Hvem røk ut av skal vi danse. Skal vi danse 2018 2019-11-30

Bahareh (29) røk ut av Skal vi danse:

hvem røk ut av skal vi danse

Gruppedans endret dommerlisten Dommerlisten fikk en dramatisk forandring da deltagere ble utfordret i gruppedans, hvor jentene og guttene måtte konkurrere mot hverandre. Letnes danset en argentinsk tango til velkjente «GoldenEye» fra James Bond, og ble belønnet med 24 poeng av dommerne. Selv om Letnes har vært i danseboblen, har det ikke påvirket forholdet mellom henne og Sandberg, forteller han. Haugen Burøe, som , har mer enn doblet inntekten sin i løpet av ett år. De fikk 19 poeng av dommerne, og leverte ikke til seernes forventning i kveld. Dermed ble det en tårevåt avslutning for dansehøsten til Bahareh Letnes. Folkebladet har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Next

Sandberg om at Letnes røk ut av «Skal vi danse»:

hvem røk ut av skal vi danse

Oppkjøringen til dansekonkurransen har imidlertid ikke gått helt knirkefritt for resten. Du har gjort slik at kids på tre-fire har en superstjerne som er skeiv. Reporter: Henriette Eilertsen Video: Vilde Holta Røssland - Neste gang har vi noe enda morsommere på lager som jeg håper vi får gjøre. Når det kommer til kveldens poengfordeling, var det Thea Næss og Dorthe Skappel som stjal showet med 31 poeng hver. Også tidligere blogger Emilie «Voe» Nereng 23 første uken. Jeg håper folk koste seg og smilte hjemme i stua, sa han. Men det er som Bahareh sier — noen må ut.

Next

«Skal vi danse»

hvem røk ut av skal vi danse

Men det var seerne som bestemte danseduellen, og det var til slutt bloggeren som måtte legge danseskoene på hyllen. Fire runder igjen Forrige uke måtte Sandra Borch og Isabel Raad møtes til en heftig danseduell etter at seerstemmer og dommerpoeng var talt opp. Lørdag kveld var det endelig klart for høstens første «tellende» runde i Skal vi danse, etter at ingen røyk ut i første program forrige helg. Selv om dansehøsten ble kort for 59-åringen, blir det imidlertid ingen avslappende høst for Sandberg. Det gleder jeg meg til. Jeg har sett at jeg ikke har vært på nivå med de andre, så det var helt rett at jeg røk ut i kveld, sier Raad etter resultatet.

Next

Skal vi danse 2018

hvem røk ut av skal vi danse

Det betydde nemlig at kjæresten Bahareh Letnes får fortsette i dansekonkurransen, ettersom hun også stod i fare for å ryke ut. Jeg er rett og slett ikke god nok, sier Per Sandnes til God Kveld Norge. I åtte uker har kjendisene prøvd både seerne og dommerne på danseparketten. To av dommerne ønsket å se Raad videre, mens to ønsket å se Strand videre. Også skuespiller Cengiz Ai 20 og Mai Benedikte Mentzoni 25 fikk toppscore av to av dommerne. Jeg fikk et sjokk, sier han. Vi falt ut, men vi har gjort utrolig mye rart og morsomt.

Next

Skal vi danse

hvem røk ut av skal vi danse

Dermed har Vasstrand sikret seg sesongens høyeste poengsum. Dermed ble det en kort dansehøst for Sandberg. For syv år siden ble nemlig mora til Stiansen diagnostisert med Parkinson, en sykdom som ifølge skyldes at celler i hjernen blir ødelagt. Både Victor Sotberg og Aleksander Hetland har fått belønning for hard trening gjennom de siste ukene. Det var kun Adrian Sellevoll som fikk færre poeng i kveldens sending.

