Hvem røk ut av skal vi danse 2020. «Skal vi danse» 2019-12-01

Sandra Borch ute av «Skal vi danse»

hvem røk ut av skal vi danse 2020

I fredagens sending viste de hvordan. Jeg har bestemt at vi trener på en litt annen måte. Etter å ha havnet i danseduell med Victor Sotberg og Rikke Lund, måtte altså Emilie Nereng og Santino Mirenna ta til takke med den noe kjipe fjerdeplassen. Hvordan hun har klart det er fremdeles uvisst for Gran-Jansen. Funkygine i jive Det gikk ikke så bra sist Jørgine danset jive, men i dagens prestasjon til «Land of 1000 dances» av Wilson Pickett, kvitterte dommerne med 40 poeng.

Next

Skal Vi Danse, Emilie Nereng

hvem røk ut av skal vi danse 2020

Sånn skal det være i en argentinsk tango, konkluderte Merete, før Tore ga en saftig kommentar, toppet med en hot ti-er. Jeg er dypt takknmelig for at Bjørn har vært med å hjulpet meg gjennom dette. Dette var det imidlertid ingen av deltakerne som visste på forhånd. Det føles veldig, veldig godt, sa en rørt Sotberg. Dermed måtte Victor takke for seg. Jeg koste meg gjennom hele dansen, sa Trine Dehli Cleve.

Next

Tre uker etter at hun røk ut av «Skal vi danse», er Thea Næss klar for EM

hvem røk ut av skal vi danse 2020

Hun går i fullkontakt, som betyr at spark og slag over beltestedet gir poeng. Det betød at alle parene denne uken har måttet lære seg to danser. Sist lørdag ble en berg og dalbane, og jeg havnet i min første duell, sa trønderen Victor før sin første dans. Imponert Men det var ikke bare Siri Kalvig og Lars Alexander Wiulsrud som imponerte i kveld. Ville bli sykepleier kickstartet kvelden med en jive til den ikoniske låta til Wenche Myhre, «La meg være ung». Les også: Dermed føyer de seg inn i en voksende rekke av utstemte deltagere. Deltakerne tok derfor for seg store vendepunkt i livet - som har betydd mye for dem.

Next

Tre uker etter at hun røk ut av «Skal vi danse», er Thea Næss klar for EM

hvem røk ut av skal vi danse 2020

Det har virkelig vært et eventyr, sa en rørt Nereng. Det ga 37 poengtil sammen. Totalt fikk den sprudlende 70-åringen 20 poeng fra dommerne. Komiker Tommy Steine 48 , som var , slår derimot alle deltakerne når det kommer til formue: Han hadde en formue på over 2,9 millioner kroner i 2016, ifølge skattelistene. De havnet også nederst på dommernes liste.

Next

Disse tjente mest og minst av Skal vi danse

hvem røk ut av skal vi danse 2020

Først Tore André Flo og danseparner Nadia, deretter Mikkel Gaup og Therese. Jeg savnet den renheten litt. Bloggeren står oppført med en formue på over én million kroner. Alt skal være kjapt og rent. Gjorde comeback De fleste av kjendis-danserne imponerte stort under lørdagens sending. I forrige uke endte Emilie og Santino på topp, etter at Santino.

Next

«Skal vi danse»

hvem røk ut av skal vi danse 2020

Folkebladet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til. Hun minner om at stemmen vil telle. Likevel er hun ikke redd for at hverdagen skal bli kjedelig nå som hun må ta farvel med de andre deltakerne. For syv år siden ble nemlig mora til Stiansen diagnostisert med Parkinson, en sykdom som ifølge skyldes at celler i hjernen blir ødelagt. De lot rett og slett alle gå videre.

Next

Victor røk ut av Skal vi danse

hvem røk ut av skal vi danse 2020

Hun er imidlertid fornøyd med å ha kommet såpass langt. Også den dansen falt godt i smak hos dommerne, og de fikk 38 poeng. Denne uken ble det imidlertid kjent at bakedronning Ida Gran-Jansen hadde pådratt seg sitt tredje ribbeinsbrudd under trening. Haugen Burøe, som , har mer enn doblet inntekten sin i løpet av ett år. Det resulterte i stedet med et stort hull i veggen. Både Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya, Victor Sotberg og Rikke Lund og Jørgine Vasstrand og dansepartner Jørgen Nilsen leverte godt, men det ble Jørgine og Jørgen som gikk direkte til finalen neste lørdag.

Next

Victor røk ut av Skal vi danse

hvem røk ut av skal vi danse 2020

Dette er det vakreste eventyret jeg kan fortelle noen om ever, sier Drevland etter exiten. Foto: Hedda Fannemel Espeli Ørjan på sin side vet nøyaktig hva han gleder seg aller mest til. Les også: Dommerne entret parketten I kveldens sending danset hvert deltakerpar to danser hver, og denne uken er det ikke bare deltakerne som har fått kjørt seg på dansetrening. De andre dommerne fulgte på, og kveldens første 40-poenger havnet dermed hos Alexander og Nadya. Les også: Resultatet betyr at Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya er videre til semifinalen sammen med Sotberg og Lund. Se listen med alle deltakerne, dommerne og årets programledere her:. .

Next