dig. Det är gångavstånd till Näsbypark Centrum där det mesta finns och kan uträttas — livsmedelsbutik, husläkare, tandläkare, bank och apotek. Mottagningen bedömer om de kan förlänga receptet eller om de behöver träffa dig först. Det råder ingen tvekan om att Sveriges viktigaste arbeten finns hos oss inom vården. I äppelträdgården ligger en montessoriförskola vars ambition är att vara Täbys bästa med en familjär, aktiv och inkluderande miljö. På vårdcentralen kan du få hjälp med de flesta besvär såsom till exempel högt blodtryck, astma, allergi, infektioner, nedstämdhet, ångest och hudproblem.

Next

Täby Centrum Doktorn

husläkare täby

För prisuppgift och bokning, vänligen ring 08-473 64 00. Kontakt och öppettider Kontakt Telefon 08-540 876 00 Telefontid: 7:45-17:00 Tider till distriktssköterskan bokas via telefon. Hos oss gäller samma avgifter vid besök som hos Landstingsdrivna vårdcentraler och har du frikort gäller det även hos oss. Telefonnummer 072 537 77 96, må-fr kl 8. Blodprov tas oftast i armvecket och det är därför bra om du bär kläder som är lätta att vika upp. Försäljning sker etappvis, och inflytt påbörjas under våren 2020.

Next

Kontakt och öppettider

husläkare täby

Kontakta oss tidigt i graviditeten så hjälper vi dig med dina funderingar. Om det behövs kan du därefter få lämna prover och undersökas. Vid akuta besvär ska du söka dig till en akutmottagning. Husläkare Din husläkare är din rådgivare i medicinska frågor och hjälper dig att hitta rätt inom sjukvården. Ångest och depression Depression är ett vanligt sjukdomstillstånd och en vanlig orsak att söka sig till sin husläkare är just depression. Att söka vård Du kan ringa och beställa tid på din vårdcentral, här på Vården. Du får ett sterilt provrör från oss.

Next

Kontakt och öppettider

husläkare täby

Önskar du en privat visning med mäklaren så kontaktar du Mattias Lindqvist på 0708-40 00 49. Läkarmottagning Läkarmottagningen erbjuder Till oss kan du komma med din kroniska sjukdom eller tillfälliga besvär. Det känns tryggt att få komma hit till ett sånt proffs! Du hittar all information du behöver på vår hemsida, men det går även bra att kontakta oss via telefon. Intill tågstationen Näsby Allé — bara ett par hundra meter från Näsby Slottspark — finns en välsorterad livsmedelsbutik. Vid akut sjukdom kvällar, nätter och helger ring Husläkarjouren Täby, på telefon 08-7921510. Ett annat namn för vårdcentral är husläkarmottagning.

Next

Kvartersakuten Mörby Centrum

husläkare täby

Det kan bland annat vara allergitester och kontroll av din lungfunktion, förebyggande insatser, ökad kunskap om din sjukdom och fortlöpande vård. Med en remiss från en husläkare får du snabbare en tid och besöket hos specialisten blir billigare. Har barnet fyllt 13 år så måste barnet skaffa ett eget konto med e-legitimation eller så får ni ringa oss för tidsbokning. Där får 96 procent av patienterna en tid inom sju dagar, vilket är en förbättring jämfört med hösten då mottagningen kunde erbjuda 83 procent av patienterna en tid inom veckan. Täbyhälsan erbjuder hälsoundersökningar, olika typer av intyg samt resevaccinationer.

Next

Kontakt och öppettider

husläkare täby

Husläkarjouren har inte tillgång till röntgen eller laboratorium och kan bara utföra enklare provtagning. När det gäller övre luftvägsinfektioner är det viktigt att skilja mellan en vanlig förkylning, halsfluss och lunginflammation. De är särskilt specialiserade i att ta hand om många typer av sjukdomar och se helheten av människan. Problematik som man haft i flera dagar är inte akuta och då önskar vi att man bokar en tid istället. Urinvägsinfektioner orsakas av bakterier och kan därför behandlas med antibiotika. Du kan till exempel boka, omboka och avboka tid eller förnya recept. Spirometriundersökning Spirometri är ett lung- och andningstest.

Next

Täby Centrum Doktorn

husläkare täby

Har du självmordstankar eller tankar om att det inte är värt att leva längre bör du snarast kontakta vården. Du har även möjlighet att välja en fast läkarkontakt. På äldremottagningen erbjuder vi trygghet, tillgänglighet och kontinuitet. Här möts stilsäkert designade interiörer och natursköna grönområden, perfekt både för en aktiv livsstil och högklassig hemkänsla. Våra verksamheter bedrivs i trivsamma lokaler i nära anslutning till kommunikationer.

Next

Aleris husläkare i Täby centrum är bäst i test

husläkare täby

Nu har vi vaccin mot influensa och lunginflammation. Det finns flera olika sätt att behandla en depression beroende på hur allvarlig den är. Ni kan gärna logga in på er sida på 1177 Vårdguidens e-tjänster med e-legitimation för att boka tid: klicka på boka tid direkt så kommer vår kalender upp. Vi har god tillgänglighet på tider till både läkare och psykologer via vår app. Vårdcentralspersonal På en vårdcentral arbetar ofta inte bara läkare, distriktssjuksköterskor och undersköterskor utan beroende på hur stor vårdcentralen eller husläkarmottagningen är kan det även finnas psykologer, kuratorer, sjukgymnaster, dietister och läkarsekreterare.

Next