Next

Tommy Steine er ute av Skal vi danse

hvem røk ut av skal vi danse

Men for all del: Aune Sand er alltid morsom. Uten at partneren visste noe, kledde nemlig den tidligere håndballproffen plutselig av seg og sto igjen i en Borat-badedrakt på dansegulvet. Vanligvis så går hun på dansetrening klokka ni om morgenen på søndager, så det gleder jeg meg til, sier Burøe til Se og Hør. Tilbakemeldingene etter at hun ble med i Skal vi danse har derimot vært positive. Jørgine Massa Vasstrand 29 og Jørgen Nilsen ble historiske da de danset seg til 40 poeng og full pott i tredje dans. Etter det ville fire dommere ha med Raad videre neste uke. Det er at kroppen er et nydelig instrument som vi må ta med oss inn i fremtiden.

Next

Kine Hellebust ute av «Skal vi danse»

hvem røk ut av skal vi danse

Kun ett poeng under Jørgine og Jørgen, havnet Victor Sotberg 28 og Rikke Lund med sin Harry Potter-inspirerte wienervals. Ali: — Ryker jeg nå har jeg verken jobb her eller i Lime Muligens var det Zahid Alis desperate bønn til publikum som reddet ham fra å bli stemt ut av dansen i kveld. Det resulterte i stedet med et stort hull i veggen. Programleder Anders Hoff spurte om det var den første i programmets historie som ble utgitt. Etter hvert som ukene har gått, har flere av deltagerne lagt danseskoene på hyllen, og etter denne runden er det er bare fire runder igjen av konkurransen. Både Cengiz Al, Helene Olafsen og Ida Gran-Jansen høstet 39 av 40 mulige poeng, mens Jorun Stiansen fikk sin høyeste poengsum hittil med 38 poeng.

Next

Skal vi danse

hvem røk ut av skal vi danse

Tung uke Hun ble andre deltaker som måtte legge danseskoene på hylla etter at kjæresten Per Sandberg røk ut forrige lørdag. Fra før av er både 59 , 29 , 21 og 50 , 54 og 31 ute av dansen. Det er rimelig hektisk nå! Levert toppscore tre uker på rad Lørdag kveld var det guttene som leverte best på parketten i pardans. Etter lørdagens «Skal vi danse» står halvparten av deltagerne igjen i konkurransen. Folk viser sex på tv nå til dags, og jeg ser derfor ikke noe farlig i at jeg danser i Borat-drakt, lo han.

Next

Kine Hellebust ute av «Skal vi danse»

hvem røk ut av skal vi danse

Paret har derfor vist sin siste dans denne gangen. «Skal vi danse» er en once in a lifetime-opplevelse som har vært fantastisk. Jorun Stiansen 33 og partneren Fredric Brunberg 31 åpnet kvelden, og den tidligere Idol-deltakeren kastet skjørtet under tangoen. Dommerne var delt på hvem de ønsket å se videre. Sesongens første 10-ere Den som imponerte dommerne mest i lørdagens sending var Grunde Myhrer 21. Ellers gleder jeg meg masse! Aune Sand og Frank Løke lå nederst, med 19 og 11 poeng respektivt. Uten Per hadde det vært vanskeligere.

Next

Sandra Borch ute av «Skal vi danse»

hvem røk ut av skal vi danse

Det sier litt om nivået eller tilfeldighetene! Parene hadde med seg poengene fra forrige lørdag inn i kveldens sending. Aleksander Hetland viste imidlertid at svømming ikke er det eneste han kan. Hun er imidlertid fornøyd med å ha kommet såpass langt. Jeg har vært veldig heldig som har fått vært med på Skal vi danse. I kveldens «Skal vi danse» kunne vi se at komiker Zahid Ali 37 og skuespiller Kine Hellebust 60 måtte ut i danseduell med sine partne for å avgjøre hvem av dem som røk ut av konkurransen i kveld. Det er utrolig hard trening. Men det er så deilig at du holder meg der, sa var blant komplimentene Tore Petterson fikk stotret frem.

Next